Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм го пропуснала това  smile3515 smile3514
Ауу, как си могла, отивай веднага да преговаряш материала!  Laughing Laughing Laughing Hug
Не знам как е станало newsm78,но ще си наваксам. Сетих се и за още нещо в повечето случаи събота и неделя е доста скучничко. Може да направим един ''смешен петък'',така и така има само една серия.Номинациите да са в събота и неделя - както е по-принцип,а в петък да отпуснем от тежката седмица  Laughing и вместо Листопад да има''Косопад''

# 76
# 77
Сетих се и за още нещо в повечето случаи събота и неделя е доста скучничко. Може да направим един ''смешен петък'',така и така има само една серия.Номинациите да са в събота и неделя - както е по-принцип,а в петък да отпуснем от тежката седмица  Laughing и вместо Листопад да има''Косопад''
Браво, чудесна идея! newsm10 Подкрепям! Както и първата ти идея за номинация на най-безконфликтен съфорумец! Днес имаш вдъхновение! Flutter

# 78
Magosniwa този до Неджля ли е Али, който го чакаме да отсрами мъжете във филма?  newsm78
Значи аз доколкото разбрах в петък можем да си спамим и да си се хилим като печени тикви, без да ни се скара някой, че не говорим за темата.  newsm78
Ако е така аз съм с две ръце ЗА.  Hug
Много щуротии могат да се измислят за разведряване на обстановката в края на работната седмица.  Mr. Green

# 79
  • Варна
Magosniwa този до Неджля ли е Али, който го чакаме да отсрами мъжете във филма?  newsm78
Да той е  Hug

# 80
Току що ми умря надеждата да си харесам мъж в този филм.  newsm45
С тази брада и мустаци ми изглежда като някое младо попче.  Mr. Green
А бе тези мъже там самобръсначки не познават ли? hahaha Joy Joy Joy
Лейлята защо я няма на снимките?   newsm78
Ако може разясни с ББ.   bouquet

# 81
  • Варна
Току що ми умря надеждата да си харесам мъж в този филм.  newsm45
С тази брада и мустаци ми изглежда като някое младо попче.  Mr. Green
А бе тези мъже там самобръсначки не познават ли? hahaha Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 82
Сигурно Лейля още се сърди.........  Laughing
А кой е Али?

# 83
biskit не помня ти от тези дето четат ББ ли беше или от другите дето не четат. Ако не четеш ще кажа само ще погледаме и ще видиш.  Mr. Green

# 84
  • Варна
Сигурно Лейля още се сърди.........  Laughing
А кой е Али?
Лейля в момента е бб отритната защото живее при Оуз
Али е бб в момента е любимия на Неджля и скоро сигурно ще се женят

# 85
Мерси много!  Hug  bouquet

# 86
Не чета,но името Али беше написано без ББ.Как да не го прочетеш?И затова питам- кой е?

# 87
  • София
ехааа това са снимки от бъдещия 153 епизод, който чакам с нетърпениее Simple Smile

# 88
  • до една звездичка
И аз на тоз Али се надявах... да поразнообрази малко сивото ни мустакато-космато мъжко обкръжение от филма, ама.... уви! Crossing Arms

Не чета,но името Али беше написано без ББ.Как да не го прочетеш?И затова питам- кой е?

Виж сега, и аз съм от тези дето не четат, обаче гледат внимателно и ще те светна.  bowuu
Ако се загледаш по-добре в една от снимките, ще видиш, че Неджлята държи в ръка същото онова нещо, дето Фикрет го държеше след като се осъпружи с Тахсин.
Така че... сещай се кога е правена тази снимка Wink Пък и като ги гледам какви са се накаканизали всичките... Crazy

# 89
  • София
хммм, явно никой друг не харесва мъжете, които харесах във филма  Rolling Eyes
за статията за Оуз, хвърлих един поглед на бързо: в общи линии е депресиран от славата, камерите и от това, че няма личен живот...и че не е срещнал подходящата жена!

Общи условия

Активация на акаунт