Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 153
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Аз вчера мислех да предложа и категория за най-конфликтен съфорумец.Даже имам и номинация,но се отказах-явно няма да е добре да правим анкети,заредени с негативизъм.....Поне аз така мисля........   Thinking

# 181
Аз вчера мислех да предложа и категория за най-конфликтен съфорумец.Даже имам и номинация,но се отказах-явно няма да е добре да правим анкети,заредени с негативизъм.....Поне аз така мисля........   Thinking
Хммм... Thinking ... и аз така мисля ... Вижте какво стана в миналата тема като пуснах анкета за най-конфликтния не знам ама доста конфликтен герой от филма.

# 182
За герой иди-дойди,но за съфорумец-нещата се изместват на личностна основа и споровете лесно ще прераснат в конфликти   ooooh! .... а това на никой не е нужно........ Thinking
Цитат

# 183
Съгласна целта ние да се разведрим,а не да създаваме нови скандали...Все пак на никои няма да му е приятно да е но-миниран

# 184
Кралице,дай снимката от ББ. Praynig
Ето линк където ББ Ферхунде се появява в бара и изтрепва рибата, насладете се  Peace http://www.youtube.com/watch?v=LuURX3-t418&feature=related
От 7:15 нататък.

# 185
От   любопитство разгледах линка с красивата Ферхи, но да споделя какво ми направи впечатление.
За първи път гледам серия в оригинал.
Не мога да повярвам, колко са различни гласовете. Например Фикрет има много нежен глас и според мен МНОГО губи от гласа на преводачката.
Жалко, че не разбирам и дума турски, с удоволствие щях да гледам филма без превода в ефир. Голям минус е. Naughty

По въпроса за номинации между потребителите, мисля, че е излишно, ние действаме спонтанно, емоционално, в зависимост от последните серии, които сме изгледали и тъй като имам навик да изчитам грижливо всеки пост / все пак човекът е мислил, писал, споделял впечатления/ най-отговорно мога да споделя, че всеки път пишем различно, макар че в общи линии да отстояваме позициите си.Някога сме крайни към един, друг път към друг и така.

Тук е мястото да кажа, че забелязах как някои съфорумци не прочитат предните постове, повтарят се с другите, объркват започнатата дискусия и мисля, че това е една от причините да препускаме като състезателни коне от тема в следваща, докато накрая ни отсвирят и ще се чудим къде да се търсим още две години, докато гледаме сериала.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 14:21 от Dartanian

# 186
  • Пловдив
За всички почитатели на Ферхи (предварително се извинявам за недоброто качество на снимките) Embarassed :

# 187
Ледената кралица-Ферхи извади тежката артилерия,а?
Дартанян-въпросът с писането не може да се контролира,знаеш.  newsm78
Карай да върви.....И аз исках да кажа същото за гласовете-и гласът на Яман в оригинал е по-хубав.Само гласовете на Лейля и Али Ръза са общо взето много сходни с оригинала.   newsm78

# 188
От   любопитство рзгледах линка с красивата Ферхи, но да споделя какво ми направи впечатление.
За първи път гледам серия в оригинал.
Не мога да повярвам, колко са различни гласовете. Например Фикрет има много нежен глас и според мен МНОГО губи от гласа на преводачката.
Жалко, че не разбирам и дума турски, с удоволствие щях да гледам филма без превода в ефир. Голям минус е. Naughty

По въпроса за номинации между потребителите, мисля, че е излишно, ние действаме спонтанно, емоционално, в зависимост от последните серии, които сме изгледали и тъй като имам навик да изчитам грижливо всеки пост / все пак човекът е мислил, писал, споделял впечатления/ най-отговорно мога да споделя, че всеки път пишем различно, макар че в общи линии да отстояваме позициите си.Някога сме крайни към един, друг път към друг и така.

Тук е мястото да кажа, че забелязах как някои съфорумци не прочитат предните постове, повтарят се с другите, объркват започнатата дискусия и мисля, че това е една от причините да препускаме като състезателни коне от тема в следваща, докато накрая ни отсвирят и ще се чудим къде да се търсим още две години, докато гледаме сериала.

Това,че ''потребителите, мисля, че е излишно, ние действаме спонтанно, емоционално, в зависимост от последните серии''не мисля,че това оправдава циничните изрази мисля,че не си ни разбрала добре...Ще бъде избран човек,които устоява мнението си като не си помага с Цинизми

# 189
Мнението се отстоява  Peace
Аз не мисля,че тук бъка от народ използващ масово цинизми.Какво имате впредвид?  newsm78

# 190
Ивона1 , да съм употребила думата "цинизми"??
Аз до този момент не съм прочела във форума нито един такъв. Дори аз самата, понякога употребявам по-комплицирани изрази, но ги пиша с бели букви.
Явно ти не си ме разбрала.
Казах, че е трудно да се определи толкова категоричен победител, например в анкета "най-неконфликтен потребител".
Дано да съм се изразила ясно този път. Peace

# 191
  • София
ББ чакайте да дойде серията когато Ферхи си ляга с Левентчо

# 192
Дартанян,аз предлагам да си номинираме предпочитаните,като всеки се обоснове,защо номинира един или друг съфорумец.Мисля,че всеки има поне малко впечатления от един или друг потребител....Всеки има право да каже кой смята за най-толерантен.  Naughty Обратната анкета-с най-нетолерантния явно няма да се състои......

# 193
Дайте да гледаме малко горещи сцени де , че аман от драми  Outta Joint

# 194
  • Пловдив
Яяяя, дай малко повече инфо  Mr. Green Party Crazy

Общи условия

Активация на акаунт