Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 431
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Реших и аз да взема да започна да пиша в този форум, досега само четях.
Първо като гледам има рожден ден. Искам да пожелая на Ледената кралица много любов, щастие и късмет във всичко!
Второ прочетох за смешния петък и се сетих нещо което казаха още в началото
Неджля,Лейля и Ферхунде са на кафе,приказваха си нещо и  Неджля и Лейля казаха : Ние си лягаме с кокошките. Какво ти излизане

# 631
  • някъде там и аз незнам
Ледената кралица -  Tada Честит рожден ден,
бъди жива, здрава,много щастлива и обичана  newsm59

# 632
nedkaangelova,добре дошла.Като за начало  Mr. Green кажи сега коя сестра е черна и коя бяла-Лейля и Неджля и мнението ти за Ферхунде.
За да се запомнят новите трябва да имат мнения. Mr. Green

Кралице,забрави да дадеш инфо за довечра.Да ти  е весело изкарването!

# 633
Здравейте! Реших и аз да взема да започна да пиша в този форум, досега само четях.
Първо като гледам има рожден ден. Искам да пожелая на Ледената кралица много любов, щастие и късмет във всичко!
Второ прочетох за смешния петък и се сетих нещо което казаха още в началото
Неджля,Лейля и Ферхунде са на кафе,приказваха си нещо и  Неджля и Лейля казаха : Ние си лягаме с кокошките. Какво ти излизане

Първо добре дошла   bouquet   bouquet ,а ЗА СМЕШЕН ПЕТЪК МНОГО МЕ РАСМЯ  hahaha hahahaТа се сетих нещо,което беше,казала една моя приятелка ''Забранения плод е най-сладък забраняваш ли на някой нещо той го иска повече''Така,беше и с Лейля и с Неджля та дори и с Оуз.Ако не ме лъже паметта Али Ръза им забрани да се виждат с него и сякаш тогава започна всичко.

# 634
Добре дошли на новичките!   bouquet
Ивона1 права си за забраната на Али Ръза, но той го познаваше преди всички от работата си.  Пък и нали е баща защо да не ги посъветва, друг е въпроса, че забраната не е като съвет, но всички знаем, че общуването им особено в началото много куцаше.
Естел  Heart Eyes - много ребром поставяш въпроса - бяла и черна. Те Неджля и Лейля за нас са като кокошката и яйцето  Laughing с времето и без това ще разберем кой каква позиция има.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 19:47 от sinite o4i

# 635
Приятно гледане на всички!
nedkaangelova, добре дошла.
Сега ще видим Лейля и Неджля как ще се държат като видят Оуз.
Ооо, тя и Джейда ще е там. Харемът му се събира. Laughing Laughing Laughing
А, бе, двама мъже като си делят една жена, нали им се казваше баджанаци?
Та, как им се вика на две жени, дето си делят един мъж? Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 20:16 от Snejkata

# 636
Тук вали,като из ведро и нямаме телевизия  newsm45 smile3514 newsm45

# 637
  • някъде там и аз незнам
Тук вали,като из ведро и нямаме телевизия  newsm45 smile3514 newsm45
пробвай в сайта на бтв,там го дават в момента онлайн, но трябва да се регистрираш Peace

# 638
  • някъде там и аз незнам
аааа тези мебели антика ли са?
ех лельо ти си антика........
и после............ апчиху .....опа кво стана с антиката (newsm30 на някой май му трябва памперс)

# 639
Както казахте по-горе, новичките в сайта трябва да си заявим предпочитанията, че да ни запомнят.
Сега като гледах серията много повече ми хареса Неджля как се държа с Оуз - не го и погледна, докато Лейля така се излагаше..... как пък за секунда не погледна брат си - все в Оуз зяпаше. Може би заради детето - нали и тя изгуби дете, но все пак - не се учудвам, че нататък сериала ще поеме в тази посока.
Но по принцип повече харесвам Неджля - по-зряла е и се учи от грешките си, а Лейля е лигла (милост почитателкит на Лейля не ме убивайте) и само проси внимание, може би и затова никога не го получава.
Рекламите свършват - хайде пак на екрана.

# 640
Видяхте ли как Али Ръза накара Хайрие и сие да си бегат по рано , за да може Седеф да иде на свиждане с Шефкет. После не бил предубеден към Ферхунде, да бе да  ooooh!
Стана ми мъчно, като Лейля видя сина на Оуз и се сети за своето загубено бебе, Сирена24, аз така я разбрах
Ау, Ферхунде идва като Андреа с пистолета от Мисия Лондон
Е са Шефкет я загуби завинаги, сега вече може да легне с Левент, преди щеше да се сдържи
Все пак думите на Гюлшен достигнаха до сърцето й, разчустваха я, но Седеф изпука последния й шанс.
Е за това в Турция мразят Седеф, разбирам ги вече.

Тези я подкараха като в Дързост и красота, там подновяват брачната си клетви по N-ти път
Аз видях в очите на Ферхунде угризения , че е изневерила, а вие? И облекчение, че сега ще й е по лесно да напусне Шефкет.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 20:35 от mirasv

# 641
Видяхте ли как Али Ръза накара Хайрие и сие да си бегат по рано , за да може Седеф да иде на свиждане с Шефкет. После не бил предубеден към Ферхунде, да бе да  ooooh!
Стана ми мъчно, като Лейля видя сина на Оуз и се сети за своето загубено бебе, Сирена24, аз така я разбрах
Ау, Ферхунде идва като Андреа с пистолета от Мисия Лондон
Е са Шефкет я загуби завинаги, сега вече може да легне с Левент, преди щеше да се сдържи
Все пак думите на Гюлшен достигнаха до сърцето й, разчустваха я, но Седеф изпука последния й шанс.
Е за това в Турция мразят Седеф, разбирам ги вече.

Тези я подкараха като в Дързост и красота, там подновяват брачната си клетви по N-ти път
Аз видях в очите на Ферхунде угризения , че е изневерила, а вие? И облекчение, че сега ще й е по лесно да напусне Шефкет.

Да също смятам, че Ферхунде нямаше да изневери (поне не толкова скоро) , ако не беше яидяла Седеф. Разбирам и аз защо в Турция не  я харесват - аз не съм задръстена, но и на мен ми дойде в повече как тича по Шефкет. А големия моралист Али Ръза насърчава - пък после все Ферхи обвиняват.
Момичета, не се сещам, но Левент в "Мелодията на сърцето" пак го даваха няколко пъти по без риза и май там беше епилиран. Някой има ли спомен?

# 642
Леля Айше и племенниците й са много сладки, иначе е гадно, че Текинови нямат собствени внуци

Джаврие към Нехир:
 - Хайде ела Нехир, и чалнатия кафеджия ще е там!
- Научихме се на обноски от Фикрет!
 - Нарисувала си един артист, ама не се сетих кой е. Повече прилича на брата на нашия фризер.
- Да вървя, че да не нарушавам протокола
smile3532  smile3532  smile3532

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 20:55 от mirasv

# 643
  • Велико Търново
"Повече приличаше на брата на нашия фризер... Шефкет ли се казваше..."  Joy Joy Joy

party023 Честит празник и от мен, Ледена кралицеTada   newsm67

# 644
Ферхундела си намери повод за изневярата. Вярно, че май имаше угризения за стореното, ама ще видим по-нататък дали е така. Да я видим сега като я задоволят с тия пусти пари, дето толкова ги иска, дали ще се държи като човек.
Лейля пък пак се мисли за центъра на вселената. Да вземе да се гръмне най-накрая, че много ме дразни. Много на наранена се прави сега, пък накрая пак при Оуз.

Общи условия

Активация на акаунт