Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 431
  • 745
  •   1
Отговори
# 645

А, бе, двама мъже като си делят една жена, нали им се казваше баджанаци?
Та, как им се вика на две жени, дето си делят един мъж? Laughing Laughing Laughing

Ааа в грешка си, баджанаци са двама мъже, които са женени за две сестри.

А двама мъже, които си делят една жена newsm78.....незнам как се казва?

Фикрет беше много хубава Flutter

# 646
Ферхундела си намери повод за изневярата. Вярно, че май имаше угризения за стореното, ама ще видим по-нататък дали е така. Да я видим сега като я задоволят с тия пусти пари, дето толкова ги иска, дали ще се държи като човек.
Многооо ме съмнява  #2gunfire и билярди да и дадат пак ще и се струват малко.На мен ли ми се струва или гримьорите се бяха изложили днес....
Цитат
Както казахте по-горе, новичките в сайта трябва да си заявим предпочитанията
мОЛЯВИСЕ ДА НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМЕ НА ЛАГЕРИ НЯМА НОВИ СТАРИ всички сме Листопадци Simple Smile

# 647
Видяхте ли как Али Ръза накара Хайрие и сие да си бегат по рано , за да може Седеф да иде на свиждане с Шефкет. После не бил предубеден към Ферхунде, да бе да ooooh!
Стана ми мъчно, като Лейля видя сина на Оуз и се сети за своето загубено бебе, Сирена24, аз така я разбрах.
Ау, Ферхунде идва като Андреа с пистолета от Мисия Лондон
Е са Шефкет я загуби завинаги, сега вече може да легне с Левент, преди щеше да се сдържи. Все пак думите на Гюлшен достигнаха до сърцето й, разчустваха я, но Седеф изпука последния й шанс. Е за това в Турция мразят Седеф, разбирам ги вече.
Защо я мразят, заради Ферхунде ли? Shocked
Али Реза пък откъде можеше да знае, че в същото време и Седеф е била там, че и заради нея да дава зор да си тръгват? Confused

# 648
Като изчерпим темата за днешният епизод може да стартира ''Смешен петък''ако сте съгласни!!

# 649
Цитат
Както казахте по-горе, новичките в сайта трябва да си заявим предпочитанията
мОЛЯВИСЕ ДА НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМЕ НА ЛАГЕРИ НЯМА НОВИ СТАРИ всички сме Листопадци Simple Smile
[/quote]

в това няма съмнение.

Крем_карамел - Али Ръза и Фикрет видяха, че Седеф се крие зад дървото на влизане- оттам знаеше. Не мисля, че я мразят заради Ферхунде, ами по-скоро, че героинята й тича по женен мъж. Предполагам, че това не е много прилично в Турция. Поне като видях Нехир как се разкрещя......

Ще има ли смешна вечер, че баба ви Джеврие пак пусна 2-3 бисера
Аз гласувам за "брата на нашия фризер"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 650
Не е в грешка, на 2-ма мъже, дето са спали с една жена, се казва, че са баджанаци, а на 2 жени, спали с един и същ мъж - и аз не знам
Али Ръза и Фикрет видяха Седеф да се крие , когато чакаха да ги пуснат в затвора
Е от зор да цитирам Даврие, не добявих, че Фикрет беше много красива булка.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 21:14 от mirasv

# 651
Видяхте ли как Али Ръза накара Хайрие и сие да си бегат по рано , за да може Седеф да иде на свиждане с Шефкет. После не бил предубеден към Ферхунде, да бе да ooooh!
Стана ми мъчно, като Лейля видя сина на Оуз и се сети за своето загубено бебе, Сирена24, аз така я разбрах.
Е са Шефкет я загуби завинаги, сега вече може да легне с Левент, преди щеше да се сдържи. Все пак думите на Гюлшен достигнаха до сърцето й, разчустваха я, но Седеф изпука последния й шанс. Е за това в Турция мразят Седеф, разбирам ги вече.
Али Реза пък откъде можеше да знае, че в същото време и Седеф е била там, че и заради нея да дава зор да си тръгват? Confused
Той я видя,като се криеше зад дървото.

# 652
ЧРД на Ледена кралица и от мен!

# 653
Леля Айше и племенниците й са много сладки, иначе е гадно, че Текинови нямат собствени внуци

Джаврие към Нехир:
 - Хайде ела Нехир, и чалнатия кафеджия ще е там!
- Научихме се на обноски от Фикрет!
 - Нарисувала си един артист, ама не се сетих кой е. Повече прилича на брата на нашия фризер.
- Да вървя, че да не нарушавам протокола
smile3532  smile3532  smile3532

hahaha

Първо да кажа добре дошли на новодошлите (извинявам се повторението)!!! Надявам се да си изкарате добре тук. Семейството ни се увеличава доста бързо( това обикновено го казва Ивона  Simple Smile )

Бре, бре и Гюлшен имала уста бе. За първи път така да си лаже нещата направо  newsm78

Сцената с Ферхунде и Левент беше изключително постна! Че  в сцената на Фикрет и Тахсин имаше повече мат'риал!!!  smile3516  Днес ми се стори, че нещо й има на Ферхунде  Naughty  :
1. ТЯ ЧИСТИ, ТЯ ЧИСТИ, ТЯ ЧИСТИ божееее
2. Никога не я бях виждала да се чувства виновна, отново божеееее

За първи път виждаме Айше да прави нещо различно от мълчане, ядене, четене #Crazy

Фикрет беше хубава.

Неджля добре направи, като каза на Фикрет за бележката; Джеврието като "разузнаваше" по стаите ми се стори, че ще я  намери, ама добре, че не стана.

Лафовете на Джевро продължават да се увеличават Wink

# 654
Ферхундела си намери повод за изневярата. Вярно, че май имаше угризения за стореното, ама ще видим по-нататък дали е така. Да я видим сега като я задоволят с тия пусти пари, дето толкова ги иска, дали ще се държи като човек.
Лейля пък пак се мисли за центъра на вселената. Да вземе да се гръмне най-накрая, че много ме дразни. Много на наранена се прави сега, пък накрая пак при Оуз.
Съгласна съм за Ферхунде. Тя си беше наумилиа, че ще е с Левент. Направи си го по-лесно просто.

# 655
Не е вярно, баджанаци са мъжете на две сестри, например ако Лейля не се беше разделила с Оуз, Таксин и Оуз ще са бадженаци.

# 656
  • Ямбол
[Момичета, не се сещам, но Левент в "Мелодията на сърцето" пак го даваха няколко пъти по без риза и май там беше епилиран. Някой има ли спомен?
Не мога да разбера защо ви притеснява толкова факта, че Левент е окосмен?
На мен пък ми идва в повече епилацията при мъжете. Crossing Arms

# 657
Не е вярно, баджанаци са мъжете на две сестри, например ако Лейля не се беше разделила с Оуз, Таксин и Оуз ще са бадженаци.
Ааа в грешка си, баджанаци са двама мъже, които са женени за две сестри.
А двама мъже, които си делят една жена newsm78.....незнам как се казва?
Фикрет беше много хубава Flutter
Да, така е, "оригиналното" значение е за мъжете на две сестри. Но така се казва и на двама мъже, дето си делят една жена. Wink

# 658
на 2 жени, спали с един и същ мъж - и аз не знам

Това ние ще го измислим  newsm08

Да, така е, "оригиналното" значение е за мъжете на две сестри. Но така се казва и на двама мъже, дето си делят една жена. Wink

А жените на двама братя са етърви

А пък за Левентчо наистина е въпрос на вкус, явно досега тук сме били само любителки на "гладкия релеф"

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 21:29 от Фикрет

# 659

Защо го мразят девойчето?

Общи условия

Активация на акаунт