Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 213
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
Тя, детокса е на 24,25,26! Wink Аз ще го направя само 2 дни, да не ми дойде в повечко толкова еднообразие в един месец. Rolling Eyes

Супер! Мерси Рони, ще се видим в темата. Hug

# 376
Днес е 10тия ден от 3тия ми житен режим. Понесох го още по-леко. Този път свалих само 3 кг. След малко ще си сваря Ангелска супа и се чудя дали довечера бих мога да хапна малко черешки. До тук лесно, дано да се справя този път със захранването. Винаги я оплесквам накрая Embarassed

# 377
Как сте житенки? Не споделяте нищо напоследък. При мен захранването върви добре. Наблягам на сезонните плодове и супичката. Не съм мръднала в кг  нагоре. Мисля си за елда днес, но без сирене няма да я понеса, а още не съм въвела млякото. Сигурно ще изчакам, а днес ще си добавям кисело мляко към супичката. Енергията ми се увеличи. Появи ми се косопад. Дали може да е от режима?

# 378
  • София
Привет!  Hug
Нямаше ме през уикенда, а и много задачки днес, та чак сега. Викам си - няма да смогна да ви прочета, а то... всички са се спотаили...  Sunglasses Не споделяте как върви захранването. Само online е писала. Hug Браво за задържането! Този път няма да го оплескаш, както ти казваш, захранването!  Laughing  Косопадът може би е в следствие на стрес, или нещо сезонно... но не и от режима. Не би трябвало. Нито е гладуване, нито е с дълга продължителност - например 40-50 дневен режим. Навяран ще отшуми. На мен не ми се е случвало.
При мен вси
чко е наред. Пак е понеделник и си хапвам гречката на обяд, но със сирене. За вечеря си купих кълнове. А вчера си направих страхотна салата от рендосана тиквичка - сложих й малко копър, чесън на прах, оцет и зехтин - пробвах - страхотна. Добавих 2 суп. лъж. кис. мляко - още по страхотна стана!  Laughing
Пожелавам на всички лека и успешна седмица! И споделяйте!  Hug

# 379
Здравейте, искам да се присъединя към житуващите.  Hug
Вчера си купих жито, но беше грухано и го залях с топла вода и в термоса, смених му водата, но сутринта беше вкиснато.
Може ли да ми обясните как да го направя.  newsm78

# 380
Няма нужда да му сменяте водата. Аз заливам с вряла вода. За предпочитане е житото за покълване, но и с грухано става, щом има желание Simple Smile Прочетете първия пост - много е полезен!

# 381
Привет !  Hug
И аз да се похваля , и аз задържам .Спазвам всичко стриктно ,менюто ми е като на Snow4eva ,два дни на ангелска супа ,и аз прибавих кисело мляко ,в понеделник на обяд елда и малко сиренце изкиснато(аз ползвам краве ,а вие newsm78 ) ,за вечеря малко от супата и мини  зелена салатка  ,съчетана с една супена лъжица кисело мляко.Днес-вторник същото.За утре съм запланувала гриловани тиквички ,заляти с чесново мляко .Копирам салатата със сурови тиквички на Snow4eva .
Имам проблем с WC .Това го получих след ангелската супа ,вчера си купих от една дрогерия ,хапчета на билкова основа -италиански ,но  не ми подействаха и чувствам тежест в стомаха .При вас така ли беше  newsm78 и какво бихте ме посъветвали . Praynig
Вече спокойно мога да кажа ,че захранването не ме мъчи ,най-трудно ми беше с ангелската супа.
Лек ден на всчки и умната с вкусотиите  Grinning

# 382
  • у дома
При мен захранването върви по план. Вече включих млечните.

Проблемът е че и мен ме тръшна вирусът, който върлува в момента. Вече втори ден съм с висока Т и заради режима не смея да вземам никакви лекарства даже витамини. ooooh!

Та с риск леко да разваля доброто настроение в темичката - равносметката ми е, че Февруарският режим който направих беше откровение, страхотен подарък, който направих на себе си.  Peace  А юнският - грешка отвсякъде, всички знаци това ми показват.  Rolling Eyes

# 383
  • Карлово
fastuche, съжалявам за състоянието ти. Бързо възстановяване.
Пък другия февруари...  bouquet

# 384
  • София
Здравейте!  Hug
Болно fastuche Hug пожелавам ти бързо да се възстановиш! Важното е сега да оздравееш! Не се кахъри за този режим, честно казано има разлика в отделните месеци. И като резултати, и като себеусещане... Но като цяло трябва да се гледа ефектът и ползата.
Както бях казала, аз ще продължа всеки месец, но ще намаля дните на 3-4 максимум.
normas  Hug надявам се да се оправи проблема. При мен действа елдата... тя има почти същия ефект, както и житото.
chanoir, online   Hug Hug
murvet77   bouquet добре дошла. Започна ли, как се чувстваш?
Аз пък вчера си забравих в хладилника в офиса кълновете, които бях подготвила за вечеря и трябваше да си купя зелена салата. Сложих малко пресен лук, зърна царевица, някои екзотични подправки, маслини. Стана добра вечеря.
А за днес ще оставя кълновете.  Sunglasses
Срам ме е да кажа напоследък какво ми се яде!  Embarassed Навярано имам нужда от това, след като за всяка вечеря си го приготвям...
Бамя!  Laughing Има замразена в пликове, купувам си 2, мушкам единия във фризера, а другият изсипвам в йена с капак и слагам с малко сол на 10 мин. в микровълновата. След това сипвам в една купичка 2-3 лъж. лйтеница, нарязан копър и малко чесън на прах, прибавям малко вода, разбърквам кашичката, изсипвам я при бамята и слагам за още 2-3 мин. в микровълновата.
И това... всяка вечер! Направо чупя рекорда по еднообразно хранене. Гарнирам с 1-2 чаши вино и няколко парчета сирене.
Никой вкъщи не ме подяжда... Синът ми гледа с отвращение половината хладилник: елда, кефир, бамя, салати с кълнове.... Проявява респект, но не ги пипва! За него правя пилешко, ориз, за да не мрънка!  Laughing
Хубава вечер на всички!  Hug

# 385
Здравейте момичета !
Никога не съм употребявала овесени ядки.Има различни видове по магазините.Бих искала да  закусвам с тях ,но не зная от кои да си купя.Ще бъда благодарна ако ме  посъветвате. Hug и.. как ги употребявате .

# 386
  • Сф
Snow4eva, съдържанието на моя хладилник е досущ като на твоя Simple Smile  - кефир, бамя,елда, салати, все вкусотии!

normas, бих ти препоръчала от най - обикновените овесени ядки и ти да им прибавяш всичко останало по твой вкус. да ти кажа аз как си ги приготвам и много ми харесва: вечерта смесвам кисело мляко,овесени ядки и череши и оставям в хладилника до сутринта за закуска. до тогава те вече са удволи обема си и са омекнали. добавям ленено семе, пшенични трици и конопено семе. на мен лично много ми харесва тази комбинация.

# 387
danska 1977  Hug
Би ли ми казала в какви пропорции  newsm78

# 388
Здравейте момичета !
Никога не съм употребявала овесени ядки.Има различни видове по магазините.Бих искала да  закусвам с тях ,но не зная от кои да си купя.Ще бъда благодарна ако ме  посъветвате. Hug и.. как ги употребявате .

Във всеки по голям хранителен магазин продават овесени ядки. Аз лично ги купувам от Кауфланд, Dr. Keskin  синя опаковка, цената им и около 1.40 лв. - 0.500 кг. Аз съм най - доволна от тях, защото много бързо омекват за около 20-30 мин. Изпробвала съм и други марки, но тази най ми допада. Аз си ги правя със сирене. Сипвам си топла вода и 3-4 с.л. овесени ядки, след като се надуят и омекнат изсипвам водата и добавям сирене, извара или каквото на теб ти е вкусно. Също си правя с прясно мляко, настъргана ябълка и канела. Всичко е до вкус. Няма точно определена рецепта.

# 389
anastasia_vv   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт