Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 213
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
  • София
normas  Hug браво за хубавото постижение!   bouquet
Наистина е така, както си писала... важно е и количеството.
Почини си сега, след този режим, внимавай и с "нормалното хранене". Все пак е нормално да качиш нещичко, което в първите 2 дни от режима - веднага ще падне.
ЖитенкиHug подготвяйте се за следващия хрежим - 10 дни дотогава.
Следващият житен режим - 30 юни 2010[/color]

# 406
Snow4eva ,благодаря за милите думи !  bouquet  bouquet

# 407
  • София
Snow4eva благодаря за отговора:)Ще се съобразя с мнението ти, още повече, сега съм "надъхана" и имам мотивация да издържа, а като си помисля че след 5 дни захранване пак да започна 10 на житце, мотивацията сякаш намалява.
днес ми е 5ти ден на житце и продължавам да удържам фронта , за голямо мое учудване.Ще издържа и следващите 5 дни!!!запънала съм се:)
хубава седмица на всички   bouquet и успешен поход към желаната цел:)

# 408
  • София
само меда няма да мога да приемам, защото съм с диабет

# 409
  • София
Здравейте житенки!  Hug
violetkatana Hug баща ми, който е диабетик направи 5 или 6 дни на режима, като всеки ден си мереше стойностите... Напълно нормални му бяха. Ако искаш, пробвай пък без мед.
ni4iq Hug

# 410
  • София
А ти 30 дни ли го прави този режим или как?

# 411
  • София
Правя го "по ноти"  Laughing Sunglasses
10 дни режим, 10 дни захранване, 10 дни "нормално хранене"
И това всеки месец! Както е даден на първата стр.
Само последния месец го направих 6 дни.
Оттук нататък ще продължа по 4-5 дни. Не искам да свалям повече кой знае колко. По-скоро да задържа резултата и за тонус.

# 412
  • София
здравейте житенки:)
държа да се похваля, защото бях загубила всяка надежда, че стрелката на кантара ще мръдне надолу:)Какво ли не бях пробвала, но никакъв успех.Не смеех да се меря, по време на режима, за да не се демотивирам, че като знам каква съм...но днес не издържах.
за статистиката, днес ми е 7 ден на жито, стрелката определено хвърчи надолу, отчита по моя преценка около 5кг минус:)))))))))))))))))))))))))
със сигурност са категорични 3 от последното ми мерене, но след това бях ка4ила доста, което ме и накара да се взема в ръце и да започна режима.Та смятам , че преценката ми е вярна.
Във възторг съм и нямаше как да не споделя.Новозахваналите се, не се отказвайте , ефект има!!!Желая Ви само да се чувствате добре, за да можете да си хапвате житцето.Simple Smile
сега съм на вълна захранване и още ми е толкова объркано...с консултиране ще е , няма как да се справя сама:))))))
усмихната вечер на всички:)

# 413
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
ni4iq  smile3501 Е, те това се казва резултат!  bouquet Браво, супер! Със захранването внимавай, леко, постепенно и не в големи количества!
Остава 1 седмица до началото на следващия режим.
Започвайте психическа настройка!
 Hug Хубав ден на всички!

# 414
  • Сф
Дали да не се присъединя и аз от сряда?
Няма ли вариант ябълките да се заменят със сезонен плод?

# 415
  • София
Snow4eva, при захранването какво е количеството на храната?

# 416
  • София
danska1977  Hug присъедини се! В режима са позволени само жито, ябълки, орехи и мед. Всичко останало ще бъде някаква вариация. Разбира се, че можеш да направиш каквото решиш. Но ако искаме да сме стриктни, най-добре за 10 дни да се опитаме да се придържаме само към тези продукти. Аз ябълки вече изобщо не обичам. Цял живот всички диети са били все с ябълки и направо намразих този плод. Но няма да го заменя, нито ще заменя орехите с любимото кашу!  Sunglasses Що е време пред нас - все ще ядем!  Laughing
violetkatana  Hug захранването трябва да е плавно и постепенно. Като количество - не е хубаво да се превишава много количеството, което сме яли като жито. Т.е. като се почне със супата - не трябва да са 2 купички, а една. И всяко нещо да се вкарва по малко. На следващия ден - към супата - малко зеленчук. Като хапнеш порцията, помисли си дали си наистина гладна. Даже нека да минат 10 мин. преди да си зададеш въпроса. Човек за 5-10 мин. може да изяде огромни количества храна. Наскоро направих една грешка - хапнах се нормално, доста бързичко обаче и още тогава усетих, че ми става малко тежко /което означава, че съм хапнала доста повече отколкото е трябвало, и на всичкото отгоре бях решила да ям череши... и ги изядох. Еми... щях да се пръсна след това. Направо ми стана зле!/  Embarassed Решила съм да не допускам повече това да се случи. И на всичкото отгоре - с всяка череша си казвах "трябва да спра, трябва да спра"... и ни спрях! Като че ли исках да задоволя рецепторите в устата повече, отколкото да са ми се ядяли череши. Та.. така!  Laughing

# 417
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Момичета, днес си купих житото и се подготвям на 30 юни да започна житния режим. Simple Smile
Сега чета по- подробно темата и се запознавам с подробностите .

# 418
И аз съм с вас  Hug
само не знам дали ще го изкарам 10 дни защото на 9ти имам РД и ще трябва да се хапва.

# 419
  • София
Момичета да питам като се започне на 30.06 режима , на десетия ден започва захранването т.е. на 9.07. Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт