Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 213
  • 717
  •   1
Отговори
# 345
  • София
normas, може и от зеления чай да е!
MAMESA на добър час!   bouquet Знам, че е трудно да се откажем от някои неща. Особено ако искаме да използваме режима за пречистване. Лошото е, че всички "прегрешения" се отразяват в крайна сметка на резултатите. Те биха били още по-добри, ако сме стриктни. Кантарът може и да не отчете още на следващия ден. Не знам... не ми се е случвало до момента... не знам как е, но като съдя по другите режими, отразяват се тези неща на крайния резултат.
Опитайте за няколкото дни да се придържате максимално към режима - жито, орехи, мед, ябълки. Другото са вариации. При такова хранене резултатите ще са най-добри! Аз съм имала и по 5 кг намаляване на теглото. В повечето случаи беше по 4 и нещо, вече не помня...

# 346
Надявам се да има успех.......
Ще се старая да съм стриктна, и ще пиша редовно за резултатите!
Успех на всички  Peace

# 347
  • Карлово
А не мога ли да пробвам да сваря пшеницата за покълване  newsm78
Ами аз точно такава си варя де. Laughing

# 348
chanoirbouquet
Ако утре не се наложи да прекратя режима ще сваря пшеницата.Как я приготвяш ,киснеш ли я предварително цяла нощ във вода и колко време я вариш .. newsm78

# 349
  • Карлово
Направо го слагам в херметическата тенжера и  15-тина след пускане на парата е готово. Но и в другата тенжера е готово горе-долу за толкова, но аз не разбрах точното време, защото го опекох. Всъщност мисля, че времето за варене е колкото на другата.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 17:38 от chanoir

# 350
chanoir , мерси за светкавичния отговор . Grinning

# 351
Момичета-добро и слънчево утро! Hug
Как сте? Аз днес съм пак надолу с половин килограм.Изпих си водичката ,след малко кафенце и след още половин час ябълка и после житото.Всичко въври добре.Днес ми е 5 ден и всичко върви по план.Малко взе да ми втръсва от житото, но си го дъвча.За 4 дни съм минус 2,600 кг.- или вече съм 60,400 кг. По принцип искам да стана 55 кг. , но за този режим съм си поставила цел 59 , после ще му мисля.Може би ще правя детокс и  ще лунувам за по 1 до 3 дни.Мисля да наблегна на плодовете и зеленчуците.
За сега това от мен. Пишете и вие как сте.

Весел и усмихнат ден!

# 352
  Добър ден!
  Най- накрая отново съм при вас и мога да споделя неволите си! Уж всичко правя като миналия път,  и като начин на приготвяне на житото, и като последователност на прием,и като лека издънка на 4-я ден/ този път с три лъжички таратор/, а резултатите ми са алогични  newsm78.  Ще спомена само, че на третия ден започна едно невероятно подуване, придружено с отоци от задържане явно на вода в организма. Това естествено ме накара да променя плановете си за мерене след 5- ти ден и на третия отчетох невероятните +2 кг. Cry   Днес прибирайки се при компа и теглилката резултатите са малко по- обнадеждаващи- свалила съм тези допълнителни 2 и съм с един кг. по-малко  от началното мерене на 02.  06.  Добрата новина е, че успях да понамаля нивата на нервност и тревожност, а също и преминах почти незабележимо през поводите за сенна хрема тази пролет. Имам и план за действие през дните до следващия режим, а и цел за преследване  тогава...
      bouquet на всички писали преди мен за невероятните успехи  и самодисциплината!
      Усмихнат ден! Hug

# 353
  • Карлово
   Добрата новина е, че успях да понамаля нивата на нервност и тревожност, а също и преминах почти незабележимо през поводите за сенна хрема тази пролет.
Мислиш ли, че нервността е била от режима ? При мене всичко е много лежерно и спокойствие ме обгръща отвякъде. Вероятно от малкото калории, които приемам.
Приятен ден на всички. Hug

# 354
Добър ден, житенки! Hug

Аз от вчера съм в МЦ, и тази сутрин кантарът отчете +200гр. Rolling Eyes Но продължавам смело напред. Надявам се след няколко дни кантарев да е по-благосклонен към мен. Praynig

Коригирах си лентичката с всички свалени дотук килограмчета, по-стимулиращо е. Wink

Немирна, дано кантарът ти тръгне стремглаво надолу и се почувстваш великолепно. Hug

Snow4eva, как си, сладур? Как върви захранването, върна ли нещо от сваленото или задържаш? Искаше ми се да попитам и за снимки, ако може преди режима и след, ако не е много лично и нахално от моя страна, разбира се?! Blush

Тя, и всички останали, как сте?

# 355
Добър ден, житенки! Hug

Аз от вчера съм в МЦ, и тази сутрин кантарът отчете +200гр. Rolling Eyes Но продължавам смело напред. Надявам се след няколко дни кантарев да е по-благосклонен към мен. Praynig

Коригирах си лентичката с всички свалени дотук килограмчета, по-стимулиращо е. Wink

Немирна, дано кантарът ти тръгне стремглаво надолу и се почувстваш великолепно. Hug

Snow4eva, как си, сладур? Как върви захранването, върна ли нещо от сваленото или задържаш? Искаше ми се да попитам и за снимки, ако може преди режима и след, ако не е много лично и нахално от моя страна, разбира се?! Blush

Тя, и всички останали, как сте?

Добре сме, добре сме! Чети малко по нагоре! Laughing

# 356

Добре сме, добре сме! Чети малко по нагоре! Laughing
Абе уж четох, но пак през ред, два.... Embarassed

# 357
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Радвам се, че сте добре!
Тя  Hug резултатът ти е много добър, браво!
Ронка Hug това е временно явление и скоро ще имаш добър резултат за отчитане!
Относно снимките - не съм сигурна дали имам точно от началото на режима, а сегашни още не съм направила, но предстои. Тогава ще имам вече материал за сравнение.
При мен нещата вървят нармално. Вчера включих салати, днес малко плодове, довечера - и други млечни. При мен дните на режим бяха по-малко и затова захранването върви по-бързо.
Иначе - естествено, че имам резултат леко нагоре, но това е нормално към преминаване към друга храна и малко по-голямо количество храна.
На всички пожелавам лек и успешен ден!  Hug

# 358
  • Балчик-Сливен
Здравейте житнорежимки !
Аз смело пак бях започнала режима,но го направих точно четири дни,защото малката се разболя и безсънието и тревожността ме демотивираха  Embarassed Сега си пия сутрин кефирчето и хапвам череши ,салати,така че може да се каже,че преминавам плавно към нормално хранене.
Поздравявам всички за добрите резултати  Peace
При мен си останаха трите килограма,свалени при предния режим и сега килограм-т.е.4 килограма,което за мен е добре.
Ще се включа от 30 юни към групичката пак  Simple Smile
Успех!

# 359
Привет момичета ! Hug
Радвам се ,че  съм с  групичката  Grinning
Днес се чувствам много добре ,хапнах си жито без да го варя .Може би силното ми желание за пречистване ми помогна ,или пък организма ми свикна с житото .То досега добре ,но от петък на "гола " супа мисля ,че ще е по-трудно.
fastuche ,chanoir , благодаря ви за подкрепата .  bouquet
Snow4eva , Hug ,радвам се ,че си толкова отзивчива .Четох за захранването и ти пишеш за супата ,че я правиш от 2 картофа.един морков ,малко лук ..и това се яде първите два дена на обяд и вечерта , разбира се +ябълките .Правилно ли съм разбрала newsm78
На всички лек ден! Peace

Общи условия

Активация на акаунт