Автоимунен тиреоидит на Хашимото (13)

• 96 730
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, извинявайте за въпроса и че така ви ядосах. Аз не се тръшкам, но ве4е нямам търпение да се появи един бебок. И затова ви попитах.  Blush

# 676
  • София
Момичета, извинявайте за въпроса и че така ви ядосах. Аз не се тръшкам, но ве4е нямам търпение да се появи един бебок. И затова ви попитах.  Blush
абе и аз нямам търпение ама освен хормона а сега и утрогестан-е и неофолик и цефасел друго не смея,то и това никак не е малко..и аз се надявам на тест с 2 черти този месец,но не само! ами на една бременност до края с успешен финал, да видим....

# 677
На чакащите две чертички от сърце им го желая да се сбъдне в най-скоро време. Но винаги съм смятала, че едно нещо като искаш, когато най-малко очакваш, тогава се случва, не трябва да е фикс идея.
Аз да ви попитам за съвет, че с моето кръвно пак проблеми. Днес пак ми се виеше свят, гадеше ми се и кръвното го мерих-120/100, после 110/90, след около час 130/80..... Лекарката ме посъветва по телефона да си взема един валидол и малко ми просветна. А вие да ми дадете някакви съвети?

# 678
Повече вода по-малко слънце и не се претоварвай, не съм специалист, но......

# 679
  • София
чувала съм че при високо кръвно помага да си сложиш ръцете под гореща вода,може и краката ако имаш възможност

# 680
На чакащите две чертички от сърце им го желая да се сбъдне в най-скоро време. Но винаги съм смятала, че едно нещо като искаш, когато най-малко очакваш, тогава се случва, не трябва да е фикс идея.
Аз да ви попитам за съвет, че с моето кръвно пак проблеми. Днес пак ми се виеше свят, гадеше ми се и кръвното го мерих-120/100, после 110/90, след около час 130/80..... Лекарката ме посъветва по телефона да си взема един валидол и малко ми просветна. А вие да ми дадете някакви съвети?

Моят съвет е, да се обърнеш към лекар, който да ти предпише лекарства за високо кръвно, защото знам, че е опасно!
Ако ти е възможно избягвай жегата, стой на климатик.

# 681
Момичета,има ли някоя от вас,която да живее в Англия?

# 682
Момичета TSH ми е 2.54  newsm44 не мога да повярвам! Но ТАТ и МАТ все още са с високи стойности! Незнам това добре ли е, но все пак много се зарадвах

Честито бебе на Николови!  bouquet

# 683
Barborana,честито!ТАТ и МАТ не ги гледат,важното е ТСХ да е добре! PeaceНо гледай да го смъкнеш още мъничко.

# 684
Браво  Barborana^  !!   Много е добро това ТСХ!!  Съвсем близо до заветните 2...
Аз колко имам да свалям ощеее... мойто е към 5   Sad

Аз понеже нямам още диагноза, но имам доста от симптомите, исках да ви попитам за изпотяванията - на мен от месец някъде дланите и стъпълата ми се потят много... никога не съм имала такова нещо преди... Дори само да си лежа и усещам, че са ми влажни почти постоянно...  Понеже при симптомите пише само изпотяване, а не къде... бихте ли споделили при вас как е?
Иначе от другите симптоми имам лесна уморяемост, сънливост, проблеми с паметта от време на време, сърцебиене и пръщене в лявото ухо.

Благодаря много!

# 685
  • София
A_vagabоnd , точно на дланите и стъпалата е характерно.  Confused

# 686
Оффф... кофти  smile3506

# 687
Не съм забелязала изпотявания, но при всеки е различно.
A_vagabоnd моето ТСХ беше над 5, а виж сега. Споко  spoko и при теб ще влезне в граници. Ти взимаш ли нещо и как така нямаш диагноза, не ходи ли на лекар?

# 688
Не, докато си бях в Бългярия не успях да се видя с ендокринолог. Имах уговорен час, а после се оказа, че той се разболял и така си остана. Като се върна ще отида, но трябва да си пусна и антитела защото това не съм го направила още.
Засега най-много ме притеснява ТСХ, защото ще ми пречи на опитите за бебе.
Barborana  ти за колко време го смъкна от 5 до сегашната ти стойност и какво и по колко пи?

# 689
Аз понеже нямам още диагноза, но имам доста от симптомите, исках да ви попитам за изпотяванията - на мен от месец някъде дланите и стъпълата ми се потят много... никога не съм имала такова нещо преди... Дори само да си лежа и усещам, че са ми влажни почти постоянно...  Понеже при симптомите пише само изпотяване, а не къде... бихте ли споделили при вас как е?
Аз от как се помня се потя по стъпалата и дланите. Лятото е абсурд да ходя с чехли, защото от потта и праха стъпалата ми стават хлъзгави и ще се пребия, затова все съм с памучен чорап...  Rolling Eyes А за ръцете винаги си нося хавлиена кърпа, за да ги подсушавам, нищо не мога да пипна без да го измокря /да не говорим за хартия или паус.../ Дори в момента и краката и ръцете са ми покрити с едни такива "съвършени" капчици  . Какво да ви кажа - усещането е ужасно, но уви според моята ендо това не се дължи на Хашимото, а нещо на вегетативната нервна система... На какъв лекар да отида? Някой има ли идея?  Thinking
А, и да ви кажа, че аз съм Sisolina, ако някой ме помни.... да не се чудите че нахлувам така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт