Самуил, Иван, Андрей и Адриян, от Майската дружина,днес стават на годинка!

• 28 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 675

Честит Рожден Ден на днешните рожденици Любомир, Радина, Любослав и Ясен! Да са много здрави, весели, засмяни и щастливи!  newsm59
[b]Смешке[/b], честита ти племенници!  stork-girl newsm32 pacifier А как се казва? И какви размери се е родила?
Малачика, честито! Пожелавам ви да се обичате винаги  и да се гледате винаги с този поглед, както в деня на вашата сватба!  Two Hearts

Таняб, ужасна трагедия! Нямам думи да изкажа какво мисля... smile3518

# 676
  • софия
Благодаря ти!  bouquet
Милена се казва малката.3.600кг и 50см. е.Екстра е девойката,ама е много ревлива,а при сестра ми е падало
яко шев и кройка и не може да става много.Абе започнала е веселбата. Mr. Green

# 677
Благодаря ти!  bouquet
Милена се казва малката.3.600кг и 50см. е.Екстра е девойката,ама е много ревлива,а при сестра ми е падало
яко шев и кройка и не може да става много.Абе започнала е веселбата. Mr. Green

Честито!!! Да е жива и здрава и много щастлива!!!    bouquet

Ние имаме един проходил заек - Сияна (вчера, баш на празника). Чакам и Дарка да се престраши и ще правим питки.  Grinning

# 678
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Любомир, Радина, Любослав и Ясен! Да са живи и здрави и да носят много радост на родителите си!

Честити ходещи крачета на Сияна! Сигурна съм , че ще повлече крак и за сестричката си  Heart Eyes
Зарко вече 20-тина дена откакто е проходил и сега за в неделя съм насрочила и нашият прощъпалник. Да видим какъв ще стане като порасне  Grinning

Надеждата , честит празник , миличка ! И ти пожелавам много скоро да видиш  EFP

Танче , мила , приеми и моите съболезнования за загубата на приятелят ви  Hug Много сила и кураж на оцелелите за да се възстановят напълно  Hug

# 679
  • София/Варна
Честит рожден ден на малката Хриси!!!

(дечицата, които са записани на втори ред за днес, реално имат рожден ден след 2 дни)

# 680
  • софия
Честит рожден ден на Хриси,Влади и Ива!
Много здраве,щастие и безгрижно детство им желая!

Аз имам питанка относно храненето. newsm78Давате ли десерт на децата след,като обядват?
Защото вчера се видях с една приятелка,която само,че не ме наби,като й казах,че не давам десерт на Ицко.
Поне в книгите,които съм чела за храненето,казват,че десерт се дава на по-големи дечица и то поне час
след,като са обядвали.  33uu

# 681
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВАН, САМУИЛ, ХРИСИ, ВЛАДИ, ИВА и АНДРЕЙ! Да са здрави, да имат безгрижно и радостно детство, да ги съпровожда винаги късмет и да са безкрайно обичани!!! Честит празник и на техните МАЙчета Мийка, Тилиата, Мария, Плами, Радост и Бърбери!

# 682
  • София/Варна
Зайо, Самуил и Андрей ще празнуват в петък Simple Smile. За тях съм сигурна.

Смехорана, можеш да предлагаш парченце плод след хранене, но не е задължително да се дава десерт.

# 683
Честит рожден ден на днешните и вчерашните рожденници! Да са много здрави, игриви и щастливи деца!
Честит рожден ден и на Надежда на патерица с пожелание за скорошна втора чертичка!   bouquet

Ох момичета все по-малко време ми остава за компютъра, пък още даже не е проходила Ева. Едвам смогвам да ви чета, а пък вечер понякога ме е страх да пиша, че Ева отвреме навреме се събужда от клавишите.
Смешко и аз не давам десерт, защото Ева особено напоследък едвам изяжда това което е за обяд, пък какво остава за десерт, но това предполагам че е при нас от зъбки. Давала съм само няколко пъти крема от кухнята след обяда веднага, само ако на Ева не и е стигнала манджата и направо си ревеше, че иска още.
Смешко, честита ти племеница! Много да радва цялото семейство и да е много здраво и щастливо дете!
Танче мила моите съолезнования. Да се възстановят напълно пострадалите младежи и брат ти да излезе от депресията!

# 684
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Влади и Хриси! Щастливо детство им желаем със Зарко!
На мамите   bouquet честит празник и наздраве !

Смешко , аз давам десерта следобед. На обяд яде основното от кухнята , а към 17.00 десерта. Точно одеве прочетох в една книга колко храна трябва да изяжда дете на 1г. Ами там пише , че трябва да има 4 хранения с по 300-350 гр всяко  Thinking. Млякото да е не по-малко от 400мл на ден. Ако гледам по тези писания , аз моя го държа гладен , много гладен  Laughing. С тези две твърди хранения , общо 400гр , и понякога плодове или бисквити или солети между храненията . Мисля скоро да пробвам да давам супата от кухнята към 20.00ч . Дано като е изморен от емоциите през деня  и има твърда храна преди сън , да ми се буди по-малко през нощта.

На всички ви желая един хубав и усмихнат ден с много разходки и послушни дечица  Hug

# 685
Здравейте майска дружинка  Hug
честит рожден ден на всички малки и големи,които съм пропуснала през изминалите дни!бъдете здрави,щастливи и нека всичките ви мечти се сбъднат!честито и на новите християнчета,нека Бог е с тях и им помага
Танче,съжалявам за случилото се  Cry ,дано братчето ти бързо да се справи с болката от загубата на приятеля си,а другите момчета да се възстановят напълно  Praynig
Зайо,браво на Сани,честити й проходили крачета,да я водят само на хубави места!Хайде чакаме да се похвалиш и за  Дарка!
Иве,честита ти племеница Мими и тук! Милена е страхотно име,моята сестричка се казва така  Heart Eyes
На мен все по-малко време ми остава за компа,а още по-малко да пиша.Влизам и прочитам каквото мога,но все не ми остава време да пиша Sad
Малко новини около нас- Влади вече си възстанови кг и сега  9.000кг ,надявам се до края на лятото да стигне връсниците си  PeaceМного е стабилен и вкъщи си ходи където си поиска,прави много бели,непркъснато отваря шкафовете и вади разни неща от там,счупил е вече доста чинии,чаши,вазички,де що хване ,общо взето ни е много забавно  Grinning Правихме му прощъпулник-хвана черпака  Wink ,надяваме се да гребе с големия черпак от живота  Peace Ето и клипчето на който му се гледа:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000201422452#!/video/v … 840746&ref=mf
Иска ми се да пиша още ,но дълга в кухнята ме зове  Mr. Green
Лек и спокоен ден на всички  Hug

# 686
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден на днешните слънчица!
Зайче,честити ви проходили крачета на Съни!Да крачи смело и уверено в живота!И Дарка да я последва скоро  Hug
Плами браво на Влади!
За яденето Еви е на 4-ри кратно хранене,понякога 5 но рядко.Сутрин ако се събуди много рано имам предвид 6-7ч й правя 150мл.АМ и заспива до 9ч тогава яде попара,кус-кус или кисело мляко с бисквитки или супата от кухнята,на обед към 12.30ч яде основното ядене и ако иска още давам 1/2 от десерта,следобед супата + 1/2 десерта или само десерт,като между храненията яде някакъв плод и вечер от нашета салата и в 20.30-21ч 220-230 мл. АМ  Peace И на това ядене нейното е 8140гр  #Crazy,но явно е с метаболизма на Боби каквото и да яде не качва ,а аз горката едва хапвам и всичко ми се лепи на д-то  Crossing Arms
Днес свекъра има юбилей 60-годишнина и довечера сме на ресторант от 19ч и незнам как ще преспивам Еви в количката и после да я качвам вкъщи  Thinking,но няма начин  PeaceОще не сме измислили подарък и сега чакаме бебелин да се събуди да ходим да търсим ,дайте идеи  Praynig

# 687
Честит рожден ден на Влади и Ива
Честити ходещи крачета на Сияна  newsm68

Смешко,аз на моите обикновенно им давам плодче или кисело мляко и то,ако не им е стигнало основното.
Благодаря на всички за пожеланията,страхотни сте  Hug Ето и аз да почерпя за малката голяма принцеса

# 688
Честит рожден ден на вчерашните и днешните пораснали наши Майски дечица! Пожелавам им да са най-вече здрави, много усмихнати и щастливи, много игриви и много да радват семействата си!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes
Честит празник и на майките им!    bouquet

Смехоранка, честита ти племенница! За е здрава и много да радва всички ви!  Hug
Танче, много съжалявам!  HugДано брат ти успее да преживее случката, ранените да се оправят, поклон пред загиналото момче  Sad
Зайо, честити проходили крачета на Съни! ДА е много уверена и винаги напред  Heart Eyes
Плами, страхотен готвач ще си имате в къщи  Grinning Дори и Катерина започна да пляска с ръчички когато гледахме клипчето  Laughing

Сигурно пропускам много неща, ама напоследък сме все навън, затова ми простете! Приятен ден  Hug

# 689
  • София
ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА НА ХРИСИ, ВЛАДИ, ИВА!Много здраве и радости в живота!

Зайче! Честито прохождане на Съни!Скоро и Дарката да я последва! Коя беше първата(забравих Blush)?
Плами, Влади е такъв сладур!

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 17:42 от Мигла

Общи условия

Активация на акаунт