Самуил, Иван, Андрей и Адриян, от Майската дружина,днес стават на годинка!

• 28 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Елин Пелин
Честит рожден ден на Радина, Любомир, Любослав и Ясен ! Да растат весели и здрави и да носят радост на всички около тях! newsm59  bigdance2 newsm38

# 661
Здравейте на всички...
Честита годинка на всички от 22,23,24 и днешните . Нека растат живи , здрави  и много щастливи дечица - тук са и Рая на Слава и Рада на Дендри, Кристиян на Джени, Любомир на Оличка,Ани на Есивесела, Радина на Глъм...
Момичета какво да ви кажа , чувствам се ужасно . Отидохме в Ивайловград за да празнуваме, но бяхме на погребение. В събота рано сутринта стана катастрофа и едно момче на 25 години загина на място , друго е още в кома и лекарите не дават никакви шансове, защото удара е бил ужасен , третото момче беше в кома , но се събуди , но не си усеща краката и белия дроб е раздробен ,четвъртото момче , което е карало колата е със счупени крака , ръце , таз и засегнат бял дроб , а и психически хич го няма - гледа в една точка и само плаче и нищо не може да каже . Всичките те са като братя на моя брат - познавам ги от 5 годишни , израснаха заедно и тук в София живяха заедно . Трагедията е голяма ... Брат ми е като призрак , не яде , не спи ..... отидохме до квартирата му и му взехме някои неща и го прибрахме у нас . Той не би издържал да отиде там. В тази квартира са спомени, вещи на момчетата...
Извинявам, се че така помръчавам темата, но трябваше да споделя....
На всичкото отгоре са ни спукали и четирите гуми на колата ....

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 09:51 от taniab

# 662
  • София
Ето го и нашият ден. Mr. GreenЧестит рожден ден на моето момченце!Да расте, здрав, умен и с много късмет му пожелавам!Прекрасно детство с много усмивки!

Eто и почерпката от нас! Mr. Green
Честит рожден ден  на Радина , Любослав и Ясен!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
  • софия
Честит рожден ден на Любомир,Любослав,Радина и
Ясен!Безгрижно детство им желаем с Ицето!

Благодаря ви за милите пожелания!  bouquet
Мари,и аз си я представям такава. Grinning
Закуската и кафенцето са прекрасни! Peace

Таня,много ми стана мъчно. SadДано брат ти се съвземе по-скоро!
malachikaЧестито!Желая,съвместния ви живот да е изпълнен с любов
и разбирателство!

# 664
  • София
Мили момичета!
Благодаря на всички, които честитиха на Ради днес! От цялото си сърце честитя и аз на всичките ни наборчета и техните мами!
Аз така и не се научих да слагам хубави картинки, пък и не съм от най-редовните с писането...
Но днес искам да ви кажа, че

- днешния ден преди една година беше един от най-щастливите в живота ми!

- Вие всички ми бяхте страхотна опора в онзи бременен (и доста самотен) период

- вие направихте бременността ми положително преживяване и ми спестихте половината от тревогите и параноите само с това, че бяхте до мен

- никога няма да забравя преди година - прегледа сутринта, поплаках си, че още чакам малката..., после болките, водите, как си събирах багажа... , лекия дъждец когато ме приемаха, мъжа ми с мен, очакването, после малката главица на рамото ми и чувството, че света и живота са светли, добри и прекрасни!

- бях щастлива във всяка минута, във всеки миг!

Болница Св. Лазар е късче от рая на земята - толкова обичана и подкрепяна съм се чувствала само у дома!

А записването в бг-мама е един от най-благословените ми жестове!

Наздраве, празнувайте с нас!

Обичаме ви!

Глъм и Ради

# 665
Честито на днешните рожденници ! Честито и на Малачика и на Смехоранка !
Танче  Hug
Мире ако правилно те разбрах, питаш кога се бие следващата ваксина (морбили и дрън дрън) - на 13 месеца  Peace

# 666
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на днешните рожденици ЛЮБЧО, ЛЮБЧО, ЯСЕН и РАДИ!!! И на малка патеричка на КРИСКО, ВИКТОР и ПИПОНЧЕ РАДA!!!  Да са винаги с крепко здраве, голям късмет, истински обичани, безгрижни в детството и с големи успехи като пораснат! Честит празник на МАЙчетата на рождениците!!!

МАЛАЧИКА, още веднъж и тук - да сте много щастливи заедно, а в съвместния ви живот сладките моменти да са в много пъти повече от трудностите и изпитанията!!!

Вайзе, зло да те забрави - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на теб, на патерица!

Танче,  Hug. Разтърсваща, жестока трагедия. Как е станало, че са толкова жестоки последиците? Дано брат ти скоро да го преодолее. Дай Боже оживелите да се възстановят, включително момчето, за което не дават шансове. Понякога стават чудеса, дано и този път да е така!  Praynig  Да почива в мир загиналото момче!  Flowers Rose

# 667
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ Любомир, Любослав, Радина и Ясен!Слънчево детство и големи хора да станат!

Глъмче, страхтно включване! Как хубаво си написала! Приятно празнуване! Целувки и на каката от от нас с Божко!  bouquet
Лиленце, добре че се е разминало бързо това задавяне при Ваньо. ooooh!
Смехоранке-и аз бях най-щастливата леля, когато станах такава преди 4 години.ЧЕСТИТО!
Мийка-мерси за вкусното начало на деня!
Танче, кошмарна съдба на тези момчета. Брат ти трябва да е силен и да преживее с оцелелите трагедията. Дано напълно се възстановят пострадалите. Praynig
Аркси, браво на вас с Момчил!
Малачика-имали сте наистина красив, незабравим ден-нека винаги така да бъде.(приятно съвпадение е, че и аз и сестра ми сме подписвали в същата ритуална зала и сме венчани в същата църква, а децата ни кръстени там)

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 13:39 от Мигла

# 668
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден на днешните сладури!Живи и здрави и много игриви!Честит празник на родителите им!
Смешко,честита ти племенница и братовчедка на Ицко!Да е жива и здрава малката принцеса  smile3522
Танче,много тежка и нелепа съдба за тези момчета,дано всички се съвземат и отърсят от тази трагедия Praynig Мир на прахта на отишлото си момче  Flowers Rose Flowers Rose

# 669
Танче дано братчето ти се възстанови бързо! Дано и оцелелите момчета се оправят напълно! Трагедията е ужасна...Sad

Глъмче - разплака ме!  Heart Eyes

Честит Рожден ден на дечицата родени днес - Радина, Любослав, Любомир и Ясен! Да са здрави и дано имат късмет в живота, бъдат щастливи и винаги обичани!

# 670
Честит Рожден ден на малките пораснали дечица, да са живи и здрави и много да радват родителите си  bouquet
Танче съжалявам, за това което е преживял брат ти, дано бързо се възстановят останалите пострадали  Praynig

Малачика, пожелавам ти да бъдеш много щастлива и обичана, много разбирателство и любов със твоята половинка  bouquet (и аз искам да видя снимки,ама във фейсбук немога Confused)
 Смехоранка - Честита племенница - да ви е жива и здрава Heart Eyes
Дано да не прозвучи нескромно но и аз днес имам рожден ден Blush и понеже не съм побликувала до сега разни картинки да ви "почерпя" със снимки на семейството ми (и не само) - на който му се разглежда разбира се
http://nadejdata32.snimka.bg/family/semeyistvo.462852

# 671
  • вече Пловдив
Надеждата, честит рожден ден! Много любов и щастие ти желая и скоро да се похвалиш с хубава новина  Blush! Чудесно семейство сте!  newsm51
Танче, ужасна, кошмарна новина! smile3518 Дано по-бързо да оздравеят ранените, брат ти да преодолее шока и загубата! Лека му пръст на загиналото момче!  Flowers Rose

# 672
Честит Рожден Ден на днешните рожденници Любомир, Радина, Любослав и Ясен! Да растат здрави, весели и безгрижни! На майчетата и татковците им наздраве  cheers!
Надежда честит рожден ден и на теб! Много радости да ти носи големия юнак и скоро да се похвалиш с две чертички!
Таничка дано бързо да се възстановят пострадалите младежи и брат ти! Починалото момче да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose.

# 673
  • софия
nadejdata,Честит рожден ден!Нека твоите желания,бъдат мои пожелания!
А почерпката е страхотна! Peace

Още веднъж искам да благодаря на всички за прекрасните пожелания! lovekiss

# 674
 newsm67 И аз да поздравя днешните рожденици Радина, Любчовците и Ясен! Да са много здрави, весели, засмяни и игриви! newsm67
Надеждата, и на теб честит празник! Бъди много обичана мама и съпруга и чакаме + тест!
Смешке, и от мен честита ти племенници, много е хубаво, че ще имат толкова малка разлика бонбоните!
Таняб, ужасна трагедия - ужасна. Дано оцелелите да имат късмета да се възстановят напълно поне физически!

Общи условия

Активация на акаунт