Самуил, Иван, Андрей и Адриян, от Майската дружина,днес стават на годинка!

• 28 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Честит празник на малката Рада и нейните близки, да е жива и здрава, много усмихната и щастлива!
Аз нямам грам време, че се завърнахме от тридневна ваканция с резултат няколко перални и готвене, но няма как. Само да ви почерпя - коя с каквото й се иска - за именния ден на моя мъж, за годишнина от църковната ни сватба и - разбира се- честит 24 май! Simple Smile

# 646
Честит Рожден Ден на слънчевата Рада! Да е здрава и много щастливо дете и желаем!

Честит празник и на всички българи!

# 647
Честит празник на писмеността и словото, момичета!!!
Честит 1-ви рожден ден на малката-пораснала Рада! На хубав ден е родена и съм сигурна, че хубав човек ще стане Wink ! Да е много здрава, усмихната и игрива!
Малачика, след като е сигурно вече, че си казала 'да' ти пожелавам да сте безкрайно щастливи заедно!!! Малката шаферка как изкара празненството?
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания тук и във ФБ! Много сте мили!
Аз продължавам да си държа на своето, че Стаситиния син си прилича на нея Peace. Стаситке, във ФБ ще те добавя аз, че ти си минала с метлата и си ме замела smile3534, то и аз някои мацки, които съм добавила не ги разпознавам, но все някога ще се ориентирам, други не съм добавила 'щото не обичам да се натрапвам и така.

# 648
Честит Рожден Ден на сладкото пипонче Рада  newsm38 да бъде здраво и много щастливо дете! Наздраве на мама и тати  newsm24!
Честит Рожден Ден и на Вайза  newsm59 бъди много здрава и усмихната!
Честит 24-ти май, мили Май-чета!

# 649
  • софия
miika,да ти е жив и здрав мъжът и много да ви слуша!
Честита годишнина!Желая ви още много такива да посрещнете заедно!

Мацки,почерпете се!Днес станах леля на една малка госпожица!

# 650
Иве честита племенница  smile3522 да ви е жива и здрава!

# 651
  • софия
Благодаря ти! Hug

# 652
  • София
Иве,честито и от мен!Да ти е жива и здрава племенничката и много да ви радва.

# 653
  • София
Честит празник мили девойки! На този хубав ден направихме прощъпулник на Момчил. Хвана си писалката - за журналист/писател и usb-то. Беше много весело и шумно с доста щури дечица. А сега да честитя подред:

Честита първа годинка на слънчевата Рада! Да расте здрава, да има страхотно детство и щастливи родители:love:

Честит рожден ден, Вайза! Пожелавам ти здраве, семейно щастие и късмет в живота  bouquet

Малачика, честито и от мен! Желая ви щастлив брак и в хармония да са изпълнени дните ви Hug

Иве, честита племеница! Да си най-добрата леля.

# 654
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Най-накрая се прибрахме от Пазарджик , уж прочетох каквото сте изписали , но със сигурност ще пропусна нещо и някого  Embarassed
Първо искам да поздравя всички малки рожденици , които съм пропуснала 
Честит първи рожден ден на малките Рая , Ани , Изабела , Кристиян и Рада !Да сте живи и здрави , мили дечица ! Щастливо детство и безгрижни игри ви желаем ние със Зарко!

Честит рожден ден , Вайза и Диана ! Много щастие и любов!

На Малачика желая щастлив семеен живот ! А тъй както я гледам Сиана , май пита за братче  Hug Прекрасна булка си била Ани , а шаферката е невероятна сладурана  Hug

Смешко , да ви е жива и здрава племенницата ! Да станеш леля е незабравимо преживяване. Аз съм такава от 5 години и Пламена все още си е моята кукла златна  Heart Eyes

Сега малко за Зарко. В четвъртък даде урина и кръв за изследванията за след годинка. Трябва да се обадя тези дни да видим как са. А и да питам кога сме на консултация за ваксината , че нещо омотах датите май  Embarassed
Оказа се , че Зарко не иска да яде ни ягоди , ни череши. От кога ги чакам да узреят на село да му дам да опита , но ...неее . Изобщо не иска да отвори уста да пробва даже . По принцип каквото докопа първо минава за проба през устата , а като подам от тези плодове , извърта цялата глава  hahaha За това пък аз се олях в яденето им - пак ще ги опита на вкус уж

# 655
Момичета, мили.... Много ме разчуствахте с прекрасните си пожелания към нас.  Hug Благодаря ви. Много съжалявам, че нямам възможност да ви почерпя лично, но все пак ето нещо скромно от насВсичко беше прекрасно. Никакъв дъжд. Страхотни приятели и малка шаферка. Има хиляди( ама наистина) снимки, но съм качила съвсем малко тъй като не сам ги получила още. На всички, които още се чудят за бялата рокля ще кажа - беж  Grinning Заслужава си всяка секунда.  Grinning
Ивенце, честита ти племеница. Да ви е жива и здрава.
Честит рожден ден на Рада. Да расте уман и засмяна, отмяна на мама Hug
Честити празник на всички, които пропуснах. Извинете ме Blush

# 656
Иве да ти е жива и здрава и знам,че ще си най-добрата леля на света
ето така си я представям
Malachika абсолютно си права за бялата рокля   bouquet

# 657
  • София/Варна
Честит рожден ден на малката бузанка Радина и на двамата Любовци!!!

# 658
Има ли гладни? Simple Smile

Някой да кипва кафето, че у нас установих току-що, че и прашинка не ми е останало, та ще отскоча с хлапето до близкото кафе още сега, и ще го оставя да се порадва на пясъчника, докато се събудя. Честито на рождениците!

# 659
  • вече Пловдив
Е, днес ще е прекрасен ден, щом започва с такива чудесни новини!
Мийка, ето кафенце:
Иве, честита малка племенничка! Да расте здрава и щастлива, а ти да си най- любимата й леля!
Честит рожден ден на малките съкровища Радина, Любомир, Любослав и Ясен и на патеричка на прекрасната Рада! Растете стойностни и щастливи хора, деца!
Честит рожден ден на патерица и на Вайза! Много любов, пари и късмет ти желая!
Малачика, радвам се, че времето е било с вас и сте изкарали най-хубавия сватбен ден! (Не съм видяла още снимките, изчезвам към фейсбука  Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт