Самуил, Иван, Андрей и Адриян, от Майската дружина,днес стават на годинка!

• 28 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, благодаря ви за пожеланията тук и във Фейсбук. Вие сте страхотни сладурани.

Макар че не обичам така виртуално (само да ви дразня, ааа ма ха) в духа на темата ви черпя от сърце по случай първият рожден ден на малкото ми пъпешче Рада (хех Надеждата, много сполучливо значи, съм го кръстила детето).

Деси, вярно е, че съвсем съм изтрещяла вече. Laughing Дано бебка скоро пак си върне апетита.

Освен едната годинка, на малката ми голяба бебка, днес е един от най-хубавите и важни български празници.
Честит празник на просветата и културата! Честит 24 май! Честито на татко, баба, леля, които са бивши или настоящи даскали.

# 631
  • софия
Честит рожден ден на Рада!Весело и безгрижно детство и желая!
Честит рожден ден,Вайзе!Много здраве и любов,да те съпътстват в живота!

Стасита,Евгени е голям сладур!Гледах снимките във ФБ.Много е готин! Peace
Слава,Рая много е порастнала,истинска госпожица!А с тази прическа е разкошна!
Ей,тези Майски дечица са най-Убави и Те т'ва си е!

# 632
  • София
Честит първи РД на Рада!Честит рожден ден на рожденниците от последните два дни!Много весили и усмихнати дечица да бъдат

Честит рожден ден Вайзе и Дианче!
Прекрасни снимки на всички!
Щастлив семеен живот на Малачика!  bouquet
Ще бягам, че ще пазаря за РД ни утре, а ми е едно вълнуващо и трепетно!Чакаме още работа за утрешния бебешки РД!Хубав ден!
Болничките бързо да оздравяват, а неядящите да папат повечко! Hug

# 633
  • София
И днес е празник!Рада става на 1 годинка!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО ДЕТЕНЕЦЕ!

Вайзе! Честит РДен! Здрава и щастлива, обичана и вдъхновена ти пожелавам да си!
СЛАВА, БЛАГОДАРЯ ЗА СНИМКИТЕ! СТРАХОТНИ СТЕ! и ПРАЗНИЧНИ И ПОРАСНАЛИ!ВЕЛИКОЛЕПНИ!

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 18:30 от Мигла

# 634
  • София
Честит рожден ден на малката Рада, и на Виктор и Кристиан на патерица! Simple Smile Да са здрави, весели и умни дечица! Честит празник на мамите!!
Вайзе, и на теб честит рожден ден, много здраве, късмет и хубави моменти!!  newsm59
На Малачика (ако се е дала де Wink ) желая дълги години любов, разбирателство, хармония и щастлив семеен живот!  married
Наш Ваньо сутринта се задави яко с някакъв залък (баща му го хранеше), та рев, повръщане, сега даже има и кръвоизливчета по лицето.  Confused Ама вече го забрави де.

# 635
  • София
Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!!!

Честит първи рожден ден и на Рада!Всичко най-хубаво и пожелавам.

Slavaa,да ти е живо и здраво християнчето,искам да те питам на една от снимките с Рая има едно момиченце с много хубава коса,черна с къдрици Heart Eyes.Това на Черимоя детето ли е?Ако е "ДА" да и предадеш,че щерка й  е голяма хубавица!

Смешко,багодаря ти! BlushАз срам не срам,да си призная,че много трудно се ориентирам във ФБ и тук коя майка коя е.Смешко теб съм те разкоспирирала,както и повечето.Ама да си питам vaiza адд-нала ли съм я във ФБ и ако "Да" коя е.
Както и да благодаря на една от майските мами Боряна,чието име знам,ама не и знам ник-а тук Mr. GreenМного ти благодаря за подаръка,и извинявай,че нямах много време да се видим в поликлиниката в петък,ама бях много заета Blush

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 12:16 от Madam Stasita

# 636
newsm59 Честито на всички рожденници които пропуснахме тези дни  newsm59
Както и на всички които празнуват днес,на новите християнчета,на проходилите и на Малачика дълъг и щастлив семеен живот   bouquet
Аз да се похваля малките се държаха прекрасно на круиза,показаха си всичките номера на тати и общо взето си изкарахме страхотно и нямам търпение пак да отидем.
А сега продължавам да наваксвам с четенето,че много сте писали  Hug

# 637
  • София
Честит ден-ден на Рада! Да расте много слънчева и щастлива!

Честит рожден ден, Вайза! Много късмет щастие успехи и съвсеем да са мънички пречици по пътя ти Hug

Ние се излекувахме точно за 1 ден Mr. Green Само през нощта кашля още, пием само сиропчето за кашлица и това е

# 638
  • София/Варна
БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК

Език свещен на моите деди
език на мъки, стонове вековни,
език на тая, дето ни роди
за радост не - за ядове отровни.

Език прекрасен, кой те не руга
и кой те пощади от хули гадки?
Вслушал ли се е някой досега
в мелодьята на твойте звуци сладки?

Разбра ли някой колко хубост, мощ
се крий в речта ти гъвкава, звънлива -
от руйни тонове какъв разкош,
какъв размах и изразитост жива?

Не, ти падна под общия позор,
охулен, опетнен със думи кални:
и чуждите, и нашите, във хор,
отрекоха те, о, език страдални!

Не си можал да въплътиш във теб
създаньята на творческата мисъл!
И не за песен геният ти слеп -
за груб брътвеж те само бил орисал!

Тъй слушам сè, откак съм на света!
Сè туй ругателство ужасно, модно,
сè тоя отзив, низка клевета,
що слетя всичко мило нам и родно.

Ох, аз ще взема черния ти срам
и той ще стане мойто вдъхновенье,
и в светли звукове ще те предам
на бъдещото бодро поколенье;

ох, аз ще те обриша от калта
и в твоя чистий бляск ще те покажа,
и с удара на твойта красота
аз хулниците твои ще накажа.

Пловдив, 1883, Иван Вазов

Мадам, преди време някой беше писал в темата, че Евгени прилича на теб, ама на снимките от рождения му ден ясно се вижда чия кожица е смъкнал (колкото и варварски да звучи Wink). А на снимките с мачкащите го роднини има толкова отегчена физиономия, предполагам, че не му е приятно да го гушкат много-много и да го разнасят.

Слава, много ми хареса тортата кораб - домашна ли е?

# 639
  • София
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 12:41 от Madam Stasita

# 640
  • София/Варна
 rotfImao rotfImao rotfImao

# 641
Честит рожден ден на всички пораснали наши дечица, които пропуснах тези дни (от петък насам)!
Мили дечица растете здрави, усмихнати и много щастливи, винаги радвайте родителите си и нека късметът не ви напуска никога!
Честит рожден ден на Рада! ДА е жива и здрава, все така чаровна, нека винаги да е щастлива!   Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Честит празник и на всички майчетата!   bouquet

Честит рожден ден на Вайза и на Дианче! Здрави и много щастливи бъдете момичета!   bouquet
Честито и на Малачика! Желая ви винаги да се обичате и дълги години да се подкрепяте във всичко!

Честит празник 24 май на всички нас!

Още не съм наваксала с четенето. Бяхме малко по Плевен почивните дни. Ходих на доктор, и нищо ми няма уж, ще видим и изследванията дано са добри! (ходих на проф. гинекологичен преглед) . Както се разхождахме по центъра и кого да видя - Дикси с двете и прекрасни момченца. И двамата са прекрасни сладури, а тя изглеждаше чудесно  Heart Eyes При следващото ходене дано успеем за по дълго да се видим с нея  Peace

И така отивам да чета и по късно ще се включа по обсъжданите теми  Hug

# 642
  • гр.Стара Загора
Честит Празник!
Честит 1-ви Рожден Ден на сладката Рада!Много да радва мама и тати!Мило дете желая ти прекрасно детство с много весели игри и сбъднати мечти!
Честит Рожден Ден Вайза!Желая ти да си много щастлива и обичана
Мадам, преди време някой беше писал в темата, че Евгени прилича на теб, ама на снимките от рождения му ден ясно се вижда чия кожица е смъкнал (колкото и варварски да звучи Wink).
Аз пък съм на мнение че малкия Евгени е ксерокопирал изцяло мамКа си  Wink
Малачика,набързо прегледах снимките от сватбата много сте хубави и щастливи ,желая ви да сте така винаги.По късно ще ги прегледам по обстойно Hug
Нашия тати днес си дойде и съм много щастлива,оставям ви!

# 643
Стаси наистина това е Калия на Черимоя , голяма е сладурана.

Кай рен тортата я прави свекърва ми ( и двете торти де )

# 644
Честит рожден ден на малката красавица Рада!
Честит рожден ден Вайзе!
Малачика много хубава булка си била!
Стаситка аз май те нямам в фейса? Аз влизам от профила на щерка ми - Ева Дерменджиева.

Общи условия

Активация на акаунт