Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 251
  • 820
  •   1
Отговори
# 15
Този тъмно-червен виолетов цвят и аз го искам,въпреки,че съм много доволна от сегашният си цвят,но просто е невъзможен. Тъй като се смесват два нюанса,неизбежно е единият да се измие по-бързо (както при синьо -черното). Преди време даваха една реклама на Лонда (ако не се бъркам) за боята,където трае 6 седмици (и ако не сте доволни,че ви върнем парите),та жената,чиято коса показваха беше с невероятен цвят,за съжаление си личи,че е направен с фотошоп,но това е идеалният цвят.

# 16
Made in Russia , може ли да покажеш снимки на твоя цвят? Ако не искаш тук, прати ми ги на лични, моля те...

# 17
Да,разбира се,няма проблем,ще пратя,но днес ще се снимам и тогава. Сега погледнах и се оказа,че 99% от снимките ми са черно бели или с шапка или незнам си как  Laughing. Обаче имам апарат само на телефона-дано да стане,че той малко снимка хубаво когато си иска... Whistling

# 18
Няма проблем, щракай, пък каквото излезе Simple Smile

# 19
Готово,пратих ти. Само една е ,но от сума снимки само тя излезна хубава. На живо цвета е една идея по-ярък,но просто няма как да се види на тази снимка. Дано ти хареса цвета ми! Аз си го обичкам ! Crazy

# 20
  • Варна
Запис  Simple Smile
Моята коса наподобява червено лилавата гама....доволна съм от цвета....

# 21
А ще може ли да видим твоят цвят?  Grinning

# 22
Купих си Schwartzkopf Brilliance с подарък шампоан  Sunglasses Тези дни ще я пробвам. Цветът изглежда много приятен на кутийката - леко ми розовее  Embarassed, иначе се казва Nobly Mahogany.

# 23
Купих си Schwartzkopf Brilliance с подарък шампоан  Sunglasses Тези дни ще я пробвам. Цветът изглежда много приятен на кутийката - леко ми розовее  Embarassed, иначе се казва Nobly Mahogany.

Аз я пробвах, когато бях с кафяв цвят, но не ми покри белите коси . Дано при теб резултата да е добър. Пиши  след това Peace

# 24
А ще може ли да видим твоят цвят?  Grinning

Каква марка боя ползваш?

# 25
  • Варна
Запис  Simple Smile
Моята коса наподобява червено лилавата гама....доволна съм от цвета....
[/qu

Каква марка боя ползваш?

Evolution of the color 4.65 на Алфапарф Simple Smile

# 26
Довечера ме чака мазане с тропическото червено на Wella Peace
Вече нямам търпение, толкова се нуждае от освежаване косата ми, че не мога да се гледам. Ама то след почти два месеца няма и как да е друго Laughing

# 27
Довечера ме чака мазане с тропическото червено на Wella Peace
Вече нямам търпение, толкова се нуждае от освежаване косата ми, че не мога да се гледам. Ама то след почти два месеца няма и как да е друго Laughing

Как е , доволна ли си ?

# 28
... как за кажа... срам ме е да си призная, но жертвах красотата в името на един здрав сън Blush
така де, за днес се отложи боядисването - но този път окончателно и без повече отсрочки Shocked. А иначе в добрия краен резултат не се съмнявам, вече няколко месеца се боядисвам с този цвят на марката и не мисля да го сменям.

# 29
Здравейте! Бихте ли споделили от къде купувате боята за коса Seri? Препоръчаха ми я, а пък прочетох и доста хубави неща за нея. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт