Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 263
  • 820
  •   1
Отговори
# 45
Ани, Лято... някакво развитие с косите? Laughing Simple Smile

# 46
 А за тъмно червено виолетово каква боя  ползвате?
Аз забърках 3 в 1 и мисля, че стана добре Simple Smile Смесих 2 цвята на BES и добавих малко ярко червео на Seri .
 .

# 47
Lirena, откъде намираш Seri, струва ми се, че я няма вече?

И пак да попитам - обезцветявате ли косата преди червения цвят?

Миналият месец, две седмици след Гарниера, използвах много силна ярко червена боя на Lady In Color, препоръчаха ми я - получи се точно ярък червено - виолетов цвят. Естествената ми е тъмно кестенява. Но не ми харесва, искам по-светъл, жив и естествен цвят, затова сега съм взела обезцветител и боя на Вела, а пък ще видим какво ще се получи.

# 48
Аз също съм червенокоса и ползвам само Лонда Волкано и съм много доволна от цвета. След като минах през виолетовото, черното и синьо-черното дори се убедих, че червеното е моя цвят.

А Сери мисля, че има в магазинчето на Алабин срещу Съдебната палата

# 49
Здравейте момичета! Още една червенокоска се присъединява към клуба.  Hug
От 8 клас се правя червена, отначало с къна, после преминах на боя. Изпробвала съм какви ли не нюанси, марки и цветове, в търсене на перфектния червен цвят. Фаворити сред боите ми са Лонда Вулкано (естествено  Laughing), Игора Роял (по времето, когато я продаваха в магазините) и Палете (с нея се правя от доста време). Преди два месеца ми хрумна идеята да си освежа малко цвета като си направя руси кичури и по- тъмночервени. Получи се доста добър резултат и много се харесвам. От тогава само боядисвам корените и най- интересното е, че след всяко измиване си харесвам все повече и повече цвета. Не е избелял в никакъв случай, а на слънцето е просто супер. Показвам снимка на косата ми, правена в деня, в който си направих кичурите.

# 50
Lirena, откъде намираш Seri, струва ми се, че я няма вече?

И пак да попитам - обезцветявате ли косата преди червения цвят?

Миналият месец, две седмици след Гарниера, използвах много силна ярко червена боя на Lady In Color, препоръчаха ми я - получи се точно ярък червено - виолетов цвят. Естествената ми е тъмно кестенява. Но не ми харесва, искам по-светъл, жив и естествен цвят, затова сега съм взела обезцветител и боя на Вела, а пък ще видим какво ще се получи.

Анн Шърли, аз съм от Козлодуй и тук го има Сери-то.
А ти коя боя на Вела точно ползваш?

# 51
Аз също съм червенокоса и ползвам само Лонда Волкано и съм много доволна от цвета. След като минах през виолетовото, черното и синьо-черното дори се убедих, че червеното е моя цвят.

А Сери мисля, че има в магазинчето на Алабин срещу Съдебната палата

Кой номер на Лонда Вулкано ползваш и от къде се снабдяваш с нея?

# 52
  • GYM
Айде и аз тука. Обожавам естествено рижите коси и съм се докарала в този вид Crazy Ползвам крамер колор 7/4  Hug

# 53
  • до една звездичка
Нови приемате ли?  Wink И аз съм червенокоса. От петнадесетина години вече.  Crazy

Почти през цялото време не съм изневерявала на любимата си марка - Londa Volcano.

Експериментирала съм и с други марки, разбира се, но резултата не ме е удовлетворявал. Всъщност, най-разочарована останах от Лореал!  Stop Пробвала съм и черешата и тропическото червено на Вела - да, цветът (особено първия) се получи добре, но не е така траен както на "моята" боя.

Лошото е, че от доста време вече не продават боята с оригиналният й окислител, а с окислител на Seri, по незнайно за мен какви причини и това сериозно ме кара да се замисля дали да не търся алтернатива, защото съм убедена, че качеството няма как да е същото, при само 50% оригиналност на продукта!  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 16:29 от ٠•● Dega ●•٠

# 54
Ани, Лято... някакво развитие с косите? Laughing Simple Smile

Аз така експедитивно отговарям, че сигурно си забравила въпроса си Laughing. Признавам си, не съм влизала в темата отдавна.
Иначе развитие... ами има - в момента отчаяно се нуждая от освежаване на цвета и съм в дилема дали да се къносвам или да се намажа още тази вечер с боя.
Колкото до обезцветяването - не, никога не съм го правила

# 55
Deqa, добре дошла в Клуба Hug  bouquet
Моля те, кажи от къде се снабдяваш с Лонда-та, защото аз я намирам само във фр. салон и то на доста солена цена-18 лв. ooooh!
Ти кой номер ползваш и с какъв % окислител?

# 56
  • до една звездичка
Deqa, добре дошла в Клуба Hug  bouquet
Моля те, кажи от къде се снабдяваш с Лонда-та, защото аз я намирам само във фр. салон и то на доста солена цена-18 лв. ooooh!
Ти кой номер ползваш и с какъв % окислител?

Окислител ползвам винаги 6%.
А за снабдяването - не съм от София и вероятно не бих ти била полезна. А цената й и в търговската мрежа не е много по-различна. 16 лв. струва.

# 57
 О, аз също не съм от София Simple Smile
Ти кой номер Вулкано ползваш?

# 58
  • до една звездичка
О, аз също не съм от София Simple Smile
Ти кой номер Вулкано ползваш?

565 май беше. Все го забравям. По-светлият - magic vulcano.

# 59
Аз последният път се боядисах в салон с Боя Majirel 7.45 Средно рус наситен меден махагон ,фризьорката сложи 6% и цвета един месец не ми е мръднал. Много съм доволна !

Общи условия

Активация на акаунт