Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 280
  • 820
  •   1
Отговори
# 60
Лято, да споделиш резултата от къната, ако си използвала нея. И аз със закъснение отговарям. Laughing

Lirena, използвах на Велатон - Colorado Red 8/45

Но преди това си изсветлих косата с изсветляваща крем - боя на Престиж. От тъмен махагон стана тъмно руса. Ето го и крайния резултат след нанасяне на червената боя на дневна светлина и на по-приглушена. Минали са само няколко дни, два пъти съм си мила косата през това време и съм доволна засега от цвета. Heart Eyes Всъщност, бях загубила надежда, че ще стане толкова светъл и ярък цвят при мен.

# 61
  • Varna
Хайде още една Red head във отбора newsm10
Повече от 3 години ползвам Велатон 66/46. А съм червенокоса поне от 15 години.
Доволна съм от Велатона, добре покрива вече побелялата ми чутура.
Цвета на косата се вижда на аватарО Wink Това е мойтЪ милУст Simple Smile

# 62
Вчера гледах в ДМ някаква нова боя на Арома, имате ли отзиви за нея?

# 63
Анн Шърли цвета на снимката на  аватара ти  какъв е ? Много ми харесва ! Коя е жената с черната котка ?

# 64
Краси, Никол Кидмън е на аватара в кадър от филма "Приложна магия". Laughing
Цветът е червен, но като че ли малко по-светъл нюанс от това, което аз съм показала като резултат. Най-добре гледай филма, за да добиеш най-ясна представа. И на мен много ми харесва. Grinning Ето още снимки:

# 65
О, аз също не съм от София Simple Smile
Ти кой номер Вулкано ползваш?

565 май беше. Все го забравям. По-светлият - magic vulcano.

Да, аз също, но смесвам 1:1 с Бургунди, но не помня кой номер е-мисля, че е най-тъмно-червеното.

# 66
Бройте още една червенокоска.Аз използвам на Гарние Червено вино и съм доволна.Харесвам по тъмния нюанс на червеното.

# 67
И аз тук. От 4-5 години съм все червенокоса. Сега съм с Велатон 66/46, но явно, защото се боядисах непосредствено преди МЦ, не стана както е ставала преди. Следя темата с интерес и в търсене на нови нюанси

# 68
  • до една звездичка
На мен пък МЦ никога не ми е влиял по никакъв начин на резултата от боядисването.
Боядисвам се и преди, и след, и по време на. Резултатът винаги е еднакъв.
Изобщо не вярвам в подобни ... Peace

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 14:55 от ٠•● Dega ●•٠

# 69
И аз дълги години си мислех, че МЦ влияе и си съобразявах боядисването с него, но се оказа, че не е така. Вече втори път се боядисвам няколко дни преди да ми дойде МЦ и цвета си става супер, както всеки път.

# 70
Много ти благодаря за изчерпателния отговор Анн Шърли    bouquet  bouquet  bouquet

# 71
Научното обяснение е свързано с хормоналния баланс. За съжаление не разбирам от тези неща, а приятелката ми ми го обясни прекалено научно. Както и да е.

Днес ще се боядисвам с Palette Deluxe 575  Peace

# 72
Аз също съм червенокоса и ползвам само Лонда Волкано и съм много доволна от цвета. След като минах през виолетовото, черното и синьо-черното дори се убедих, че червеното е моя цвят.

А Сери мисля, че има в магазинчето на Алабин срещу Съдебната палата

Кой номер на Лонда Вулкано ползваш и от къде се снабдяваш с нея?

Малко късно се включвам....Извинявай..От това магазинче с/у Съдебната палата на Алабин, а съм ползвала всички цветове..зависи какъв цвят искаш:)

# 73
 Благодаря ти Hug
А каква е цената там?

# 74
Ако не ме лъже паметта, е около 15-16 лв...Аз ще ходя тази седмица и ще си купувам (ще мога да ти дам по-подробна информация)...Но май последния път дадох 30 лв за 2 бои...

Общи условия

Активация на акаунт