Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 263
  • 820
  •   2
Отговори
# 795
  • София/Бургас
С безамонячна коса хубаво червено (и то ярко) няма как да се получи. На 3-тото измиване няма да има от помен от цвета. Червеното е капризен цвят, който трудно се получава добре, трудно се поддържа.
Няма смисъл да си мъчиш косата.

# 796
С безамонячна коса хубаво червено (и то ярко) няма как да се получи. На 3-тото измиване няма да има от помен от цвета. Червеното е капризен цвят, който трудно се получава добре, трудно се поддържа.

Съгласна съм и след няколко месеца ще съм още по-съгласна ,но сега отчаяно се нуждая от промяна и червената гама най-много ми допада като идея!

Аз в никакъв случай не искам някакъв много ярък цвят както беше Риана ,примерно,не съм чак толкова смела...

Някои ползвал ли е тези цветове?

# 797
  • София/Бургас
Виж с безамонячна боя червено няма да се получи. Ще има отенък на червено и нищо друго.
Ако искаш да направиш нещо, го правиш като хората иначе смисъл няма и само ще си мъчиш косата.

# 798
  • София
Аз доскоро бях много ярка, но в медената гама Wink
Заставам изцяло зад думите на  ChemistryLady, и съм изцяло за професионални бои и боядисване при професионалист.

Безамонячните бои, не са за сериозни промени на цвета Wink

# 799

Съгласна съм и след няколко месеца ще съм още по-съгласна ,но сега отчаяно се нуждая от промяна и червената гама най-много ми допада като идея!

Аз в никакъв случай не искам някакъв много ярък цвят както беше Риана ,примерно,не съм чак толкова смела...

Някои ползвал ли е тези цветове?

аз използвам на велатон боята е много трайна повече от месец не съм се боядисвала но и се появиха цъфтежи  Confused

# 800
  • София/Бургас
troncheva, тя иска безамонячна боя, а Велатон не е такава! 

# 801
Да но все пак е по-трайна какъв е смисъла да се боядисва през 2 седмици с без амонячна

# 802
  • София/Бургас
Хора четете внимателно! Assillia пита конкретно за безамонячна боя. Тя не е сигурна в цвета и не иска да пробва с боя, която може да и увреди косата.

# 803
Аз използвам безамонячна боя на Кастинг (тъмна череша) и съм много доволна...Цветът е много хубав и свеж и наистина е червено,но от по-тъмните гами.Наистина след 3 седмици не е толкова блестящ,но за сметка на това след боядисване косата е просто като от реклама ,пък и безамонячната боя дава възможност ако не се харесаш лесно да си смениш цвета.

# 804
Момичета, помагайте.. искам да си направя косата ето така http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images6.fanpop.com/ima … Q9QEwAw&dur=0 ... но с боя/тонер, която се измива и не оцветява косата дълготрайно. Моята коса е естествена с цвят светло-кестеняво, но не към русо по скоро лешниково. Дали би било добре на пробвам да я потъмня с шампоан оцветител с къна (четох някъде, че естествено кестенявите тонове придобивали по-плътен, по-тъмен наситен цвят), и след това да я направя отдолу такава червена с някой тонер/оцветител пак? Дали би се получило, както е косата на снимката на певицата Карли? Искам да го направя с оцветители, който не проникват в косъма а само я покриват с желания цвят и след известно време цвета се измива.. Много ще съм ви благодарна, ако споделите мнения Simple Smile) Поздрави, Новодошла-ентусиаст

# 805
Аз използвам безамонячна боя на Кастинг (тъмна череша) и съм много доволна...Цветът е много хубав и свеж и наистина е червено,но от по-тъмните гами.Наистина след 3 седмици не е толкова блестящ,но за сметка на това след боядисване косата е просто като от реклама ,пък и безамонячната боя дава възможност ако не се харесаш лесно да си смениш цвета.

Супер,точно на този цвят се спрях,ако ти е удобно може да качиш някоя снимка... Simple Smile

# 806
Здравей те червенокоски и аз смятам тези дни да се боядисам червена и да съм от вашия клуб  Wink . Изкам да те попитам Assillia узпяли да намериш цветъ боя ,който беше изкала защото и на мен много ми харесва Simple Smile .Следя тази тема от няколко дни и най накрая се реших да ви пиша .

# 807
Ами попринцип го има по-магазините,на Кастинг е номер 360.

Засега съм решила да се боядисам пак с безамонячна,но от професионалните,предполагам ,че ще има подобен цвят.Защото така или иначе нямам намерение да се боядисвам сама,косата ми е доста дълга,предполагам ,че професионалните са по-хубави....

# 808
Да се разпиша и аз при вас, понеже от половин година пак съм червенокоса  Mr. Green  http://prikachi.com/images.php?images/718/5800718y.jpg това ми е цвета горе-долу, качеството не е много добро.

# 809
Този уикенд опитах пяната на Палетте.
Останах доволна само от бързото и лесно апликиране.
Но като цяло ме подразни, че въпреки 5 минутното бъркане, на дъното имаше неразтворен оцветител, а като цяло цвета е поне 3 тона по-тъмно червено от показаното.
С червена основа съм и последното боядисване просто ми потъмни цвета, от което не съм никак доволна, защото сега ще минат месеци докато си възвърна ярките червени отблясъци.

Общи условия

Активация на акаунт