Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 410
  • 820
  •   1
Отговори
# 630
Ако трябва да съм искрена,съм много доволна от муса и имам страхотен цвят и всички постоянно ми правят комплименти.Точно за това толкова много се двоумя дали да се каносам.

# 631
Aз не съм доволна от муса на Лореал,не ми хвана корените.Сестра ми  го пробва и при нея същото (нейната естествена коса е по-светла от моята) , освен това падна много бързо .
Сега бях на фризьор и ме боядисаха с Ластрада ,като цвят ми е тъмно ,но е издръжлива и като се къпя почти няма червено, не си чувствам и косата така суха ,както с Герниер.Мисля обаче да пробвам сега 66/46 на Велатон.

# 632
При всеки е индивидуално.Явно съм от малкото,на които муса им върши работа,а косата ми е тъмно кестенява и проблем в корените никога не съм имала.И все пак ми се иска да спра да я мъча с химии.

# 633
При всеки е индивидуално.Явно съм от малкото,на които муса им върши работа,а косата ми е тъмно кестенява и проблем в корените никога не съм имала.И все пак ми се иска да спра да я мъча с химии.
И моята е тъмно кестенява , ама защо така не се получи ..... Сестра ми е със светло кестенява.Много се изненадах ,че не хвана и нея.  И на мен не ми се иска химия , ама с тези бели коси , не знам друго какво да сложа Rolling Eyes

# 634
Аз го нямам проблема с белите коси(на 21 съм),но съм тотално пристрастена към червения цвят,а приятеля ми колко ме харесва няма да ви обяснявам.

# 635
  • София
Ако трябва да съм искрена,съм много доволна от муса и имам страхотен цвят и всички постоянно ми правят комплименти.Точно за това толкова много се двоумя дали да се каносам.
Имай предвид, че сложиш ли къна ще се простиш с боядисването поне докато израсте къносаната част от косата.

# 636
Аз го нямам проблема с белите коси(на 21 съм),но съм тотално пристрастена към червения цвят,а приятеля ми колко ме харесва няма да ви обяснявам.
Аз съм на 25,но от 22 годишна имам бели коси  Embarassed
А някой пробвал ли е да сложи златисто  кафяво  и става ли ? Или трябва да се обезцвети косата ?
Идва време за следващо боядисване и много се чудя дали червена или кафява ?  Confused

# 637
shantall, вчера използвах момента и се намацах с Велатон череша и засега съм доволна от резултата  Simple Smile доста добре се сля с моето червено стои наситено и....абе направо му се кефя  Whistling мс, за съвета още един път

# 638
аз се боядисвах Махагон, който после се поизми и исках да изсветля до рижаво с блондор
Взех си някакъв , който сваля 4 тона, но не се получи нищо, освен рижави корени.
Ако утре си вземапо-силния на Чифели, който бута до 7 тона, ще се получи ли по-светло?

Просто с този изсветлител няма никаква разлика, а утре съм и на среща и трябва да омайвам Mr. Green

# 639
  • София
shantall, вчера използвах момента и се намацах с Велатон череша и засега съм доволна от резултата  Simple Smile доста добре се сля с моето червено стои наситено и....абе направо му се кефя  Whistling мс, за съвета още един път

Hug цвета е уникален Simple Smile

# 640
довечера ще се снимам даже и ще кача снимка, за да споделя щастието си  Simple Smile напарво не мога да му се накефя Hug

# 641
А някой пробвал ли е оцветяващите шампоани, които поддържат цвета? Че аз започнах да се боядисвам през десет дни, за да държа ярко червеното. Crazy

# 642

не мога да си кача снимката Sad някой може ли да помогне?

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:54 от ani_8888

# 643
  • София
А някой пробвал ли е оцветяващите шампоани, които поддържат цвета? Че аз започнах да се боядисвам през десет дни, за да държа ярко червеното. Crazy

докато бях ученичка в гимназията класната ми се правеше с шампоан - уникално червено ставаше, но аз не съм пробвала, дори незнам какви марки има.
затова взех онази къна, тъй като тя е за временно оцветяване и изрично пише, че може да се използва между две боядисвания. снимала съм се с телефона, но не намирам време да сваля снимките. хубав цвят се получи, наситен пък и равномерно покри. разбира се на второ измиване съм вече и цвета не е същия, но поне няма нищо вредно за косата ми  да слагам къна веднъж в месеца и ако мога да раздедя боядисванията.

# 644
Нека отговоря на въпроса, зададен по-горе за оцветяващите шампоани - ползвам на Prestige, Бордо. Става страхотен цвят, отмива се напълно за около 2 седмици, но го държа поне 30 мин, като маска преди измиване на косата, понякога дори смесвам с балсам. Косата придобива много красив блясък и наситен цвят. Това, което се чудя е...дали трябва да изчаквам да се отмие напълно преди да сложа перманентна боя?

Общи условия

Активация на акаунт