Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 772
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Да ви се оплача и аз рано-рано. Вече трети чифт обувки са съсипани от моите кучета. Два чифта ботуши от предишното и един чифт пролетни от сегашното. И нали съм луда калинка, още тая сутрин си купих същите обущя - то хубаво, че са евтини. И единият чифт ботуши повторих. Другият чифт бяха бая скъпи, ама пък и щети не си личат толкова и стават за носене. Ама сама съм си виновна, като ги забравям при кучето...

Рейче, ами не знам. Викаш икони имат, ама пак трябва да е нещо, свързано с БГ според мен. Ти нямаш ли някакви снимки на къщата им, за да се ориентираш горе-долу?

# 571
ОООО Кипре тази сутрин си мислих за твоя палавник  hahaha Трябва да го напляскаш здраво  Wink. Честито за старите нови обуща. Какъв цвят са?

Нямам снимка на къщата им , но се надявам да се снимам до нея Mr. Green  Wink

# 572
  • Пловдив
Реа, може да им занесеш гювеч или гювечета...Зълва ми носи за подарък гювечета в чужбина...много успешен подарък стана.

Или някаква дърворезба... newsm78

# 573
  • Пловдив
Черни са, Рейче, че вървят на всичко. Нямах време да се разправям с разбойника, защото както всяка сутрин, закъснявах за рейса. Само успях да го перна по муцуната с една джапанка, но той го прие май като игра.
За подарък се сетих нещо - скоро ни подариха кутия за ключове, която се поставя на стена - много е красива, изрисувана е с цветя. Нещо такова представлява: http://www.magazinche.com/item.php?itemid=1716 , но нашата е много по-хубава.

# 574
Реа, ти определено имаш по-трудна задача от мен. Аз съм готова вече, поръчах и утре до обяд ще ми я изпратят. Нищо не ми идва наум, ама и не съм мислила задълбочено, че много работа ме чака, а се замотах с търсене на пожелание, дизайн и поръчката.

Кипрееееее, това дребното много вредно.  Аз няма да мога да изтърпя такова нещо, признавам си без бой.

# 575
Сега като ви чета за идеите за подаръци се сещам нещо. Абе прочетох го някъде в интернет. И като се замислих се оказва точно така.

Доказано било, че човек в 99% от случаите когато избира подарък, макар да е за друг, съвсем различен човек, подсъзнателно подбира такива неща, каквито на него самия му харесват, а не каквито се харесват на получателя. Wink

И наистина е много трудно да се преодолее. Без да се усети, човек прави точно това. Забелязала съм например брат ми все подарява компютри, телефони или всякакви видове техники. На снаха ми за рождени дни или празници - телефон, сега наскоро за рожд.ден - лаптоп (при това тя е човек, който се отличава с не особено голяма любов към компютрите). На мен същите неща ми подарява. Компютър, фотоапарат. Е, аз съм доволна де. Даже много. Да не говорим, че това са много много скъпи подаръци.
Аз пък не мога да надскоча навика да подарявам дрехи. Ужас.  Embarassed
Снаха ми е повече ориентирана към домакинството. И винаги подарява такива неща - красива табла, комплекти за кухнята. Обожавам и нейните подаръци ама не мога да не забележа зависимостта.

Така че шЪ прощавате за дългия пост... ама това исках да ви кажа де... каквото и да изберете, то всъщност ще бъде подходящо повече за вас ако не си наложите изрично да се съобразите точно с вкуса на адресата. Аз обикновено забравям да си го напомням и смело пазарувам парцалки за подаръци.  Joy Embarassed

# 576
  • Пловдив
Хаясче, калявам си нервите с него  Joy. Не знам защо, но дъщеря ми успява да ме вбеси много повече от него, може би защото разбира и го прави на инат  Rolling Eyes

Стеф е много права. Затова избягвам да подарявам парфюми, дезодоранти, картини...

# 577
Бенджи днес ще ходя в БГ магазин. Ама те живеят там вече 11г та си мислих , че имат всичко БГ. Гладах едни сачове, буренца за ракийка ( умират за БГ ракийка и ще занесем задължително това вълшебно питие  Mr. Green) Аз не бързам още - така, че............времето е пред мен, но идеи приемам.

Кипре, и аз имам кутия за ключове ама по хубава от тази дето я пусна тук  smile3502. Бяла е моята , мн стилна по голяма от тази на снимката с морски елементи по нея. Идеята ти ми хареса аз оня ден за същото си мислих. МОят мъж като ми я подариха кутията реши , че е безмислена, но после видя ква благодат е и вече е натъпкана по пукване, и смятах да си купя още една  Heart Eyes

# 578
Ааа, Кипре, недей избягва. Щото макар да е доказано това, то не значи, че винаги е неприятно. Аз например пък се радвам когато подаръкът си носи и нещо от духа на подаряващия - неговия вкус.
Обичам техниките и знам, че никой няма да ми подари толкова скъпи неща както брат ми. Обаче в същото време обожавам домакинските подаръци на снаха ми. Те си носят сякаш нещо от нея.

Забравих да напиша, че и аз намирам кутията за ключове за изключително практичен подарък. Само трябва да се проследи добре цвета на мебелите в дома на хората.

# 579
  • Пловдив
Ами аз ги избягвам тези неща от друга гледна точка, всъщност - понеже не обичам на мен да ми ги подаряват, тъй като много трудно могат да ми улучат вкуса  Mr. Green. Специално за картина самата аз не знам какво ми харесва  Joy.

# 580
Е, дайте тогава да си кажем... Ко някога (което едва ли ще стане, ама за 'секи случай) тръгнем да си разменяме подаръци... аз картина нещам. Само черно-бели фотошопени фотографии.  smile3534

# 581
  • София
Айде и аз да си кажа в подкрепа на Стефкината теза - абсолютно избирам подаръци спрямо моя вкус, колкото и да се старая да уважа предпочитанията на подаръкополучателя!

Много обичам подаръци, всякакви, ама щом ще си казваме... срам не срам - искам Реа да ми подари масаж, а Стефчето - някоя дрешка  Blush! Ако и парфюмче се намери, ще съм най-щастлива на света  Joy.

# 582
Вени ти ела във Варна и веднага ще имаш този подарък от мен. Ама и СПА-то съм го измислила, там един Убавец масажира  Wink чакай да видя сайта дали ще го намера.  Heart Eyes

# 583
  • София
Ухааа, супер  Hug  Hug  Hug! Знам, че си спец по масажите  Heart Eyes!

# 584
Венко, аз тъкмо мислех да напиша след ... колко.. може би година или повече общуване с вас... бих подарила:

На Полин - аз отдавна съм ú се заканила - джезве. Но всъщност май по-подходящо би било някой хитър модерен съд за готвене. След което направо ще се инсталирам у тях у хола и ще зачакам да стане тутманика (не мога да се оттърва от усещането, че ако реши да направи тутманик ще бъде виртуозен)

На Вени - дааа, точно това си мислех. Покрай сестра ти си придобила вкус към някои разкрасяващи процедури. Или най-малкото добре знаеш за тях. Така че ако Реа ти подари масаж сигурно ще си доволна. Аз парцалка... уфкорс. Умам усещането, че обаче стриктно трябва да следя да не дълбая в посока собствения си вкус, а твоя - малко по-елегантен.  Wink

На Кипра - щото все пак тя си е Кипра бих подарила ... шкафче за обувки, за да съхранява в него новите си обущета. Освен това и една нова входна изтривалка - голяма и луксозна. Щот имам чуството, че дзверОт скоро както е тръгнал, ще наръфа и нея.

На Ренката - изобщо не се чудя - билет за некой рок концерт. Или беше метъл? newsm78

На Реа - колебая се между предплатен уикенд някъде, модерна дрешка и... ваза. Веднага казвам що ваза - тя обича букети в къщи.

На Бенджи - карта за пътищата и по възможност и за планинските пътеки в страната. Между нас казано ако и магьосник бех (освен богаташ) бих ú подарила просто и един нов работодател.

На Хаяси - о, тук хич пък не съм затруднена и направо по мой вкус ще я карам - нещо от Адидас и със здраве си го скъса.

На Миленчето не знам защо ми идва едни такива - тя веднъж спомена, че обича да играе карти. Значи веднагически един ваучер (ако има такива) за игра в най-големите сайтове за тия неща.

На Чочи - и тя си пада по техниките май. Като се сдоби с фотоапарат се накъса да снима. Веднага бих ú взела някоя друга електронна джаджа. Да не говорим, че с малкото тя май не се задоволява. Ще иска и да е нов модел (Да не забравяме, че като й се развали пералнята ръгна барабар с нея да иска и телевизор!!!)

На Лаленцето - о, нещо от Esprit може би? Flutter О, забравих... и кутийки. Тя е като мен.

Изпускам много хора, ама кат се сетя може да кажа.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 11:50 от Stefka.b.k

Общи условия

Активация на акаунт