Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 755
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Айдеееееееееее, от къде тръгнахте до къде стигнахте! Уж за подаръци си говорехте, пък към мъжете се завъртя приказката! Ненаситници таквиЗ  Twisted Evil!

# 586
Стефче, улучи право в десятката Simple Smile! На Джес направо един малък самолет Чесна да си джитка до Ирландия кога и кефне  Joy Joy Joy!

# 587
  • Пловдив
Ау, точно от тези неща имам належащата нужда! За изтривалката си права, махнали сме я изобщо заради муцунестия. Само имам една молба - да бъде от ония, гумените, дето ги има пред големите хипермаркети, че ще стои навън и ще се мокри  Flutter

# 588
Мацееееееее, ма ти си и скромнаааааааа  Mr. Green!
А за Тедката кво? Ново фото, че старото Митака му видя сметката Simple Smile, а?
Бенджи, довечера ли тръгвате?
Стеф, за Миленка един GPS направо, че и те обичат много да обикалят насам-натам.

# 589
Хихихихии Стеф така ме развесели. Сматам , че попаденията ти са точни  Flutter ИИИИИИ ООООООО ако знаете ква нужда имам от ваза, ОГРОМНА, но не гиганска. Искам голяма и прозрачна да се побират много букети Joy

Браво Стеф пак те признах че удряш в десятката  Hug

# 590
Ма уфкорс, че съм права. Тая Стефка да бе станАла психолог ли, що ли? Само че нали казват, че всеки става такъв на какъвто си играе като малък. Е, аз правех кюфтета от кал. НА ми сега - фактурирам песъци, чакъли и так дале. А психоанализата я практикувам тайно у форумо. Joy

О, да, Тедико... забравих. Аз бих и отделила само за фонда "И аз съм човек пък Crossing Arms" и бих подарила женски глезотии като козметики. Щото си ги заслужава. А съм сигурна, че покрай децата не ú остава паричка за глезене. Ама нещо ми е незбистрено.  newsm78

# 591
  • София
Стеф, много точно си ни хванала всичките  Party! Ако прекратиш дейността с чакълите, гладна нЕма да останеш  Laughing!
Аз не се намирам за много елегантна, напротив! Много ми се носи нещо кежуъл и то точно по начина, по който ти умееш да съчетаваш нещата - аз това не го мога  Mr. Green! Имаш в албумчето разни снимки - всичко си подбирала много успешно! Жилетките и една рокля с интересно преплитане на връзките отпред много ми допадат  bowuu.

# 592
Вени, тя е за без пари от Продавалника тая ролкя бре. А тая връвка беше най-долу навървена. И аз я изкарах и овързах под бюста. А презрамките ги накръстосах аз. Бях се умъкнала в Бенетон и мерих една лятна такава рокля. Уникална. Слагаш и ти заспива, а кожата ти по гърба окапва... щот роклето е невероятно ама струва 180 кинти. И аз си съдрах задника да си купя евтина и да я направя забележителна. Беше обходила 3-4 момичета и все не я харесввали щот те високи и им иде къса. Така ли? Е, Стефка самата също е къса така че Е за Генчо пушка дет се вика.
Жилетката е 15 кинти. Пак от там. Въобще бъркаш се нещо. Аз паричка давам само за Адидас и за дънки.  Wink Другото в минимума.

# 593
  • София
Ооо, знам за твоите похождения из продавалника и по принцип в магазините! Имах предвид точно това ти умение - да направиш от нещо посредствено или ефтинко, ултра уникално дрешле  Peace!

# 594
На Джуличка се чудя какво...  newsm78. Абе и тя много прави сладкории. Дали съществуват мега, гранде умни пекарни за кекс. Ако може и само да си проверяват печивото и да се спират като е готово. Имам мъжделив спомен, че веднъж беше забравила някакви учдеса в печката и беше ароматизирала апартамента  newsm78
Но пък Джуличка е и шофьор  Thinking но за какво ú е GPS като тя сигурно познава сокаците по-добре от карта?

На Джес ли? Тя май обича домашния уют. И понеже ще трябва рано или късно да се сберат с ирландеца мисля, че е мнго подходящо едни тонколонки да озвучават спалнята.  Rolling Eyes

# 595
  • Пловдив
Стеф, роклята е наистина уникална. Бравос!

Рени, нема как да ни изпуснат от тази вечер... Mr. Green
Утре ще тръгнем. Нъл пък децата ще ги оставим на баба им... Wink

# 596
Стеф,предпочитам 1 плазма за подарък  smile3534

# 597
Стеф, страхотно си го написала. Аз обаче от Адидас-а онли маратонки купувам. А това го казвам да не се чудиш какво да ми купиш. Аз пък взех да обмислям вече подаръците за р.д. на детИто и моя и на мъжа ми. Гледам, че парфюмчето ми свършва, сега покрай новите дрехоляци ще имам нужда от разни аксесоарчета, та разпределям кой какви пари да ми даде и аз да пазарувам  Mr. Green

# 598
Бях У фейса, ама ич не ми хареса бе, не го разбирам и няма да го разбирам пък  Crossing Arms

Охххххх как ми се дремва  newsm46.....................свекър ми завел децата на плажа   grinning039

# 599
  • Пловдив
При мен ФБ днес хич го няма, кьорав надпис не излиза, само разни ленти и снимки. При теб в ред ли е, Рейче?

Общи условия

Активация на акаунт