Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 744
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро Hug!

....Aми Хаяси нали си имаш жена, която гледа малката или греша?...

Има, да, ама аз и пожелах да има такава, която да се грижи за домакинството и къщата и Wink.

.... Очертава се слънчев ден.....

Къде това бре newsm78? При нас пак липсва слънцето ooooh!.
Спи ми се Tired. А се събудих както винаги рано, малкият също и сега чакам да стане 8 часа, та да закуси, после и аз с каката. Днес не е на училище, но утре сигурно да newsm78.
Отивам да пека банички, после ще се "видим" пак Hug.

# 631
Добро утро.

Стеф, жената гледа само детето, никаква домакинска работа не съм възлагала. Искам жена, която да идва през ден да готви и 2 пъти седмично да чисти, глади, пере и простира  Mr. Green Баси, колко съм нахална, а?

Пол, уцелила си ми подаръка от раз.  Hug Heart Eyes Пол, и утре няма да е на училище Даянка, има матури и дребосъците са освободени, ама си проверете. На мойта приятелка момчето няма да ходи тия дни на у-ще.

Тук времето е много странно. Грее слънце, обаче е студено и влажно и едно мъгливо - мараня ли е, изпарения от влагата ли  newsm78, незнам, ама не ми харесва. Обаче времето е с мен, защото нямам време да си направя педикюра и да тръгна боса, без туй още ботушите не съм прибрала, к'во остава да извадя чехли.

Джес, не се тормози да четеш, достатъчно ни беше, че писа, че си ЩАСТЛИВА. Като се върнеш ще пускаш снимки и ще разказваш.

Хайде да работя. Хубав ден.

# 632
Джуджи, ей сега я питах, ще учат Rolling Eyes. Всяко у-ще е различно явно. Някои и днес учат.
Ей сега гледах прогнозата за целият месец. Ми че то хубаво не видЕх, да му се не види Crossing Arms. Егати и годината случихме ooooh!.

# 633
Добро утро   bouquet

Стеф и аз утре си взех ден , че не ми се работи на 6 дневна  Wink

Пол, тук има слънце за сега. Моята дъщеря пък днес не учи........ама малкият ми дигна нервите като го водих за ДГ, неще и неще  #Cussing out

Довечера сме на детски РД от 17:30ч. 

# 634
Пол, за това ти написах да си питате. И аз гледах прогнозата до 22.05 все дъждове, е, писна ми. Предпочитам зима да е.

# 635
Рейче, сега се сетих, аз съм същата, голямо чудене се чудя вечер, сутрин, с какво да отида облечена на работа. Като бяхме в Троян, 4 дни само по анцуг ходих и маратонки. Щом съм в почивка, гледам да съм спортно облечена.

# 636
В Пловдив дъждове почти не са падали сериозни тези дни. Една сутрин беше валяло, но към 8 вече нямаше помен от дъжд.

Хаяси, ами много ли повече пари искат ако готвят? То аз какво ли питам. Тук във форума съм попадала на тема за домашни помощници и заплащане... сума пари е. Верно, че е и отговорно де.

Реа, уфкорс, седмицата трябва да си има 5 раб. дни. Такива с по 6 не любам и аз.

# 637
Аз затова се радвам, че на работа сме с униформа. Хубава, грозна, ама поне не мисля всеки ден какво да е.

И тук просветна небето. А дано. Ще излезем.

Норче, малкият щото гледа кака си, че не става за у-ще, и се е подразнил Thinking. Разбирам го, да ти кажа Rolling Eyes.

Хубав ден от мен Hug! До по-късно Heart Eyes!

# 638
Момичета тук едни сладкиши сме се разхвърлили да принтираме. Скоро едни колежки ядоха баница с локум казаха, че е невероятна.
Ето споделям  с вас, аз скоро ще я направя  Grinning

БАНИЦА С ЛОКУМ
ПРОДУКТИ:
1 ПАКЕТ КОРИ “БЕЛА”
2 КУТИИ ЦВЕТЕН ЛОКУМ /ОБИКНОВЕН/

ЗА МАЗАНЕ:
2 ЯЙЦА
1 КАФ.ЧАШКА ЗАХАР
1 КАФ.ЧАШКА ОЛИО
1 КАФ.ЧАШКА БРАШНО
½  Ч.Л. ХЛЕБНА СОДА
6 С.Л. КИСЕЛО МЛЯКО

ЗА СИРОПА:
1 Ч.Ч. ЗАХАР
2 Ч.Ч. ВОДА
2 ВАНИЛИИ

КОРИТЕ СЕ СРЯЗВАТ НА ДВЕ ПО ШИРИНА. ВСЕКИ ½ ЛИСТ СЕ НАМАЗВА С ПОМОЩТА НА ЧЕТКА. В КРАЯ НА ЛИСТА СЕ СЛАГА ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗТОЧЕНИЯ ЛОКУМ И ЛИСТА СЕ НАВИВА НА РУЛО. ПОСТАВЯ СЕ В НАМАЗАНА ТАВА И ТАКА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА. ПЕЧЕ СЕ ДО ЗЛАТИСТ ЦВЯТ НА 180 ГР. ЗАЛИВА СЕ СЪС СУДЕН СИРОП.

# 639
АлУУУУУУУУУУУУ кво правите беееееееееееее

Да не сте се събрали някъде заедно да пиете  Rolling Eyes  БЕЗ МЕН  Crossing Arms

# 640
Рейче, аз си пуснах и понеделника неработен. Имам една важна задача, която трябва да свърша. То аз хубаво ще я свърша, ама дали ще е с успешен край се не знае.

Иначе, аз съм тук. Нещо съм блокирала. Не знам що така. Мисля върху лични проблеми, а имам да мисля върху служебни. Обаче нагънатото надвратие нещо не му се занимава нито с едното, нито с другото. Имам нужда от почивка. Кат например на море.

А другите къде са се изпокрили... newsm78
Да се рапортуват ако обичат.

Искам на мореееее  Rolling Eyes

# 641
Стеф кво ще прави в отпуската?

А на мен ми е тъпо , тъпо , тъпо и скучно , скучно...........сега тук с колежките почнахме да плануваме ходене до Турция - на шопинг  Mr. Green Имали мн евтини неща ( дънки за 15лв мн  газарски, адидас, найк ..........мн неща а събота и неделя някви стоки на по 1лев  Mr. Green) Ще се ходи и до фабриката на ТАЧ за спално бельо.  Отиване и връщане за един ден и цената на билета с автобус - 49лв..................ей такива неща то от скука днес нещо изперкахме, но е напълно възможно да отидем защото преди 2 години ходихме до Турция на 3-дневна екскурзия  Grinning пак така от скука си чешахме езиците та взехем и отидохме.

# 642
Ку-ку  дзяяяяяяккккккк  Hug
Кво правите,хубавици-лъвици?
Ейййй мисля си ви често.Пусто да остане все не ми стига времето.Не е като преди...ехххх,спомени .Как си пишех час по час  Tired
Та така.Добре съм горе долу.Бачкам си на старато място ``като пич`` Mr. Green при липса на друго .Ноооо здраво работим по въпроса да забягваме от БГ.На мойто мъж му увря главата най-накрая.Стискайте палци -ама много!Има ли нещо ново на хоризонта ще пиша.Засега не думам много,че да не урочасам работата  Blush
Целувки на всичкииииииии  Hug Hug Hug

# 643
ОООО Жу здрасти радвам се да те "видя" и гуш от мен  Hug
Дано нещата при вас да се оправят , ама знам , че всичко ще се оправи и ще си стъпите на краката. Еххх душко явявай се по често да те цункаме  Heart Eyes

# 644
 newsm66 smile3515
Ъъъъ а казАх ли ви, че жъ изЯм три кубика дръвЕ и.. ж' рАзбия жИлезУ?

А? Не съм. Е, ся казвам. Секретарката ни много ме дразни от едно известно време. Не стига дето поначало всички я знаят, че само ходи и оплюва всеки без изключение зад гърба му, но чуваемо от всички понеже бълва плюнките си обикновено в коридора (а ние имаме навика да работим на отворени врати)... ами и приказва ужасно много така щото накрая не можеш вече да чуеш собствените си мисли. И е тотално некадърна.... и въобще е пълен задник.
И уф, ми дойде днеска, то затва така.
Някой ще дойде ли да се бием?

Жу, и аз се радвам да те видя, ама ся нещо не моам да намеря подходящите приказки. Зат'ва само  Hug

Общи условия

Активация на акаунт