Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 740
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Стеф, ако бях в същото настрение можеше да ти помогна-  да се набием, ама пусто толкова ми е умряло и затъпяло , меланхолично, заспало, че д-о-к-а-т-о  посегна да те оскубя и ще си ме смазала от бой, Тъй , че ти отказвам боят  Mr. Green този път  Mr. Green

Някой др желаещ, щото аз отказах????  Rolling Eyes

# 646
Стеф, аз до преди малко бях в същото състояние. Имах срок, днес до 14,30ч. да набавя един документ (м/у другото от вашата фирма) Wink. Е, познайте кога успях. 14,35ч. Обаче успях и сега съм  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68. Даже ям в момента, защото като се успокоих и огладнях мигновено.

Ще ме извините, че тия дни не съм в час, обаче голям зор в работата. Нямам време да се усмихна.

# 647
КъФ документ, бре Хаяси? Да не е некоя декларация за съответствие, нещо за качеството на материалите? То те като продават само това после е възможно да им трябва на фирмите. Дават ги колежките, които са като мен в София - фактуристки. А ги подписва/одобрява май тази по контрола - нашата тук - Стефанова.
Ам, Хаяси, ние сме такива ъъъ бързати тъй да се каже. Само някакви си минутки закъснение. Нема издиряваш ся.

Ама тая жена тука (секретарката де) то се не търпи. Като сгафи тя нещо и е по-ниска от тревата. А ако ти нещо объркаш и седи и те гледа нахално в очите. Ах, твойта мамица.

# 648
Стеф насякъде има такива влечуги, ама дишай дълбоко, че скоро ще дойде краят на раб ден , а утре ще си почиваш  Hug

# 649
И аз се радвам да се `видим`.
Стефинкооооо,не се ядосвай ,брееееее.Няма смисъл да се хабиш за някаква си кучка.Ами почвай и ти да говориш на отворената врата,че има много некъдърни кукувици но слава Богу ,че не сте в една стая  Mr. Green

Аз сега на работа се отделих от стадото.Седнала съм си наййййй-далеч от всички.Цъкам си на една машинка тихо кротко,кога ми е кеф си пуша,кога ми е кеф си почивам-никой ме не види и тия отпред ще се изядат с парцалките.Взеха да ме ме гледат лОшУ ама хич не ми дреме и съм супер доволна от себе си  Whistling Демек аз съм се Уредила ,пък те кво са по-зле от мен  Crazy Абе маймуни,бреееееее...хич не им обръщам внимание  Wink

# 650
И какво си се уредила, Жу? Ми да са се сетили те първом да идат в кишето. Ама те такива "знатни" пуйки обикновено по кьошетата не стоят. Те трябва да са най-отпред на мегданя. Joy

Жу, писах ти на лични нещо, да споделям само. Embarassed

# 651
Стеф, позна. Не сте виновни вие, ами ние, че сега се сетихме да си я искаме, фактурата ми е от миналата година  Embarassed По-важното е, че всичко е в срок и е ОК вече.

Жу, душко, одеве не можах да ти кажа, че липсваш, ама пусто време и работа. Дано всичко се нареди при вас, както вие искате  Hug Hug Hug

Момичета стиснете ни палци пак.

# 652
Хаясинка, ми туткави сме. Crazy
В С-я не знам как им е редът. Тука ако возиш на кредит - декларациите си ги получаваш по пощата без да ги търсиш специално. Ако си плащал авансово (и чак после да возиш) декларацийките - само при поискване от страна на клиента.

А чакай да ти кажа...
Па друг е въпросът колко пъти клиенти возят от не наши кариери, а се обаждат с: "Алооо. А мое ли една декларация ние возихме от вас?".
И кога, бре сте возили? - питам (САП разправя тия само един курс преди има-няма две иляди години, после не са завтаряли).
Почва се едно "Миии тоооо ние, тооо... Ааа, ма тя онази кариера значи не е ваша?".
"Ми да, не е наша. Което не пречи да се пробвате да минете с наши декларации за материал дет купВате от други кариери. Но нищо де - от опит глава не боли" hahaha

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 22:14 от Stefka.b.k

# 653
Днеска не съм у ред ИЗизоПщо. Пак си харесах обувчици. ЦЪК  Тоя път нисички. Но пак онази пловдивската фирма. Искам някой да ми ги купи.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  

Няма кой. Добре. Заседанието се закрива поради изчерпване на дневния ред. Утре за 'секи случай пак ш'сЪ пробвам.

# 654
Ехооо добър вечер от мен  Hug

Кво правите бееееееееее??????
Малееееее никой от никъде бе, мн ми е интересно с кво се занимавате, че днешният ден мн сте се загубили????

Аз бях на детски РД. Беше мн притено.

Стеф харесват ми , ама няма да си купя никога такива, щото на дебелият ми крак ще е мн грозно и си мисля, че ще ми го скаси и ще съм ниска дебела с къси крака  Mr. Green Пожелавам ти да си намериш някой да ти ги купи Mr. Green ( имам предвид картата ти да е пълна и да имаш за тях ) Peace

# 655
  • София
Здравейте!
Имах ядове с нета у дома! Отварям форума, чета, ама като тръгна да пиша и всичко се сдухва, ставаше много бавно  Crazy. Иначе ви четох, но вече не помня какво и на кого исках да кажа... простете
Днес бях моделка на сестра ми. Лека по лека ще се връща към работата и трябваше да се упражни върху някой с едни нови гелове за маникюр, та намазах аз. Е, вярно, че всеки пръст ми е с различна декорация, ама перфекционизма изисква жертви  Mr. Green.
Стеф, ще ти пиша на лични, не съм те забравила и днес си поиграх с ексела  Hug!

# 656
Еха Вени чак ти завидях, фотни да видим и ние бе. Аз одавна  не съм си лакирвала нокитата, едно време рисувах, мажех абе занимавах се, но нещо ме мързи напоследък  newsm78

# 657
  • София
Ще ги фотна, Рейче  Peace. То всъщност не е нищо особено, защото не сме изграждали нокти, моите са си, а те са доста късички. Просто сестра ми трябваше да пробва каква е техниката за работа с този гелиш.

# 658
  • София
Готово, ето ви линк http://www.album.bg/veny_ps/images/23146289/133488/, от тази снимка надясно. Не е много ясно, но се снимах самичка и толкова мога.

# 659
ООО Вени много приятен маникюр, браво на систър ти . Аз харесвам такива - нежни и ефектни и нищо, че са ти къси ноктите, аз май вече не харесвам дългият маникюр  newsm78
Сестра ти мн рано ще се връща на работа бе или ще е за по няколко часа на раб?

Общи условия

Активация на акаунт