Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 755
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

Ми де да знам като не го разбирам , ама май е оки  newsm78

# 601
Стефииии, колко си права душа! ooooh! Точно от това имам нужда Hug Някой ден...

# 602
Стеф, право в десятката. Пък и на нещо от Mango не бих отказала. Като казах Манго се сетих. Виждали ли сте тази снимка.
За подаръците и аз все гледам да избера уж нещо което ще допадне на човека, ама май все купувам неща които биха се харесали на мен.  Mr. Green Например днес свеки имат годишнина от сватбата и им купих едни чаши мноооого сладки. Със сърчица.  Heart Eyes Та да си пият чайчето в тях.  Flutter
Да ви се оплача така се сринах днес на улицата.  ooooh! Поне не си скъсах панталона. Коленцата ме боляяяяят.  Tired А мъжо вика добре че беше между две коли и никой не те видя.   Joy Joy Joy

# 603
Мале, Ками, да му имам проблема на мъжО ти Mr. Green Поне колите готини ли бяха hahaha Сега да ти нацелува коленцата, за да ти минат Hug

# 604
 Flutter Еххооо  Flutter
Как сте момичета  Hug ТедиHug Hug Hug Hug Hug

Надявам се да няма много поражения от земетресенията ! Ками.... hahaha

Ами.... какво да ви кажа  Mr. Green то...нали такова.... Whistling Абе ... ЩАСТЛИВА СЪМ!!!

Ще се опитам да ви изчета по някое време.... Blush Blush Blush

Ша ма извините значи за разпокъсаните изречения ...  Crazy

Да ви кажа , момичета, Теди е едно прекрасно момиче!!! Идеше ми да я скрия в сака и да си я взема с мен. Само дето сака ми нещо не искаше да съдейства.

БТВ: Теди, оня цип отпред най - накрая здаде багажа  hahaha буквално  Laughing

# 605
Джеееес, радвам се, че си щастлива! А на ципа време му беше Mr. Green То ако можеше да говори милият ooooh! Нищо, ти нали стигна! Да поздравиш ирландеца от прайда! Laughing
Да ви кажа , момичета, Теди е едно прекрасно момиче!!! 
Благодаря Embarassed

# 606
Джеееес, радвам се, че си щастлива! А на ципа време му беше Mr. Green То ако можеше да говори милият ooooh! Нищо, ти нали стигна! Да поздравиш ирландеца от прайда! Laughing
Да ви кажа , момичета, Теди е едно прекрасно момиче!!! 
Благодаря Embarassed

Не, Тедич, аз ти благодаря  Hug Hug Hug Hug Това беше (без до преувеличвам) най-прекрасното ми посрещане и изпращане  Hug  bouquet

# 607
Eхаааааааааааааааа кво хубаво посещение си имаме ВИЙ ЗДРАСТИ ДУШКО цунки мунки от мен обичаме те много и ирландеца също  Wink Simple Smile Много се радвам , че си щастлива  Hug

Разкажи нещо де , кво правите през деня, къде ходите, снимки ако имате пусни и т.н. абе всичко.

Дано да успея и аз да видя прекрасното момиче  Heart Eyes

# 608
  • София
Джес, много се радвам да те "видя"  Hug! Ти сега не се напъвай да ни изчиташ, забавлявай се с онова чаровно момче  Wink!
Теди и тук сме я подозирали, ама щом казваш, че е чудесна - вече го знаем официално потвърдено  Heart Eyes! Леле, много сте сладки, завидях ви благородно за интересното и мило запознанство  bouquet!

# 609
Поне колите готини ли бяха hahaha

Теди, хич и не видЕх.  ooooh!

Дес, много се радвам за теб.  Hug Незнам защо ама твоя ирландец си го представям ето така  Crazy

# 610
Камче аз съм го виждала, почти е такъв  Simple Smile

# 611
Къде го видЕ бре, Реа?  Crossing Arms

# 612
Къде го видЕ бре, Реа?  Crossing Arms

На снимка по скайпа ми я прати Вий, щото нали съм мн любопитна та затова  Mr. Green

# 613
Не, Тедич, аз ти благодаря  Hug Hug Hug Hug Това беше (без до преувеличвам) най-прекрасното ми посрещане и изпращане  Hug  bouquet
Стига бе, Джес! Нищо не съм направила! Момичета просто пихме по кафе в служебната ни  стаичка... нищо особено... иначе си приказвахме мноооого, но уви не ни стигна Mr. Green
Реа, любопиткеееее, а ние сЯ как да заспим довечера, а?  Laughing

# 614
  • Пловдив
ДжесHug
Да не забравиш снимки!

Общи условия

Активация на акаунт