Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Уха. Ама и синеочко, типично по ирландски ли е, Рейче?

# 616
Уха. Ама и синеочко, типично по изрландски ли е, Рейче?

Ми очите не си спомням ама ми се видя голям синпатяга мн си отиват с Вийчето и май беше доста висок. Тя да пусне снимки па да го видите всички.  Peace

# 617
Джес, стига си чела  Naughty! Обърни му Фнимание на човека! Времето няма да усетиш колко бързо ще литне и няма да ви е стигнало!
Като се върнеш в БГ ще има да ни четеееееееш  Laughing!

# 618
Разкажи нещо де , кво правите през деня, къде ходите, снимки ако имате пусни и т.н. абе всичко.

Ами... ходихме на гости...през деня де  Mr. Green Ходихме до баба му - една много мила и сладка старица - много прилича на моята баба. И до някои други приятели, с които се познавам от преди. Изненадахме ги много, щото той на никой не беше казал, че ще идвам  hahaha Има много мили хора наоколо. Ами... много други неща не сме правили...още... Mr. Green че времето кът  Whistling Днес мислехме да ходим до езерото с лебедите (дето е в подписа ми), но нещо времето се наръщи и ще поотложим.

Ками, за снимката: Shocked ухаааа  hahaha Абе брадата я беше уцелила...ама вече я няма  Mr. Green Whistling
Теди.... не е нищо, мила, не е нищо...  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.    hahaha

А пуснете ме да публикувам и да бягам де  Mr. Green

Hug Hug Hug на всички. И снимки ще има  Mr. Green

# 619
Вий, страхотно да си изкараш и не се зачитай пък... има и за туй време. Да нагушкаш любимото от името на всички женоря тука  Hug Heart Eyes

Стеф, много си психологична значи... хареса ми!

Бенджи, мерси за предложението, ама туй беше едно от първите неща дето мъжо намаза покрай фирмата (мобилен с GPS). Бяха му предложили да си избере подарък преди 2 години от благодарни клиенти.

# 620
Добра вечер Hug!

Цял ден не се вяснах, обаче първо спря интернета, после тока , и накрая за капак - водата ooooh!. Сега ви попрочетох. Доста сте пописали Crazy.

Виййййй, знаех си Crazy. Знаех си, че ще намериш начин да ни пишеш няколко реда Hug. Радвам се, че си щастлива, че си добре, и все така да сте с любимото момче Heart Eyes!

Стеф, съжалявам, че все с кухненски и готварски теми ме свързвате, но то и аз съм си виновна Rolling Eyes. Обаче джезвето е добро подаръче за мен, имайки предвид, че още съм без машина ooooh!. Но поне е на ремонт и има надежда bowuu. Ша пий Асан кафе тез дни Crazy.

Мъжа ми прави омлети за вечеря и така се намаах с яйца ooooh!. Дано не ми стане зле Confused.

# 621
Полинко, ами... Blush Rolling Eyes не знам и аз що така. Писах първото дето ми дойде на ум. Добре тогава, я ме улесни и разкажи какви подаръци те радват. Така за протокола просто да си знам.  bouquet

# 622
Полчо , лакомнице такава  Wink

Офффф да ви се оплача - незнам вече с кво да се обличам за работа  Mr. Green омръзна ми всеки ден да си избирам дрехи и да ги приготвям, искам на работа с маратонки и анцуг  #Cussing out Направо ми омръзна всяка сутрин или вечер да вадя, гледам, чудя................офффффффффффффффф От около 2 седмици съм така и не ми се гласи хич за бачкане.............искам си пижамата или анцуга  Crossing Arms

# 623
Аз пък направих на моя олет. Отделно огромна купа салата с домати и краставици и двойна и на нея такава купа с пържени картофи. Калорийна бомба отвсякъде. И влязох да се купя. Моят обича да си ляга късно и след една такава вечеря по това време, обикновено около 11-12 часа завтаря пак. И аз си казах: Е, поне ще има да хрупа и за после.
Каква изненада обаче. Пак беше омел всичко до троха.

Рейче, и аз съм същата работа. Ама сутрин. Тогава съм сънлива, не ми се преоблича и глади и.. обикновено нахлузвам чудновати комбинации.  ooooh!

# 624
Полинко, ами... Blush Rolling Eyes не знам и аз що така. Писах първото дето ми дойде на ум. Добре тогава, я ме улесни и разкажи какви подаръци те радват. Така за протокола просто да си знам.  bouquet

Честно казано не знам какво обичам да ми се подарява Rolling Eyes. Истината е, че много рядко получавам подаръци. Опитвам се да си спомня някой, който наистина ми е доставил удоволствие, и освен чинийката от Норчето и глиненият гювеч за РД-то ми преди две години от майка /като бременеех/, за друго не се сещам. Жеста от Норчето беше много важен за мен Hug, а на гювеча истински се зарадвах и ми върши страхотна работа. И ей го на, пак кухненски истории ooooh!. Май трудно ще избягам от това Crazy.
Боже, как забравих Embarassed. Един много красив гердан от Даянка за деня на влюбените тази година Heart Eyes. Много ме зарадва детето Laughing.

Стеф, исках да допълня списъка ти с нещичко Laughing.
Една натурална домашна прислужница за Джуджи Crazy.

# 625

Ауууууу, мечта. Искам.

# 626
Джуджи, дано някой ден я получиш наистина Laughing.

Какво си правите? Никой не пише. Изпоналягахте ли Thinking?

# 627
Днес към 14 часа бях на 2 спирки от стадиона (до НДК близо) и тестваха говорителите за AC/DC, тоест свиреше бас китариста, барабаните и накрая вокала... Ле-ле, няма такъв звук, на 2 км гърмеше и стъклата кънтяха  Mr. Green Утре концерта сигурно от къщи ще се чува, без да присъстваме... Не че имам нещо против, едно време заедно с КИС ни бяха любимци, особено на мъжо. Само ми припяваше парчетата. Ама дето вика, някак стари се чувстваме да издържим тези децибели, айде 2-3 песни, ама целия концерт  Simple Smile

# 628
..........................

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 07:14 от Чочиии

# 629

Ауууууу, мечта. Искам.

Aми Хаяси нали си имаш жена, която гледа малката или греша?

ДобрЮтро. Очертава се слънчев ден. За мен последен работен тая седмица. Утре мисля да си пусна почивен ден, за да си свърша малко лична работа.

Общи условия

Активация на акаунт