Ето МАЙ дойде - аз съм с бебче в ръце! № 29

• 22 569
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!

Днес пожелавам на всички мами които искат да родят: най- хубавите бебенца!

А, и да Ви попитам която от нас роди утре ще спазва ли традацията бебето е да е с "Г". Нали е Гергьовден.
Ако питате мен, нашия много отдавна си има именце, така че няма да спазя традицията.
Абе. да са ни живи и здрави дечицата!

Времето ще бъде приятно, да се впускаме в разходки Hug

# 121
Грахка, аз няма да я спазя - харесвам името Георги, но си мисля, че веднъж измислено името няма смисъл да се сменя. Важно е, че светецът ще го закриля!

# 122
Бюти, Честит Рожден Ден!! Да си жива и здрава, много щастлива и едно прекрасно бебче Simple Smile Леко раждане!

АниК, дааа, най вероятно, затова и питах дали някой я е чувал Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 123
Славче, с това ранно ставане днес да не ни изненадаш! Mr. Green

# 124
Добро утро и от мен .
Хайде дано и днес имаме много бебчета  Simple Smile

# 125
Славче, с това ранно ставане днес да не ни изненадаш! Mr. Green

хахаххаха, да, нетипично е за мен, но уви не ви изненадвам (поне за момента), трябва да ходя до НОИ, защото тея от Социалните ми искат ОЩЕ една бележка, че нямам право на обезщетение за майчинство, защото нямам необходимия стаж Simple Smile

# 126
Ще те следя изкъсо все пак Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
Добро утро и от мен! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЮТИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ЛЕСНО РАЖДАНЕ И ПОЖЕЛАВАМ!  bouquet

# 128
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Бюти, ЧРД, много здраве, любов и късмет ти желая, леко раждане и прекрасно здраво бебоче
  bouquet  bouquet  bouquet

Днес съм вече по-добре, пу-пу  Praynig Цяла нощ спах с компрес на гърлото, явно има ефект, дано мине напълно  Praynig

Днес мъжи ми е забранил да раждам  Mr. Green или ако става да е най-късно до обед, че после има важна среща в Сф, и ще се върне най-рано към 21 ч. довечера  Rolling Eyes Да видим калпазанката ще го послуша ли  Laughing

Следобед съм на ЖК да видим  Laughing

Аник, как е сладката Криста, има ли новини от неонатолозите - аама много оформено сладичко бебенце е пу-пу - направо и на мен ми се иска вече да си гушкам моето човече  Heart Eyes

# 129
Добро утро, момичета!

Днес пожелавам на всички мами които искат да родят: най- хубавите бебенца!

А, и да Ви попитам която от нас роди утре ще спазва ли традацията бебето е да е с "Г". Нали е Гергьовден.
Ако питате мен, нашия много отдавна си има именце, така че няма да спазя традицията.
Абе. да са ни живи и здрави дечицата!

Времето ще бъде приятно, да се впускаме в разходки Hug

Аз се двуумях за спазването на традицията, че и ми остават два дни. Много е вероятно точно утре да е събитието, че и днес никакви признаци за раждане поне за сега ooooh!, но реших че ще си го кръстя както преди това си го бяхме измислили. Момичетата от форума ми помогнаха с това решение. Имаше момиче, което писа че е говорила със свещенник, според който не е задължително да се кръщава на светеца, който се почита на този ден, а друго момиче пък даде довода, че в църковния календар почти всеки ден е ден на светец. Само от хората се притеснявам, защото от сега мога да си представя как всеки ще пита "ами щом си дойде с името, защо не го кръстихте така"  Crossing Arms

# 130
Аз се съмнявам ,че ще родя утре Rolling Eyes, но утре освен ,че е Гергьовден ,майка ми има и рожден ден, но въпреки всичко пак не си бих прекръстила детето! Вече си има име!  Peace

# 131
Ох, аз съм станала кълбо от нерви. Снощи само няколко думи съм разменила с детето, а с мъжа почти нищо. Легнах си още в 21ч и се събудих чак в 6,30. Тези хормони пак са се рабушували. А бременността не ми тежи, не съм се засилила толкова и да раждам уж, но една апатия взема да ме обхваща  Embarassed

# 132
Добро утро, момичета!

Бюти, честит рожден ден   bouquet  newsm59

тази нощ спах що годе читаво Simple Smile налегнала ме е лудостта за чистенето - скоро ще се ражда  Mr. Green чудя се дали днес да си дигна д...то и да отида на педикюр  Laughing малко обаче не ми се излиза от нас. за раждането на Гергьовден - и аз по-скоро не бих си сменила името въпреки, че харесвам името Георги... а пък ако случайно бебето се роди момиче е сигурно, че няма да го сменя  Laughing

# 133
цяла нощ бях с болки.направо имах чувството че ще умра.ходих като луда цяла нощ из апартамента.но нали докторката ми каза че било нормално.вчера си гледах едни снимчици преди да забременея и като се видях каква съм била слаба направо изпаднах в шок.въпреки че съм качила само 20 кг имам чувството че съм качила 100кг  smile3511
сега така ми се спи но ще ходя до болницата да си взема едно изследване да видим дали има проблеми(надявам се че всичко ще е наред).а и да видя за педиатър,защото още не съм решила кой да си избера,а то времето си върви.вече искам да раждам.просто не издържам на тази топлина,а и поне да знам че бебока плаче и затова не мога да спя.
лек ден на всички и много бебоци днес да ни зарадват.

# 134
Честит рожден ден на Бюти първо да не забравя.

И много щастливи мами на този ден да гушнат рожбичките си. Peace

И почвам с изстрелването на въпросите ми  Mr. Greenе засега още неясни .Искам да попитам - чета че Славчето някакви документи оправя и ми иззкочиха много въпроси относно това със детски ,болнични, помощата от държавата за първо или второ дете и т.н.Тези неща въобще не ми е ясно как стават или всичко това е след раждането ли се оправят и в болницата ли ще ни ги кажат тези хамалогии кое къде как и какво да се носи.Знам май че е голямо обикаляне оправяне на 100 документа и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт