FarmVille 24-та тема

• 33 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • МАРС
Новите кокошки също ще снасят мистериозни яйца,новата корниш кокошка се пада от златно яйце, предполагам че от нейните яйца пък ще се падат другите,както беше и със досегашните!Новото конче е симпатично, но новото теле изглежда леко странно с тези рога Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 03:11 от sysko kid

# 481
Има и разширение на конюшнята

# 482
  • Варна
Като чукна линка с 3 FV ми изписва че може само по един път...

# 483
Вече си го ползвала

# 484

да ама пак материали иска не е само с цъкане  Tired

# 485
Не може само с цъкане Mr. Green

# 486
  • Шумен
Здравейте на всички,

Не съм писала досега, но от време на време ви чета. Отскоро играя и нямам съседи. Днес ми се появиха една лама и един кон - скитащи. Не ми е много ясно, но ги публикувах. Ако някой ги иска, моля. Дано да съм направила нещата както трябва, че даже не знам откъде се отваря тази стена със съобщенията. Не знам също какъв линк да ви дам. Embarassed Това е линкът за фермата ми. Ако някой има търпението да ми обясни, ще съм благодарна.
http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php?ref=bookmarks&f … e_id=102452128776

# 487

Егати.... тъкмо вчера си продадох 10ина коня, щото нямах място  ooooh!

И може ли линк за материалите за "детската градина"  Embarassed

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:29 от klio_daz

# 488
Здравейте на всички,

Не съм писала досега, но от време на време ви чета. Отскоро играя и нямам съседи. Днес ми се появиха една лама и един кон - скитащи. Не ми е много ясно, но ги публикувах. Ако някой ги иска, моля. Дано да съм направила нещата както трябва, че даже не знам откъде се отваря тази стена със съобщенията. Не знам също какъв линк да ви дам. Embarassed Това е линкът за фермата ми. Ако някой има търпението да ми обясни, ще съм благодарна.
http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php?ref=bookmarks&f … e_id=102452128776

Всеки който кликне на линка ще си види неговата ферма  Wink

# 489
  • Шумен
Ами какъв линк да дам, откъде да го взема. Аз ви казах, че не съм наясно.  Embarassed

# 490

Ето тази кокошка ми се падна от златно мистериозно яйце  Simple Smile

mistake, ако търсиш съседи дай си името или пощата, за да те добави който иска.

# 491
Днес ми се появиха една лама и един кон - скитащи. Не ми е много ясно, но ги публикувах. Ако някой ги иска, моля. Дано да съм направила нещата както трябва, че даже не знам откъде се отваря тази стена със съобщенията. Не знам също какъв линк да ви дам. Embarassed

Като ти попаднат животни във фермата си ги пускаш на стената, за да може другите да си ги осиновят (ако естествено искаш) . Следователно и другите като си пуснат животни ти ги приютяваш , те прозивеждат продукция  Laughing и ти оттам взимаш парите . Иначе ще попадаш и на даден предмет от колекция, на XP , на монети, на гориво . Ако те пита дали да ги публикуа , ти избираш ДА - за да може съседите ти да го получат и НЕ - за да не го получат .

# 492
е сега нови сандъчета има какво ли се пада от тях
 newsm78

# 493
 newsm78

Къде са тези нови сандъчета Confused

# 494
 newsm78

Къде са тези нови сандъчета Confused

ами при декорациите май не е ли нещо като кутиите защото струват 16 левчета пак