В какъв свят живеем?

• 13 109
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
от агенция "Блиц":

Пенсионер гърми по деца
9 май 2010, 13:46Криминални

Гневен пенсионер от Ямбол гърмя с газов пистолет по деца, които си играели. Стрелбата е станала около 20,10 часа снощи пред блок номер 13 в местния комплекс "Диана", казаха от полицията.
Няма пострадали при инцидента. На място пристигнали полицаи, които иззели оръжието. По случая е образувано досъдебно производство.

... Whistling ...Хайде, фенове на стрелците, продължавайте да се упражнявате на тема самозащита.

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 01:25 от Пухка

# 256
Много тъжни изводи правя, като чета някои от коментарите.
За съжаление нито Валери, нито простреляния ще осъзнаят какво всъщност са направили.
Единият ще стане още по-агресивен, и все така ще налита на бой, а другия...Той рано или късно ще срещне нечие дуло, вече го споменах.
Тогава едва ли ще е същото, нали?

# 257
хм...,,оръжието изисква мозък на гений,почит като на светец и любов на влюбен''-реплика на дядо ми Thinking

# 258
Благо тръгва,когато асимилирахме какво става(в смисъл усетихме,че ще има сблъсък) пратихме другия татко да го спре.Не посегнахме към телефоните,защото очаквахме,че другия ще успее да го възпре.Още повече- пак казвам всичко стана много бързо. 3-4мин макс.

Тук доста хора обвиняват Валери, че е приел конфронтацията и не е звъннал в полицията. Вероятно са прави.

Но дали вие сте реагирали по-добре от него като "пращате" някой да ги разтървава вместо да се обадите в полицията? Да не говорим, че явно целокупно сте сбъркали в преценката си за способностите или намеренията на разтърваващия татко.
Като се обади една жена в Полицията, и каже - според мен след малко тука едни хора ще се сбият, елате да предотвретите инцидента, и полицаите ще врътнат патрулката и ще дойдат.
И как ще оправдаят разхода на мизерното си гориво? Нищо не стана, но ако не бяхме отишли, щеше да стане.

# 259
Много тъжни изводи правя, като чета някои от коментарите.
За съжаление нито Валери, нито простреляния ще осъзнаят какво всъщност са направили.
...

Как ще осъзнаят, като никой в обкръжението или квартала им не смята изясняването с насилие за проблем.
На авторката са й трябвали 3-4 минути, за да разбере, че ще има бой. Не коментирам скоростта на мисълта й, а факта, че за 3 минути са можели да се изтрепят.

# 260
Не мисля, че ситуацията е била чак толкова предвидима...Никога не би ми минало през акъла, че онзи ще използва пистолета си..Или, че ще отвори на мутроподобният, без да се обади на полицията.
Може и аз да греша, знам ли. Rolling Eyes

Най-тъпото е, че цялата история се е разиграла пред деца. Confused

# 261
Не мисля, че ситуацията е била чак толкова предвидима...Никога не би ми минало през акъла, че онзи ще използва пистолета си..Или, че ще отвори на мутроподобният, без да се обади на полицията.
Може и аз да греша, знам ли. Rolling Eyes

Най-тъпото е, че цялата история се е разиграла пред деца. Confused

"Биг Брадър" на живо. Който се е съмнявал, че хората си живеят с агресията вместо въздух, пак да помисли.

Аз пък не виждам нищо непредвидимо в ситуацията. Дори вторият да не е имал пистолет, все е имал поне един нож в кухнята. Какво е очаквала жената на въпросния Благо - че мъжът й ще респектира комшията така безпроблемно, както нея я респектира вкъщи? Че онзи няма да му отговори на агресията със същото или с повече агресия?

# 262
http://dimitrovgrad.bgvesti.net/index.php?module=news&action … ails&id=61592Ето ви очевидеца на ,който не било нужно въображение за да предвиди какво ще стане .
Не се обадил в полицията не се е намесил та дори и това ,което е видял е това което е угодно на Валери.
Описва пораженията в/у Валери ,а изстрела просто не чул .
argun синът на Валери е бил там ,комшията също както и друг баща ги е разтървал.
Можело е да се размине .

# 263
Не мога да прочета какво пише на линка.
Но не виждам разлика между двамата персонажи, просто единият е тръгнал да се бие, а другият е отвърнал. Тъй като майките в градинката не са се притеснили особено нито за Благо, нито за Валери, оставам с впечатлението, че те си живеят така и няма нищо необичайно в ситуацията. Така си гледат и децата, които след десет години ще повтарят същото поведение.
Ясно е, че е можело да се размине, обаче сигурно е щяла да пострада "честта" на участниците.

# 264
nsko, наистина ставаш смешен.Имаш ли представа колко бързо се разви всичко?"Докато асимилирахме" в случая са няколко секунди.Да- продължавам да твърдя,че ги усетих в началото и пак ще отговоря - не се обадихме защото бяхме убедени,че ситуацията ще бъде овладяна.Айде сега ми къже,къде точно виждаш да защитавам бащата-побойник.
argun , с това отговарям и на теб.Не са ми били нужни никави 3-4 мин. за да асимилирам.А бяха нужни на Валери,за да гръмне.От момента на тръгването на Благой,през качването му по стълбите до 2-я етаж ,евентуалното разбиване на врата,пребиването и на Валери и синът,взимането на оръжието и произвеждането на изстрел.А колко сме се притеснили си знаем само ние.Пожелавам ти да не ти се налага да го изпитваш на свой гръб.И страшно обожавам,някой,който никога не ме е виждал в живота си,да ми казва как си гледам детето.

# 265
Да, много трябва да си била притеснена за Валери, то притеснението направо прелива от постовете ти. След като са гръмнали кварталния келеш обаче вече всички сте били много притеснени.

[.. .Не са ми били нужни никави 3-4 мин. за да асимилирам.А бяха нужни на Валери,за да гръмне...

Благой е чакал 4 минути за го гръмнат? Това вече трябва да влезе в новините.

# 266
Пак се гепихме за някакви дреболии, вместо да гледаме на цялостната грозота на картината. Tired

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:21 от Smartie

# 267
Пак се гепихме за някакви дреболии, вместо да гледаме на цялостнана грозота на картината. Tired

202uu

argun , пак ти казвам само ние си знаем.Не съм длъжна да ти давам обяснения за душевното си състояние.

# 268
Аз веднага се съгласявам, че в тази история няма положителен образ. Нито очевидката, нито простреляния, нито стрелеца.

Авторката, само ти се интересуваш от чувствата си, никой друг. И сама се натискаш да даваш непоискани обяснения.

# 269
Аз веднага се съгласявам, че в тази история няма положителен образ. Нито очевидката, нито простреляния, нито стрелеца.

Авторката, само ти се интересуваш от чувствата си, никой друг. И сама се натискаш да даваш непоискани обяснения.
Стига бе хора , нищо положително няма в това да обиждаш на поразия.
Как може да изпитвате задовоство да лепите квалификации на хора, които не познавате не разбирам наистина?

Общи условия

Активация на акаунт