В какъв свят живеем?

• 12 989
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Аз сигнализирах на модератор. Няма смисъл от темата. Не и в този й вид Peace

# 376
Дано да я заключат най-накрая тази тема. От толкова несъответствия народа се дезориентира кой какво е направил, да не говорим къде.

# 377
Дано да я заключат най-накрая тази тема. От толкова несъответствия народа се дезориентира кой какво е направил, да не говорим къде.
Пак ти казвам,ако си беше направила труда,да четеш преди да пишеш......Излиза така само според теб.Не съм навлизала в подробности,защото не съм имала за цел,да разнищвам конкретната случка.Децата,бяха някъде из входа.

Smartie ,благодаря ти....Мислех да направя това,преди няколко стр,но все се надявах,че някои хора ще се спрат с глупостите.

# 378
OK, adi_v4, в крайна сметка какво направихте във вашия квартал, за да се реши проблемът?
След няколко дни оплаквания и търсене на вината във форума, подобрихте ли ситуацията на място?

Какво предприехте, за да може вашият квартал утре да е по-спокоен, хората - по-толерантни в отношенията си, да има и градинка на възрастните, и място за игра на децата?

# 379
Авторке, стига си скачала като ощипана на всеки, който не припада от възторг на така поставената тема и обърканите ти постове. По-добре вземи да наблегнеш на ясното изразяване на кратка мисъл.  Поне като начало.
Като цяло гледам да те прескачам, ама ти направо си нахална с това цитиране на всеки мой пост. Ясно, че търсиш комуникация, ама като не срещнеш взаимност 4-5 пъти, значи отсрещния просто не го интересуваш.

# 380
А Смарти да спре да се изживява като коректор на форумското мнение и да топи за щяло и нещяло на модератор, че дразни, меко казано  Mr. Green

# 381
  • Sofia
Две агитки се надпреварват кой ще напише по-голяма умнина за да заключа темата?
Не са нужни чак такива усилия.

Общи условия

Активация на акаунт