за Фейсбуука и др. соц. мрежи

• 8 378
  • 138
  •   1
Отговори
Да питам нещо, може ли?
Чудя се за някои неща. Пльоскате ли си там купища снимки, на себе си и на родата? Какви хора адвате, всякакви познати и непознати, или само тези, които са ви приятни?
И последно, защо според вас повечето млади българки слагат в профила си някакви к...енски фотографии?
А, още, за какво използвате буката изобщо? Носи ли ви някакви ползи?

# 1
Ами точно, защото нямам никакво желание нито да си пиша истинското име, нито да си пльоскам снимките там, ми изтриха акаунта - без предупреждение и обяснения.
Не мисля да ползвам фейсбук отново, ако ще и пари да ми дават.
Освен - ако не ми предложат да работя за тях - може да се прежаля, евентуално...   Joy Joy Joy

# 2
Нищо не пльоскам. За хората- имам познати и непознати.
На следващия въпрос- не знам, те да кажат.
Нищо не ми носи, мисля скоро да спра да го използвам Grinning

# 3
Минзи, мен лично много ме кефи фейса , независимо , че някой доста го оплюявт..не са му свикнали. Wink Веднъж като се зарибиш и край!  Mr. Green Та  върл фен съм му!  Heart Eyes С мъжа ми и двамата сме там... Laughing Аз съм по-редовната... Crazy
Открих много приятели, които не бях чувала с години и...та благодарение на фейса  се открихме.  Hug Събирам и много нови други от цял свят.  Разменяме си полезно  инфо,  снимки, кой къде бил...въобще е много социално местнце.  Научаваме къде какво се случва../аз лично за концерти и тем подобни/. Освен това има много групи за борба против животните, расизма, престъпността...и такаааа....

Иначе имам много албуми и снимки..но са само за" приятели"... та  "неприятелите" не могат да ги разглеждат   Mr. Green Ама и да ги видят.... голи снимки нямам, така че  нема страшно... hahaha

Само фермерка не съм станала още... Mr. Green

# 4
Не мога да го схвана този фейсбук. И като графично оформление ми е скучен и въобще. Накакви познати на непознати вече мои познати ми пишат да ги добавям ooooh!

# 5
  • София
Да питам нещо, може ли?
Чудя се за някои неща. Пльоскате ли си там купища снимки, на себе си и на родата? Какви хора адвате, всякакви познати и непознати, или само тези, които са ви приятни?
И последно, защо според вас повечето млади българки слагат в профила си някакви к...енски фотографии?

1. Може, разбира се!
2. Не, във Фейсбук нямам нито една снимка, а профилната картинка ми е аватарът в БгМамма. Не ми харесва подобна публичност, хората, които обичам, си ме гледат на живо
3. Адвам само приятели. Използвам фейса единствено за да възобновя връзка със стари познати (главно съученици), които от години са "по света и у нас" и съм загубила координати. В това отношение мрежата е незаменима, за някои от тях бях загубила надежда,че се видим някога пак.
4. Ами показателно за манталитета им. Интернет е отражение на дейстителността - тия с к...енските фотографии са... ясно какво, или тайничко им се иска да бъдат такива (във фейса просто са им позипаднали задръжките).
5. Виж т. 3 Simple Smile

Много готина тема  Peace Ще я чета с интерес.

# 6
  • Варна
Какво да ми носи,клюкарник като тук.Дори мисля,че шанса някой да ме види в фейсбук е далеч по малък,отколкото като си метна мъжа,детето,спалнята,кухнята,банята,новите придобивки,прашките,тоалетната хартия и др. - тук.Същата работа.
Имам аднати само познати,гледам им снимките чат пат.И тук ви гледам до девето коляно ама с разликата,че не ви познавам.

# 7
Накакви познати на непознати вече мои познати ми пишат да ги добавям ooooh!

Там е работата, че те не ти пишат, а самият фейсбук ти ги пробутва. Ако клъвнеш. А повечето кълвем и в един момент се оказваме с листа, пълна с непознати. Плюс зарибяващите игри, в които, за да се развиваш, трябва да си спамиш непрекъснато приятелите... А, мерси. Отрибих се вече.  Mr. Green
Ако се ползва разумно, може да бъде и полезен. Стига да не позволяваш той да те използва повече, отколкото ти него.

# 8
Всеки мой опит да обясня ..  завършва с включване от Лиляна.
Запис в темата един вид. Ползвам си го със здраве и завиден интерес. Към голите ни снимки с как' Сийка, разбира се. Че то нали у Буко само задници, петиции и аквариуми има за масата, тъй да бъде.

# 9
Аз доста се подразних, че правилата бяха на английски като се регистрирах.
Имаше нещо за права върху снимките, което не разбрах и за това не съм качвала.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 21:14 от *vera

# 10
Добре че е Фейсбук, та намали малко спама. Но, има още какво да се желае де, един нов земеделец, никога не е излишен.

п.п.Но и аз се замислям да си изтрия профила. Скоро ме нарекоха "грозна", ясно къде са ме видели, ужас...Добре че спестиха "дебела" Blush

# 11
 Никъде из интернет не пльоскам лични снимки. Фейсбука нещо не ме привлича и нямам намерение да се регистрирам там.

# 12
  • София
Аз си качих едни снимки от едно интересно парти, за да мога да ги разпратя по-лесно на всички, но нещо ми стихна бързо ентусиазма.
Не добавям непознати, дори и да имаме общи приятели.
Харесва ми това, че наистина срещам мноого стари познати, но така и не контактувам с тях, просто от любопитство им разглеждам профилите, за да видя, какво става с тях. Общо взето, с когото съм искала да поддържам контакт, съм си го запазила много преди да измислят Фейсбука.

# 13
Да питам нещо, може ли?

Hi,my name is Ralitsa and I'm a facebook addict. Mr. Green

Почти и единствено използвам Фейсбук,редовно съм там,защото не изисква кой знае какво внимание.
Играя 1,2 игри в свободното време,чета набързо постове на приятелите и толкова.
Това ми е ползата -развлечение.
Адвам само познати.
Избягвам да слагам снимки,макар че година и половина откакто го използвам редовно/имам рег от 4/ съм сложила 100-150 снимки.

# 14
Аз намерих стари приятели, които не бих могла да намеря по друг начин. Научих неща, които не бих могла по друг начин. Аднала съм само хора, които са ми наистина приятни, непознати няма. А забелязвам някакво съревнование за бройка у  френдовете..  Confused  Земеделец имам само един, ама дразни за стотина  Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт