за Фейсбуука и др. соц. мрежи

• 8 380
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
Пльоскате ли си там купища снимки, на себе си и на родата? Какви хора адвате, всякакви познати и непознати, или само тези, които са ви приятни?
А, още, за какво използвате буката изобщо? Носи ли ви някакви ползи?

Снимки пльоскам, но не маниакално, създавайки всекидневно албуми. Родата обаче е спестена  Laughing
Адвам единствено познати и приятели.
Ползите ми са чисто емоционални - установих контакти с доста позабравени и изгубени хора. За някои от тях съм се радвала като малко дете  Simple Smile

# 121
В началото не ми хареса, после се позарибих ooooh!, сега пак почна да ме дразни цялата тая клюкарщина, кой какво му е и веднага поства някоя умна мисъл и после 20 коментара. Whistling Също и както има една група във фейса - "че вече се снимаме, за да се покажем във фейса", и това го има донякъде. Всеки постоянно дебне и пита кога ще качвам още снимки, виждам че има хора, които май само там висят, непрекъснато кликат "like" на всяка снимка или дебилна картинка от тоя фармвил, въобще страхотно вдетеняване е цялата работа.... ooooh!
Да не говорим, че изобщо съм забранила да излизам в търсачките, не могат да ме адват всякакви хора, че получавах иначе странни покани Whistling, тия фармове, вили, мотовили, всичко забранявам на момента.  Stop

# 122
Бях забравила темата, ама сега се присетих пак да питам нещо?
Обсъждате ли си на ЛС познанствата? От сорта на "тая овца откъде я познаваш, намери ли си мъж най-накрая.."  Whistling

# 123
Относно този фейсбук,това е като с нещата които всички ги плюем и ги корим а всъщтност съм сигурна че всички са там.И мене има много неща които ме дразнат,ама и аз все нещо ровя вътре.Може би и това с времето си.

# 124
Бях забравила темата, ама сега се присетих пак да питам нещо?
Обсъждате ли си на ЛС познанствата? От сорта на "тая овца откъде я познаваш, намери ли си мъж най-накрая.."  Whistling

А-а-а, това може да си го мисля, но в писмен вид на никого не го давам!  Laughing

# 125
Във ФБ се регистриах за да видя една девойка, що все виси там и какво толкова. Та регистрирах се, добавих я за приятел, после още една обща позната. После позабравих. След това влязох да видя какво беше това и имах покана за една игра. Зацъках си, и хоп  - покана за приятелство! Ееееее, ти тук ли си бре? Wink
После - я да видим дали тоз е тук. Да!
К'ъв кеф!
Я чакай - тоз не съм го чувала от 165 години!
Въй, въй и той тук! Оженил се и дете има!
И снимки! Simple Smile Ама сладурче.
Между другото то имало доста игрички! Simple Smile
И докато издрирвах приятели от ... 7-ми клас, с които не съм се виждала от тогава, разглеждах снимки на сеействата им, купоните им, пътешествията им, разменяхме скайпове, телефони и уговорки за срещи, установих че ФБ е място, където прекарвам добре час-два докато спят децата и откривам лесно хора, с които по една или друга причина съм загубила връзка.
Имам само положителна емоция от "цялата работа"! Wink

# 126
  • София
Адвам само хора, които наистина познавам. С много малки изключения. Затова имам само 35 приятели.
Снимки съм сложила също малко - повечето са общи с приятелите пак.
Кефя се много ако намеря някой стар познат.
Игрички не играя и късметчета не ползвам.

# 127

Е, не. Това в скайп  Simple Smile

# 128
И аз съм редовна там. По-интересно ми е, отколкото тук.

# 129
Минзи, мен лично много ме кефи фейса , независимо , че някой доста го оплюявт..не са му свикнали. Wink Веднъж като се зарибиш и край!  Mr. Green Та  върл фен съм му!  Heart Eyes С мъжа ми и двамата сме там... Laughing Аз съм по-редовната... Crazy
Открих много приятели, които не бях чувала с години и...та благодарение на фейса  се открихме.  Hug Събирам и много нови други от цял свят.  Разменяме си полезно  инфо,  снимки, кой къде бил...въобще е много социално местнце.  Научаваме къде какво се случва../аз лично за концерти и тем подобни/. Освен това има много групи за борба против животните, расизма, престъпността...и такаааа....

Иначе имам много албуми и снимки..но са само за" приятели"... та  "неприятелите" не могат да ги разглеждат   Mr. Green Ама и да ги видят.... голи снимки нямам, така че  нема страшно... hahaha

Само фермерка не съм станала още... Mr. Green

Peace

# 130
И аз съм редовна там. По-интересно ми е, отколкото тук.
и аз напоследъка

# 131
E, какво ви е толко интересно, като не можете на спокойствие да теглите една сочна по нечии адрес. Всяка дума трябва да се мери и премерва, че и на език, който всички разбират, щото циврят като споделиш нещо на родния си. Тука си е по-арно.  Heart Eyes

# 132
  • UK
Защо да не можеш да теглиш каквото си поискаш по адрес на когото си решиш? Естествено, че можеш. Simple Smile Ако не можеш там, защо тук да можеш?

# 133
Оооо,толкова псувни и цинизми съм чела из групите във Фейсбук и никой не ги цензурира...за съжаление.

# 134
  • Бургас
не ги ползвам, не ми харесват. не бих си слагала снимки и т.н. за което питаш.

Общи условия

Активация на акаунт