Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 9

• 52 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Като гледам тоэи сериал направо настръхвам, Как е въэможно да има такива традиций ,,,,,

# 586
Здравейте !   bouquet

Последно да разбирам ,че Надя е луда по Саваш ? Тя дала ли е някакви индикации или са само предположения ? Thinking

# 587
Не оправдавам бягството на Ясемин , но си мисля , че при тази неяснота която я има м/у нея и Саваш постъпката и е съвсем логична . На нея и трябва сигурност за да сподели за детето. А на Саваш време за да има свободата да бъде честен. Това няма как да стане за един ден , ще трябва време и още доста серии. Но някой трябва да направа първата  крачка и това със сигурност трябва да е Саваш постепенно  да и обясни за семейството ,  за наркотиците , за ситуацията с Чичек . Така постепенно ще спечели доверието и с откровенност.

dajoan  МНОГО СИ ПРАВА. АМА ЯСЕМИН КАКТО СЕ КОЛЕБАЕ ПО ВЪПРОСА - 
       "ЩЕ МУ КАЖА, НЯМА ДА МУ КАЖА"       newsm12 - И ИЗЧАКВА ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ -

ВРЕМЕТО  МИНАВА И СКОРО ДЕТЕТО ЩЕ РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ, КАТО КАЖЕ НА САВАШ

- ТАТИ !
       newsm09 newsm53

С това мислене дали да му каже, може Йомер да се запознае с баща си на абитуриентския си бал. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 588
Гледах отново няколко пъти първата среща на Ясето с Шахнур. И не можах да не се възхитя сто пъти на Сабанджъ! Как само й подаде ръка за целувка! По -скоро как режисьора показа този момент - ръката на Шахнур в едър план, с огромна златна гривна, МУЗИКАТА.... Страхотно!
Следващото, което ми направи впечатление /дано не съм го писала вече/ - когато Саваш каза, че Ясемин пита за Чичек. Погледът на Шахнур към сина й.   

# 589

кого ли е гушнал  newsm78 и са го 'резнали'  Mr. Green

# 590

сладурани  Grinning Laughing

# 591

Не знам каква е причината в трейлъра тя да върне пръстена, но в този епизод - това да не вдига телефона ми се струва детска постъпка - сочи, че е някак незряла и някак некомуникативна. Все пак трябва да се говори, а тя просто мълчи...
нека не съдим Ясемин Crossing Arms толкова строго,когато Севги попита защо не говори със Саваш,тя отговори,че ако чуе гласа му няма да може да се раздели от него
тя просто е объркана и иска да се разделят,не толкова заради себе си,колкото че не може да изложи на такъв живот детенцето си,всяка майка би оставила собствените си чувства на заден план,заради сигурността и спокойствието на рожбата си Peace

# 592
В тази серия Ясемин беше прекалено уплашена и объркана, за да разсъждава трезво, слушаше този и онзи, но според мен просто се нуждаеше от време да подреди мислите си, чувствата и са ясни. И аз утре се надявам да подредя моите  :  Mr. Green Crazy

пръстена според мен го връща, защото Мехмед я изнудва, той я е принудил да скъса със Саваш, иначе ще каже за детето, а тя точно в този момент се страхува ужасно ...  Crazy нещо такова

а, и още нещо за трейлъра - не знам до колко думите на Шахнур може да са подвеждащи  newsm78 - в смисъл, пострадал може да е всеки - Назан - от болка, Мустафа - от глупост , Пала или Фидан - просто да е гадно  Mr. Green  като го паузирах още 20-30 пъти  Crazy сякаш Пала пада - сърдечна криза или нещо такова  Thinking
а може и цялата работа да е кьорфишек  Wink

и пак за трейлъра - точно след като Саваш гледа пръстена, за части от секундата дават  маси, кафене, някой седи (не знам кой) и после камерата се мести към пътя - бял микробус  Crazy

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 23:27 от пенда

# 593

Не знам каква е причината в трейлъра тя да върне пръстена, но в този епизод - това да не вдига телефона ми се струва детска постъпка - сочи, че е някак незряла и някак некомуникативна. Все пак трябва да се говори, а тя просто мълчи...
нека не съдим Ясемин Crossing Arms толкова строго,когато Севги попита защо не говори със Саваш,тя отговори,че ако чуе гласа му няма да може да се раздели от него
тя просто е объркана и иска да се разделят,не толкова заради себе си,колкото че не може да изложи на такъв живот детенцето си,всяка майка би оставила собствените си чувства на заден план,заради сигурността и спокойствието на рожбата си Peace
Бях забравила този момент, когато Ясемин каза на Севги, че ако чуе гласа му, няма да може да се раздели с него. Много тъжно ... И много вярно. Всяка от нас сигурно е преживявала това - казваш на другите, че повече няма да го виждаш, заповядаш на себе си ... а чуеш ли го или го видиш, забравяш вякакви обещания, клетви, закани и се потапяш в любовта.  

# 594
aleynam точно това исках да кажа и аз . Ясемин иска сигурност за детето си . Иска детето и да е свободно да избира начина си на живот. А се сблъсква с нещо което не разбира. Тя беше общувала до сега само с Саваш ,а той като светоусещане е като нея. Запозна се с Пала , Назан който също се държаха съвсем нормално ,като хората с който тя ощува. Саваш и подметна , че майка му е строга прави сорат , традиционалистка , но тя не беше подготвена за такива крайности ,но въпреки всичко се успокояваше , че ще живее с него , ане смайка му. Лейля , като по-опитна и обясни ,че като се жени вдема и семейството. Срелбата за нея бе ,като гръм от ясно небе , защото не искаше да повярва ,че Саваш може да има нещо общо с типовете от този край. Тя всъщност осъзна или ще осъзнае , че него познава  , незнае нищо свързано с тази му част от живота и упсссс срахът , недоверието , ужасявящата майка.
 Кажете ми коя от вас скъпи майки ще подложи детето си на такъв живот ? Оръжия , стрелби , най-вероятно всички мръсни неща произхождащи от това , традиции който за нас /нея са отжилелица , нечовешки , жестоки. Само това е въпросът , който ще ни доведе до правилния отговор.
 Любовта е прекрасно нещо , но когато не преминава в егоизъм. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 595
пръстена според мен го връща, защото Мехмед я изнудва, той я е принудил да скъса със Саваш, иначе ще каже за детето, а тя точно в този момент се страхува ужасно ...  Crazy нещо такова

И аз мисля като теб. Защото трейлъра започва с лицата  на Ясемин и Мехмед. А за кадъра с миробуса си права . На масичката на преден план седи жена сама , заприлича ми на Ясеми . А лък след това май важен е не белия микробус , а двата фара който светят срещу него , приличат на фаровете на джипа на Саваш. newsm78 newsm78 newsm78

# 596
  • София

Бях забравила този момент, когато Ясемин каза на Севги, че ако чуе гласа му, няма да може да се раздели с него. Много тъжно ... И много вярно. Всяка от нас сигурно е преживявала това - казваш на другите, че повече няма да го виждаш, заповядаш на себе си ... а чуеш ли го или го видиш, забравяш вякакви обещания, клетви, закани и се потапяш в любовта.  

Не я съдя Simple Smile Мисля си че това е част от нейната борба с недостатъците и, която ни демонстрират Simple Smile
тези серии са от онези моменти, които незабележимо повдигат градуса на напрежение и подклаждат интереса, като уж серията върви бавно, но всъщност... нямаш търпение да започне следващата Simple Smile 
И да... лошо е когато се опитваме да убедим сами себе си, че не обичаме някого.

# 597
# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт