ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 924
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ехеее, Вики, малко са се поуляли вашата градина - да не ходи август, но ако може и септември. И през другото време отпуски и ваканции и не знам колко време им се събира работа  Twisted Evil

# 181
  • На края на вселената!
Веси, благодаря, добре сме като цяло. Макар този вирус за който казваш, у нас го обърна на хронично заболяване. Ама ще се оправим някак. Иначе децата са добре. Лина има идеални изследвания на слуха за последните 20 дни. Макар единият лекар да си мисли че я тъпча с кортикостероиди и противоалергични, а другия мисли, че е на 3 вида капки за нос, противоалергични, сиропи за втечняване на секрети и прочие илачи, тя е само на една хомеопатия.
Нашата градина работи юни нормално, юли и август са в сборни групи, като единия месец ще са в друга градина. Молят ни, ако имаме възможност да си ги гледаме в къщи. Те знаят, че имам възможност да си ги гледам в къщи тези месеци, но не са ме притискали за това.

# 182
Иве, има и други. Те не гледат точно кой е препарата, а съставките. Не мога да ти дам точен списък. Трябва да питате на място в градината на какво са съгласни.
Проблемът на препарата, който показах е че при проверка от ХЕИ лакмусите не реагират на него и излиза че не е чистено. Но като покажем документите на препарата всичко е ок.

# 183
  • София
Мисля че Марти цитира Фролш защото е безопасен за околната среда, не само защото става за алергични деца. Но ако наистина не дезинфекцира, не става...

Кая няколко дни само въртеше педалите напред-назад, но оняден мъжът ми я похвали, че вече правела по 50 метра в парка Simple Smile Не очаквах да стане толкова бързо. Проблемът е, че тя няма сила да стисне спирачката, само вика: “Спри, ще се ударя” (ама то колелото не чува) и освен това няма усещане за управление и завои – заглеждала се докато кара в мравките и т.н. Така че засега някой трябва да тича до нея, ама това пък не е лошо за обездвижени майки... Нашето колело е Драг Бътерфлай (розово), 12 цола, само него можела да подкара в магазина, наистина сигурно е подобре да се купува с детето. А на 12 цола като му се вдигне седалката няма ли да става за по-високи деца? Иве, колко са високи? Кая е около 90 см.

И аз съм за първоюнска среща. Хубаво ще е да е навън ако времето не е дъждовно (ако измислим заградено място, за да не ги гоним постоянно).

Мими, много се радвам за Лина  Hug

Аз си мисля, че личности с характери като моя и на мъжа ми не могат да съществуват в безоблачно съжителство, няма как да стане, никой от нас не може да си мълчи, ама е хубаво всичко да си има някаква граница разбира се. Аз например не мога да го науча, че не всичко което може да ми каже в лицето (и аз на него съответно), може да се каже пред семействата ни, не толкова близки приятели и т.н.

# 184
  • София
Галена 1м са.Купихме колелата за да ги карат до 6 г. смело мога да кажа 100% да взимата такива,разликата в парите е малка,а по малкия цолаж след година ще се кара по трудно не е до вдигане на седалка./то и аз като си вдигна на техните седалката мога да го карам,ама мъж ми ми го обясни с едни физични закони,които аз не си затормозих пилешкия мозък да запомня/сега знаето кой е по умния в семейството Joy

# 185
а защо трябва да дезинфекцира, такова е изискването ли? Аз вкъщи чистя без белина, само с фрош, живи сме...

Нашата родителска среща е на 15.09

Колелото ни е оксиджен, гръцко, но произведено в шри ланка.12 цола е, но за височината на Никола е идеално.Като го израстне, ще му купим по-голямо, а на това ще се учи брат му.В интерес на истината аз го изнудих за колело, той искаше "тутинета". Няколко пъти отказваше да го пробва в магазина, накрая го подкупих, за да седне. От първото "каране" в парка се запали обаче и все иска с колелото да излизаме.За съжаление при нас това е възможно само като сме 4-мата

Галена, д-р Облашка е в отпуска и бяхме при една млада д-ка-д-р Иванова. Очарована останах.Така го предразположи Никола, обстоен преглед му направи, накрая ми дърпаше и клепача, за да ми покаже капки как да слагам, а той не мръдна. Каза й, че много му харесвало в кабинета й, искал там да живее и да си напрвим един хол Laughing...нали е на вълна ремонти.Сълзенето е от частично запушване на слъзен канал, малко е и според нея бързо ще се оправи. Предписа капки и масаж. Всичко друго му е ок, но каза задължително с шапка и очила лятото. Впрочем тя ни каза, че краската на очите му е изключително рядка,заради белите точици, и много се учуди като й казах, че познавам още един човек с такива очи Simple Smile

Мили, браво на Лина Hug

# 186
  • София
Според мен си трябва да дезинфекцира, там ходят много деца, от различни семейства. Бактериите вкъщи все пак са си "свои" до голяма степен, предполагам, че ме разбра. Ще й предам на сестра ми, че е рядък вид Wink

# 187
ами те бактериите се измиват с топла вода и препарат. Балината може големи бели да направи

# 188
  • София
Аз всяка година нямам как да давам по 400 лв за колела Twisted Evil и без това от сега на татък се почват големите покупки и трошенето х 2.Хич не съм привърженик на опасни спортове,даже и на всякакви Embarassed нали съм майка орлица,нещо като плуване мога да запиша и то ако баща им ги води Crazy иначе шах бридж и табла.
Стафилококи и стрептококи с вода как ще измиеш?

# 189
боже, не се сетих Embarassed обаче пак не е решение, защото коките едва ли само по пода си живеят...по-скоро да искат чисти носен и гърлен секрет при записване и периодично

Никола е нисичък за 14 цола, 93 см е...стои прегърбен

# 190
  • USA
нещо като плуване мога да запиша и то ако баща им ги води Crazy иначе шах бридж и табла.
 Joy Иве, много ме радваш от сутринта. Аз искам К да ходи на спортове, защото има много енергия. Но искам това да е в контролирана среда  Laughing

# 191
  • София
Велина и аз искам контрол,иначе тези скейтове,байкове мото кросове и разни екстремни направо  Sick от страх и ужас.А баща им умира от кеф,но първо ще го убия него,заявила съм му го

# 192
Марти не са само подове - маси, столчета - всякакви повърхности. Чиниите и приборите също се обработват - или с препарат или в миялна машина на високи Т + стерилизатор.
За колелото ние взехме 12 цола миналото лято - не ставаше за по-голямо. АКо куппувах сега не знам кое щях да взема  Thinking

Иве ако ги влече няма да те питат  Hug

# 193
  • Асеновград
Физичния закон за колелата е  - по-голямото колело с едно завъртане изминава по-дълго разстояние от по-малкото , затова с по-малки гуми , въртиш повече. / изказа се тая , дето не може да кара колело  Embarassed , аз и да плувам не мога , и да тичам , изобщо с всякакъв спорт съм скарана , никак не искам Тедо да е като мен /
Моя мъж е фен на футбола , та Тедо това го чака .Както ви споделих не иска да купуваме колело , мисли , че Тедо е малък , аз пък много искам.
Мими , и аз много се радвам много за Лина.

# 194
На Никола преди седмица незнам споделих ли ви че му купих скейборд.От месеци ми се молеше и накрая му взех един,носи го навсякъде,спи с него,в банята.А колелото  14 цола на кака си в началото назад въртеше но незнам как го подкарваше напред така.Тва му стигна и сега само на такова колело се кача,колкото кара толкова.Но няма д акупувам щото Клара иска да ми носи някакво от Ливан и ще изчакам да видим.Дотогава имат и колело и кола за бутане и трутинетки.Днес беше на фаза мечове и излязохме с меча и щита.На площадката само девойки бяха и на едната баба й свали един меч от нашто детство и като се почна една игра,другите две реват за мечове та ходиха да им купуват от кварталния детски.И днес слетобед пак всички идват с мечове и чакат Никола за сражаване.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт