Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как поддържате градината си?
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
Как да подрязвам краставиците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как поддържате градината си?
Форумът обсъжда различни методи за грижа за градината, като поливане, мулчиране, опори за растения и борба с вредителите. Потребителите споделят своя опит с различни техники за отглеждане на зеленчуци, като използване на мрежи против насекоми, опори за краставици и къпини и различни начини за пръскане и грижа за различни видове растения.
-
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
-
Как да подрязвам краставиците?
-
Как се грижите за доматите и какви са вашите сортове картофи?
-
Какво представлява присаждането на костилкови на костилкови?
- ще почакаме да отминат три дни
чак главата ме заболя.Хванах се и ги околтучих без предупрежденйе.Що нещо изхвърлях
.Ще проверя след една седмица какви са ги свършили
Моите са пръскани, колтучени, но тревата е в изобилие, още те съм копала ни веднъж. А миналата година си беше поляна с много бурен, сега е ад. Минавам и скубя високите и си трая, докато поизсъхне и стане за копане. Обаче не са ми купили тясна мотичка (не зная как се казва) и ще продължа със скубането, предимно на пипера, че са колкото него вече.
На много екзотики съм се нагледала, но никой не иска да праща 
, Очакват се над 20 човека. Обаче съм сигурна, че никой няма да се юрне да ми плеви градината.
Трябва или изцяло технологията на Курдюмов, органично земеделие, или на природното земеделие, с комбинацията засега не се получава. Във всеки случай в царевицата, където слагах окосената трева, още няма плевели. 

даже и яйца намерих по листата.Мъжо ще пръска не само него но и цялата градина.