Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 575
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Dобро утро! Аynur  гейшата е страхотна, на каква панама я шиеш, 14 или 16, ivory или бяла? Голями подаръци си сътворила krk_kr! Зарадвала си получателите.
Wesi.i.gogo наистина  подбутна темата с красивия си гоблен, много ми харесва.
Да покажа и аз едно рамкирано:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.18988987.big
и едно почти готово без контура:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.18989000.big
Този малкия се получи от остатъка на панамата и конците от розите, но ме измъчи. Е края му се вижда и ме сърбят ръцете да започна един зимен.
Приятен майски ден на всички.

# 511
Dобро утро! Аynur  гейшата е страхотна, на каква панама я шиеш, 14 или 16, ivory или бяла?
Благодаря ти  Hug На бяла аида - 14 каунта е гейшата.
Много красиви розички си рамкирала  Hug И другите са много красиви. Браво, много бързо ги уши  Hug Мен пък ме сърбят ръцете да започна този дето ти го ши  Wink http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.17721093 . Той ще е следващия сигурно  Grinning

# 512
здравейте,
дали някой има схемата на Св.мина на милена стил с ариадна.
ще съм много благодарна
поздрави
s_la@abv.bg

# 513
  • София
Галка, много сладко!!!

aynur, невероятно красиво става! Кога успя да напреднеш толкова?

zhanka, розите са станали страхотни и рамката е подбрана много сполучливо! Нямам търпение да видя другия с контур  Hug

s_la, аз го имам на "Златен гоблен" с ДМЦ, ако случайно не си намериш "Милена". Но ще трябва да ти го пратя по пощата, че ми е оригинал, а нямам скенер. Макар че се убедих, че е по-изгодно да го купиш комплектован  newsm78

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 12:15 от desi_ivanova

# 514
  • София /Абсурдистан
zhanka големи красоти показваш.

# 515
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета  Hug

Невероятни красоти сте показали отново! Аз не смогвам нещо в последно време да шия!

Айнур, скоростта ти на шиене е невероятно бърза!
  bouquet

# 516
zhanka, мнооого красиви розите, много нежни, много старание си вложила, аз нямам такова търпение....

# 517
мама Галка , ще дадеш ли схемичка на тази сладка русалка  Praynig

hahaha вижте първия ми "гоблен"  hahaha 
Майка ми го донесе вчера  Mr. Green незная в кой клас съм била , като сме ги боцкали по трудово обучение...

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 13:45 от Мимито & Светла

# 518
Благодаря ви момичета за розите, наистина станаха много хубави, но те не са трудни. Уших ги за малко пове4е от месец, като съм си на осем часов работен ден. Дори, това малкото ми се стори по трудно, и не го харесвам много, ама айде ще го свърша скоро.
Едно момиче питаше за пренасяне на гоблен в чужбина. Аз пращах два пъти рамкирани за Германия, като пощенски колет и нямах проблеми в пощата.

# 519
  • София
Kordelia, да ви е честита новата къща, само хубави неща да ви се случват в нея!

# 520
Обичате ли гатанки ?  Joy

п.п. направих проба с ламето - с 2 ката , и с 3 ката , върху парченце панама .. ама снимката не става ясна на светлината от лампата  Mr. Green
Утре ще пробвам да снимам на дневна светлина...

# 521
малък етап от започнатата днес графика: и

# 522
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

п.п. направих проба с ламето - с 2 ката , и с 3 ката , върху парченце панама .. ама снимката не става ясна на светлината от лампата  Mr. Green

Laughing а аз три пъти увеличавам снимката за да видя къде си шила и къде е ламето  Crazy

петльо, легна ми на сърце таз маНдама  Hug ще те чакам да ми я ушиеш  Whistling

# 523
Деси Иванова, Дуданка, благодаря ви момичета  Hug
petli, ще ми е интересно да видя как ще стане на черна панама  Laughing

# 524
 smile3503

п.п. направих проба с ламето - с 2 ката , и с 3 ката , върху парченце панама .. ама снимката не става ясна на светлината от лампата  Mr. Green

Laughing а аз три пъти увеличавам снимката за да видя къде си шила и къде е ламето  Crazy

петльо, легна ми на сърце таз маНдама  Hug ще те чакам да ми я ушиеш  Whistling
Снощи снимките се получаваха много размазани и не личеше добре ... Ето днес снимах на светло :

Горното квадратче е с 2 ката ламе , а долното квадратче е с 3 ката ...

П.П.  Отговора на гатанката ще видите следобяд  Mr. Green ако не се досети някой дотогава  Whistling сега тръгвам на работа  clock icanfly

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 07:47 от Мимито & Светла

Общи условия

Активация на акаунт