Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен
pepen, изпратих ти есента на мейла да я разгледаш..............

Получих я! Shocked Shocked Shocked няма нищо общо с това което изтеглих от адреса който беше даден за схемите в РМ SadЖалко че хвърлих толкова труд и материали ,мъжо вече ще ме изгони от дома  Joy

Елена714
-   bouquetбраво мила!Чудесен натюрморт!С доста сериозен гоблен си се захванала и напредъка ти е голям! PeaceПожелавам ти по-скоро да го завършиш и покажеш в целият му блясък! HugА мъниците са сладурски Heart EyesСпомних си/невероятно как/ че Ина ги ши/дано не греша/ Mr. Greenи търсеше после схема за едно от тях Thinking Heart EyesА зимата си я бива ,ще чакам етапчета ,че после тя ще е наред! Wink

# 646
Грешиш  Mr. Green

# 647
Здравка ги ши, аз докарах само едното  Blush
страхотни гоблени видя, продължавайте в същия дух  Hug

# 648
  • Плевен

Ей   Nature Sunnyща изям  Joy hahahaПак не можах да те уцеля  doh newsm62 Но се радвам ,че имаш, и предния път ти казах чуство за хумор! newsm10 Уважавам такива хора! smile3525 smile3521
Ще ми се карат за спама ! newsm43

# 649
Здравейте отново мили  дами.Преди време помолих ако някой има схемата на гоблена,,Момичето на Косово поле'' да ми изпрати-аз 6те се реванширам с ъс схемата на друг гоблен.
моля изпратете на еmail:meri_angelova@yahoo.co.uk
Предварително благодаря

# 650
  • гр.Добрич
Кой е този гоблен, поне снимка няма ли? На мен нищо не ми говори. newsm78

# 651
Момичета може ли да ми кажете как се шие това чорапче

# 652
Снимка имам но не знам как да я прикача  за да я видите.Ако можеш да ми обясниш как ги прикачате снимки и схеми   ще я изпратя.Благодаря за отзивчивостта ви

# 653
Кой е този гоблен, поне снимка няма ли? На мен нищо не ми говори. newsm78
предполагам е този, на Вилер е оригинала

http://www.wiehler-gobelin.com/girl-from-kosovo-p-52.html?language=en

# 654
Благодаря ти за помощта Хипатия точно този е гобленът за който питам ако някой може да помогне със схемата моля

# 655
Момичета, някъде може ли да се намери схема на ето тези макове на Риолис:

http://riolis.ru/catalog/details_1036.html

Ще съм много благодарна!

# 656
# 657
  • София
dion, точно тези макове на Риолис нещо не ги намирам, най-много си приличат с тези, виж дали ти харесват

http://rukodelie.net.ua/scheme/1400.htm

# 658
Момичета, някоя от вас преди време беше показала схема на едно много сладко мишле седнало на тоалетна чиния, мисля че беше с вестник в ръка и до него имаше руло тоалетна хартия  Laughing . Много ще съм благодарна ако можете да ми дадете схемата.   bouquet

# 659
  • България,Пещера
Момичета някой тук предлагаше комплектовки на Дим,май от Пазарджик беше!Моля ви помогнете ми,че забравих кой беше,а искам за подарък един гоблен!

Общи условия

Активация на акаунт