Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
игла ще да е отговора  Mr. Green а за ламето, както ти харесва, така си го направи  Peace
Goody, аз пък чакам твоята с чадърчето  Whistling че май ще ми се размине морето, с тази нова работа
Корделия, честита ви къща  Hug

# 526
П.П.  Отговора на гатанката ще видите следобяд  Mr. Green ако не се досети някой дотогава  Whistling сега тръгвам на работа  clock icanfly
Иглата, иглата  Laughing

# 527
Благодаря ви!  Hug

Krk_kr, мечетата са много сладки. Лесно ли се шият, че аз съм разпечатала едно от серията? И с какви конци ги ши?

Да - лесно се шият - само контура е по-пипкав но... резултата си струва.
Ших ги с DMC.
Госпожите много си ги харесаха Joy
От много емоции и подаръци бях забравила да подаря калинката - но я занесох днес сутринта  bouquet
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.18358026

# 528
Добро утро  Hug, обещано вчера на Мимито & Светла

# 529
  • София
Честит празник на дечицата ви! Да са живи, здрави и много щастливи!

Мимито & Светла, страхотен подарък ти е направила майка ти!
На мен ламето с 3 ката ми харесва повече, иначе ми изглежда малко рехаво  Hug

# 530

Аз гледах,чудих се и се спрах на тези два гоблена за подарък,от Галерия бродерия са,някой шил ли ги е?

Sun Lady, аз съм шила този с жената и леопарда от Галерия бродерия. Става разкошен просто. Обаче само ако е с българските конци. Дадох схемата тогава на моя братовчедка и тъй като всичките й облени са с ДМЦ шити и решила и този така да го ушие, но каза, че станал ужасен. Че конците не се преливали добре, че лицето на жената станало тъмно. Не съм го виждала с очите си, но все пак...
Така, че ако се спреш на него най-добре го ушии с Ариадна . Наистина става много красив.

# 531
Мама Галка ,  Благодаря !
а ключ има ли , или на око да си ги определяш конците  Hug

---------------------

Joy  познахте  Flutter
---------------------

Мимито & Светла, страхотен подарък ти е направила майка ти!

да, ще си го запазя  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 14:42 от Мимито & Светла

# 532
Мама Галка ,  Благодаря !
а ключ има ли , или на око да си ги определяш конците  Hug
Има ключ в ДМЦ и Ариадна, забравила съм да го дам, но аз определено на око си ги гласих  Peace Кое да дам ДМЦ или Ариадна?

# 533
ако можеш , дай и двата ключа , защото имам разни остатъци и от ДМС и от Ариадна , пък от лилавата гама имам пъпетс и ДМС, дето ми останаха от робина с лавандулата  Wink...
ще ги комбинирам както ми падне , да пробутам конци сбирщайн  Laughing  (така ли беше термина за остатъци от конци ? Mr. Green)

# 534
# 535
  • Балчик
Сватбеният гоблен не е напреднал много и затова не показвам етап, лалетата не съм ги започнала още, но пък ще се похваля с рамкираните кончета:

# 536
Аз привърших графиката на двойката мъж и жена но за съжаление не мога да се похваля със снимка защото няма как да я снимам  Weary

Сега искам да ушия коледни чорапчета ( още е доста раничко за тях но като се има предвид че не съм от бързо шиещите Embarassed)Има ли някой от вас схемички на такива чорапчета . Rolling Eyes

Джемма Страхотни са кончетата Поздравления

# 537
Благодаря ви!  Hug

Krk_kr, мечетата са много сладки. Лесно ли се шият, че аз съм разпечатала едно от серията? И с какви конци ги ши?

Да - лесно се шият - само контура е по-пипкав но... резултата си струва.
Ших ги с DMC.
Госпожите много си ги харесаха Joy
От много емоции и подаръци бях забравила да подаря калинката - но я занесох днес сутринта  bouquet
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.18358026
може ли схемата на тая сладка калинка

# 538
Здравейте момичета, може ли някой да ми даде линк за схемата на Запустялата воденица на Вилер.
Благодаря  bouquet

# 539
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Джемма, страхотен избор на рамка. Конете ти греят! Поздравления!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт