Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Тя го показа готов-есента, имаше много въпроси относно фирмата ДОМЕ, лесно ли се шият и т.н. ,.с колко цвята е гоблена.

# 616
  • София /Абсурдистан
Пепен, ако бях на мястото на Елена, която уши точно есента,още  през януари ,щях да се разочаровам много.Ти сега разбра.
Какво гледате , не знам.
А какво се е случило newsm78
Аз искам да си купя готови комплектовки от тях, но не знам от къде.

# 617
Искам да кажа , че Пепен не чете и забравя кой какво е ушил.

# 618
  • Плевен
Пепен, ако бях на мястото на Елена, която уши точно есента,още  през януари ,щях да се разочаровам много.Ти сега разбра.
Какво гледате , не знам.

О,докато ме нямаше и се е  заформила дискусия! Rolling Eyes ИнаHugей, отдавна не беше писала!Радвам се че се появи! PeaceНаистина, нямам спомен за гоблена на Елена/ще съм ти благодарна ,ако го покажеш!/,но моите впечатления са от картините които видях и качих тука и на 4 сезона!Даже вече съм си принтирала есента и тъкмо почвам да и събирам конците!Но, ти ме хвърляш в размисъл! Thinking WhistlingТака и така си започнала да ни образоваш , дай повече инфо ,че то с това егн може и да съм прпуснала когато се е дискутирало за ДОМЕ  BlushБлагодаря ти предварително!  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
eee не е престъпление, и аз забравям. а и в момента тя поиска само схемите и нищо повече. иначе се радвам да те видя отново тук  Hug
аз напредвам като костенурка, много бавно но върви.

# 620
Ушит от Елена на 29 януари

http://img687.imageshack.us/i/012910163500.jpg/

# 621
  • Плевен

Stop Ама ти що се палиш така бе мила! Cry Аз показах само картинката на гоблените ,дори не съм искала схеми! ThinkingА ,за помненето ,не вярвам и ти да си спомняш кой какво е ушил от толкова много хора във форума!Човешко е!Иначе това което аз открих че е писала Елена през Януари ,ето го тука
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454522.450

От тогава тя дори не е влизала във форума за да покаже готовия гоблен /поне не намерих в личните и публикации/!Ако ви го е показвала на вас някъде  на друго място  Wink може!
И все пак това което ти си дала ,на мене ми харесва и то доста  newsm10 smile3501 smile3525 на Елена 714

Коментарии за ДОМЕ не открих и продължавам да търся такива  #Crazy

А ти се успокой  Heart Eyesаз поканих Доци да ми е дружка в шиенето , не тебе/но ти като пишеш рядко ,как да си спомня за теб   Crossing Arms  Whistling ooooh!/! !Все пак ти благодаря че си се загрижила за мене да не сгафя ,ако започна да го шия! smile3503 smile3525Живота е прекрасен ,не си го разваляй с дребни закачки,дори да са от сърце и грижа за ближния  ! Hug

Cry CryСъжалявам ,наистина станах  #Crazy,но никъде не открих коментарии за ДОМЕ през Януари  Weary!   newsm17  Ина помогни ми да си припомня,може и да ми е от полза! Praynig
Ще съм благодарна и на Елена714 - ако даде някаква информация за гоблена!  bouquetНали сме за това във форума за да си помагаме ,а не да се нападаме ! PeaceНа каква панама си го шила и спазвала ли си 100% ключа!?Иначе резултата поне за мене е един разкошен гоблен!  bouquetМоже би си го сложила и в рамка вече!Ще ми е приятно да го видя! Hug

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 17:50 от pepen

# 622
Спомням си абсолютно всеки какво е ушил и какво шие в момента.
Коментарите са в тема 69, не 68 , а и в другия форум , както предположи ти.

# 623
Аууууууу- моят гоблен предизвикал гореща дискусия. Първо извинявам се че не съм се включвала толкова отдавна но от 1април работя-всеки ден без почивка до 1 октомври, затова нямам никакво свободно време.
Добре дошли на всички новички. Здрасти на всичките стари приятелки.
Относно сезоните - чакат по добро време/ че съм запецнала на един Golde Kite/. Аз ги шия на бяла българска панама-почти 16 каунт с конци DMC. Резултата е невероятен. Да не ви подвежда снимката- аз съм най-лошия фотограф на света. Цветовете са много ярки и отлично съчетани. Много лесно бързо и увлекателно се шие.
 Улях се - цял роман изписах. Утре ще се реванширам за спама- ще снимам и покажа напредъка с натюрморта на GK. Целувки на всички ви!

# 624
  • Плевен
Аз ги шия на бяла българска панама-почти 16 каунт с конци DMC. Резултата е невероятен.  Цветовете са много ярки и отлично съчетани. Много лесно бързо и увлекателно се шие.
 Улях се - цял роман изписах. Утре ще се реванширам за спама- ще снимам и покажа напредъка с натюрморта на GK. Целувки на всички ви!

newsm20 newsm20 newsm20  Това е вече нещо друго ! newsm68

Относно уливането с писането ,е такава като мене няма  Joy Joy JoyЗа съжаление ,няма и какво да покажа ушито ,че от доста време /а и по лични причини  Cry/ само сърфирам из нета!Обещавам щом започна есента и веднага ще покажа  Peace!

Ина  -  Hug усмихни се  Laughing ,не се натъжавай , пиши и показвай по-често какво шиеш ! Heart Eyes

# 625
  • Севлиево
За съжаление Пепен ще откажа, защото имам два започнати гоблена, надничам за трети и четвърти ме чака в шкафа  Crazy Да не изреждам плетивата, че ще стане съвсем мътна. Кой знае кога ще ги ушия сезоните, но ще... Аз бих ги шила също на БГ 16ка, тъй че действай смело. Ще ги шия с Rosace, че нещо Ариадната не ме кефят. Ще се радвам да показваш етапи  Peace
elena714 , а твоята есен е станала страхотна   bouquet по-хубава и от снимката  Heart Eyes

# 626
Поредния ми завършен гоблен  Grinning
http://aynur.snimka.bg/tapestries/gobleni.413973.19102397

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 07:31 от aynur

# 627
Добро утро! Аynur шиеш със скоростта на на светлината, много е красива японката. Успех със следващия проект. Да се похваля и аз, завърших експеримента излезе около 23 х 15 см:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.19103170.big
Ето го и рамкиран:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.19103160.big
малко паспартуто не е в този размер и се отряза малко от гоблена , но няма друг начин.
Хубава седмица момичета.

# 628
  • гр.Добрич
zhanka, mnogo добре се е получило, но ако дървената рамка беше тъмна щеше да изпъкне още  повече.

Айнурче, ти си  влакът стрела бе жена - на седмица по един гоблен.

# 629
Здравейте  Hug, и аз си изтеглих сезоните, след като завърша този , който шия в момента, ще започна есента или зимата, живот и здраве! Надявам се да помогнете с конците, че аз нямам други освен Арианда в града.
Хайде успешна седмица! Спорна работа!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт