Изнасилиха ме :(

• 22 940
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Най-общо казано - частният обвинител поддържа обвинението наред с прокурора,а гражданският ищец претендира обезщетение за нанесени вреди. Но това става чак когато/ако делото отиде в съда. За там ще ти бъде нужен адвокат.
Сега не се налага да ти се обаждат полицаите. Ако си спомняш, кажи какво подписа когато те разпитваха - протокол за разпит на свидетел или обяснения. Ако можеш да отговориш, ще ти кажа какво евентуално предстои да се случи и в какви евентуални срокове.

# 31
Хърмаяни, от полицията са я пратили при съдебен лекар. Очевидно има дознание и е подписвала протокол за разпит на свидетел/ пострадал/. От това правя и извода за униформените и призовките. Не ми е до това да хвърляме в шах и мат момичето, достатъчно й е това.

# 32
Съжалявам...   bouquet

# 33
Не разбрах как така нямаш спомени от изнасилването - в безсъзнание ли си била или нещо друго...
Иначе за разкриване на бели петна в паметта успех можеш да имаш и с автохипнозата. Това е по-добре отколкото друг да те хипнозира. Има доста писано за това как се прави автохипноза или медитация например... В такова състояние мислите сами идват и си спомняш доста неща...

# 34
при силен стрес мозъка изключва Hug...и белите петна са защитна реакция

# 35
Ла_риве, много съжалявам за случката  Sad Не мога да помогна с юридически съвет, само с морална подкрепа !

Но мисля че Хърмаяни е права, преработи постингите си така че да няма детайлна информация в тях. Много хора четат в този форум и не винаги с добри мисли  Sad

Успех, ще следя темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
здравей,
първо, съжалявам за това което ти се е случило. Много мъчно.

второ, член на семейството ми работи в Анимус, не споменавам като какъв от съображения за конфенденциалност. Правили са ми спешна терапия след жесток побой в тийнейджърска възраст така че от първа ръка казвам какво са направили за мен. Психолозите им са от най доброто което можеш да намериш в България, някои тях на частна практика правят и психоанализа и психотерапия. Всички са завършили психология било в Софийския било в чужбина, и тн. и тн
организацията е с идеална цел, така че пари не искат защото са спонсорирани от Ла Страда, международни организации...
надявам се това да те убеди - звънни им, ще ти е много по ... нетежко ако имаш такъв 'гръб' - юридически и професионално психологически. Щом имаш сила да пишеш тук, там ще имаш дори практическа полза, която ще усетиш на момента.

http://www.animusassociation.org/

Общи условия

Активация на акаунт