Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 197
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Така си е ! Фотокнигите според мен са за по специални случаи.

Да ви попитам от кога получавате поръчки,че аз имам една от 10.05,изпратена на 14-ти,ама ми е много спешна и почвам да се притеснявам!? Confused

след 6-ти нямам пусната поръчка и не мога да ти отговоря. Дано скоро да дойдат.

# 166
Снощи с много зор успях да избера снимки за две книги и ги пуснах с промоционалния код. Бяха събрала 19 лири кредит и с доставката двете книги ще ми излязат 10 лири. Надявам се на не съжалявам.

# 167
Снощи с много зор успях да избера снимки за две книги и ги пуснах с промоционалния код. Бяха събрала 19 лири кредит и с доставката двете книги ще ми излязат 10 лири. Надявам се на не съжалявам.

аз за моята книга въобще не съжалявам  Peace

# 168
Вчера си взех фотокнигата от пощатата,поръчах я на 10-ти и дойде точно навреме.Много ми хареса,ако има кодче пак ще поръчам! Heart Eyes

# 169
  • София
Като за първи път пусната поръчка съм възхитена. Пуснах я на 16.05. и дойде на 20.05.2010г.
Като поръчвате по повече от 100 снимки и като не се събират в пощенската кутия в пощата ли седят и получавате известие да си ги вземете ли? Peace

# 170
Вчера си взех фотокнигата от пощатата,поръчах я на 10-ти и дойде точно навреме.Много ми хареса,ако има кодче пак ще поръчам! Heart Eyes

Щракни няколко снимчици да видим как изглеждат книгите, ако ти се занимава разбира се  Grinning

# 171
Здравейте, може ли някой да ми прати покана, за да се регистрирам в този сайт?

# 172
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да ми прати покана, за да се регистрирам в този сайт?

дай имейл  , за да те поканим  Hug

# 173
Еее, вече 3,99 лири ли е станала доставката

оп грешка, оправиха се нещата

# 174
само да се похваля че днес си получих снимките поръчани на 18.05 вторник вечерта.Много са бързи  Hug

# 175
Щракни няколко снимчици да видим как изглеждат книгите, ако ти се занимава разбира се  Grinning
За съжаление вече е опакована за подарък! Confused

# 176

Щракни няколко снимчици да видим как изглеждат книгите, ако ти се занимава разбира се  Grinning
Ето тук има няколко от тази безплатната http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=338021&id=100000197134952

# 177
  • Варна
Ако ще правите поръчка за над 15 паунда, пробвайте кода. На мен веднъж ми се хвана код за БД, въпреки, че поръчката ми не отговаряше на всички условия на кода.

Delivery on the HOUSE when you spend £15
No delivery cost when you spend £15 or more on ANY mixture of Photo Gifts
Offer code: MAYFREE
Offer ends: 27th May 2010

40% off Enlargement Prints
Offer code: MAY40
Offer ends: 25th May 2010

# 178
E тоя път наистина ме ядосаха. Поръчвам снимки на една приятелка на първия акаунт доставка 3.40 както си е платих си с картата, на втория акаут 5.10 лири за България, не знам на какво прилича това

# 179
  • Варна
Ами да им пишем да питаме колко е доставката, то на сайта пише едно, като тръгнеш да плащаш- друго. Да решат най-накрая колко е точно.

Общи условия

Активация на акаунт