Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 184
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте Simple Smile Аз си поръчах 50 снимки до англ.адрес и така платих 1.5 лири. Сега ще видя дали ще се обадят от Габко,да ходя да ги взимам  Praynig Така ще ми излезнат около 5 лв. общо и още 5 лири в другия акаунт. Бива Simple Smile

# 331
Преди няколко дни ви споделих, че ми се губи една поръчка от 28.05 на 100 снимки. И то единствената на която и платих доставката....Няколко пъти проверявам в пощенския клон, но уви няма ги. На някой случвало ли му се е да се загубят снимките и пращат ли ги отново? И какво точно трябва да напиша в писмото?

На мен 2 пъти ми се губиха. Чаках месец,после им писах. После те ми пратиха същите неща за тяхна сметка,само че им давах друг адрес. Наистина единия ми адрес много се губеше (става дума за 1505 ). Все пак са коректни от сайта Simple Smile

# 332
И аз съм в 1505. Никога не съм получавала известие за доставка, а често пъти на гишето е една нервна дебеланка, която ми разваля настроението само с вида си. Изключително нелюбезна служителка. Засичала съм и една млада и работлива обаче Simple Smile

# 333
МНого са недоволни от живота,ама във всичките пощи.Другата ми е 1574  hahaha  Хем се радвам,че ще си взема някоя пратка,хем ми е неприятно как ме посрещат и изпращат. Ама така си е....

# 334
  • Варна
Преди няколко дни ви споделих, че ми се губи една поръчка от 28.05 на 100 снимки. И то единствената на която и платих доставката....Няколко пъти проверявам в пощенския клон, но уви няма ги. На някой случвало ли му се е да се загубят снимките и пращат ли ги отново? И какво точно трябва да напиша в писмото?

На мен 2 пъти ми се губиха. Чаках месец,после им писах. После те ми пратиха същите неща за тяхна сметка,само че им давах друг адрес. Наистина единия ми адрес много се губеше (става дума за 1505 ). Все пак са коректни от сайта Simple Smile

В крайна сметка им писах и ми отговориха, че би трябвало до 14 работни дни да съм ги получила. Щом не съм, ще ми ги пуснат пак .... Писах им същия адрес, защото пощальонът ми е познат. Така и не мога да си обясня как изчезнаха, при положение че другите две поръчки отдавна дойдоха. Дано този път пристигнат... Praynig

# 335
кажете ми моля ви , тъй като нямам много време да съм редовна в сайта и в форума, сега кое е най изгодно да се поръча и как....
а и ме интересува как изглеждат тия фотокниги които толкова мн хвалите
и кои от тази неща по-точно поръчвате
#  A3 Personalised Cover Book
# A4 Personalised Cover Book
# A4 Classic Photobook
# A4 Crystal Deluxe Photobook
# Square Stylebook
# Small Stylebook
# Minibook

# 336
кажете ми моля ви , тъй като нямам много време да съм редовна в сайта и в форума, сега кое е най изгодно да се поръча и как....
а и ме интересува как изглеждат тия фотокниги които толкова мн хвалите
и кои от тази неща по-точно поръчвате
#  A3 Personalised Cover Book
# A4 Personalised Cover Book
# A4 Classic Photobook
# A4 Crystal Deluxe Photobook
# Square Stylebook
# Small Stylebook
# Minibook

в момента има промоция 35% отстъпка за фотокниги - 35% off Hardcover Photo Books
Offer code: JUNHBOOK
Offer ends: Midnight 24th June 2010

А4 е моят - класически - доволна съм, но нямам база за сравнение. Всичко зависи от снимките и от парите, с които разполагаш.

# 337
Zl-76 и с този код формат А4 колко ще ми излезе и колко страници има, и колко снимки има в него?

# 338
ами

26-page Photobook   £23.99
Additional 2 pages   £1.50

15,60 лири + около 5 лири доставка, 26 страници - може от 1 до 9 снимки на страница, като най-добре е да са 3-4 максимум 5 снимки. Разбира се това зависи от дизайна, който ще си избереш и възможните разположения и големини. Ако можеш да си направиш страниците на Фотошоп например ще си побереш каквото си решиш в албума.

всеки допълнителни 2 страници са по 1,50 лири

Аз имам и по една и по 9 бр. - чудесна фотокнига се получи.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 23:39 от Zl-76

# 339
  • София
deni4ka_m , аз поръчах А4 и съм доволна. Качеството е добро, обработват снимките.  Излезе ми към 50-60 лв. Ходих да проверя в едно фото тук  и първо е по-скъпо, даваш им диск и те нареждат снимките както им падне ако искаш промяна искат допълнително пари, хартията е по-кофти и определено не ти обработват снимките. Това мога да ти дам за сравнение Hug

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 11:10 от ralinikol

# 340
Има един сайт за фотокниги - коментирахме в темата за фотокнигите - български е, има страхотни отзиви.

Просто аз си мисля, че в моя случай не е препоръчително да давам повече пари за книги - предпочитам снимките и да си ги наредя в албуми. Фотокнигата е по-красива, но е за по-специални случаи или просто всичко трябва да е във фотокниги, което ми идва скъпичко. А и преди съм писала - някак ме е страх да не я повредя, докато я разглеждам - все пак това е хартия... ама всеки си преценява.

# 341
zl-76 mersi za otgovora , точ код изтича много скоро и няма да мога да платя сега, ще гледам да съм по-редовна тук и да чета навреме за новостите

# 342
 newsm78 Момичета какъв примерен текст да спретна, че да ми увуличат дните за кредитите, което реално от моя страна ще есупер нахално, защото помня, че още в началато им бях писала нещо такова за удължаване с 1-2 седмици, па те хората ми ги отсрочиха за 6 месеца.
 Blush Сега си имам 15 остатък снимки аванта, които ще изтекат на 30 юни и 5лири, които ще използвам за доставката, но ми се иска така и така, като ще плащам за още снимки да ги направя 100на и да ги извадя след като се върнем от море, че...от 2 месеца сигурно не съм вадила, покрай тия новости с таксите  ooooh!

# 343
  • София
Момичета, какво е Canvas Prints    Blush

# 344
При опит да платя, ми изписва че не може директно с картата и ще трябва през Пейпъл. На някой случвало ли му се е това? От 23-ти пък чакам кода от Пейпъл... за да мога да поръчам снимките. Този път голям куцуз Sad

Общи условия

Активация на акаунт