Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 195
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
През Пейпал може да платиш и без регистрация.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 16:46 от Чикита

# 346
Здравейте Simple Smile Аз си поръчах 50 снимки до англ.адрес и така платих 1.5 лири. Сега ще видя дали ще се обадят от Габко,да ходя да ги взимам  Praynig Така ще ми излезнат около 5 лв. общо и още 5 лири в другия акаунт. Бива Simple Smile

Ради бих искала да попитам дали получи снимките през Габко и къде в сайта посочи английския адрес?
Благодаря ти предварително!

# 347
Здравейте Simple Smile Аз си поръчах 50 снимки до англ.адрес и така платих 1.5 лири. Сега ще видя дали ще се обадят от Габко,да ходя да ги взимам  Praynig Така ще ми излезнат около 5 лв. общо и още 5 лири в другия акаунт. Бива Simple Smile

Ради бих искала да попитам дали получи снимките през Габко и къде в сайта посочи английския адрес?
Благодаря ти предварително!

И на мен ми е интересно как се получават снимките. Как идват до България?

# 348
  • Варна
С фирма-посредник (в случая само превозвач):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503981.0
При поръчката за диливъри адрес се пише адреса на фирмата в Англия, после те ти ги доставят до Бг.

# 349
С фирма-посредник (в случая само превозвач):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503981.0
При поръчката за диливъри адрес се пише адреса на фирмата в Англия, после те ти ги доставят до Бг.

и какво струва това удоволствие? Специално за снимките ме интересува. Благодаря.

# 350
  • Варна
обикновено взимат по 1.2-1.5 лири на кг до Бг.

# 351
обикновено взимат по 1.2-1.5 лири на кг до Бг.

благодаря   bouquet явно е по-евтино така, но доколкото прегледах става по-бавно  Rolling Eyes нямам идея колко тежат 100 снимки примерно  Rolling Eyes

# 352
# 353
Може ли някой да ми каже колко е доставката на фотокнигите 8" на 8" и ако се поръча повече от 1 колко е доставката на всяка следваща.Знам, че ги има в сайта но немога да вляза в тази част на сайта Sad .

# 354
Когато отправям покана ми дава опция да си избера 5 лири кредит или 50 безплатни снимки - кое е по-изгодно да си избера?

# 355
Когато отправям покана ми дава опция да си избера 5 лири кредит или 50 безплатни снимки - кое е по-изгодно да си избера?

парите

# 356
 Joy Вземай парите и бягай, Елма Simple Smile

Мое мнение, но кредитите от пари са по-добър вариант, защото с тях може да си платиш и доставката, може да решиш да си поръчаш и нещо различно от снимки, а пък снимките 50 бр пак излизат 5 лири, нали? Ако бъркам ме поправете, моля, 9 пенса бяха над определен брой, нали?

# 357
Ани, абсолютно се права  Peace

Аз имам един въпрос - като се дава един и същ адрес в Англия (Габко) не блокират ли акаунти?

# 358
 newsm78 Аз нали тая работа с фирмите посредници я виждам много сложно, да питам защо решавате, че ви е изгоден този начин - 1. Плащате някаква доставка до техния адрес ва Англия 2. Плаще се някакъв % от общата сума на снимките, верно е малко, под 10% се пада, ама пак ще е примерно поне 1 лира 3. За доставка до Б-я от фирмата си вземат пари на кг, но когато нещото е под 2-3 кг има твърда цена и 4. Като пристигне буса в София примерно, докато го пратят някъде в провинцията още 3-4 лв и то ми излиза камила с рогове...може и аз да не смятам правилно, но имам чувство, че специално за снимки излиза по-скъпо от таксата им от 5 лири до вкъщи.  Crazy

Ще се радвам, ако някой сподели колко му е излезнало всяко от горе изброените 1-4 "такси" и в крайна сметка за примерно 100 снимки колко е платил, пък 100 броя мисля, че са до 1 кг при всички положения!!

# 359
И аз това се чудя, Ани  newsm78 дали си струва въобще? За сега си продължавам по стария начин.

Общи условия

Активация на акаунт