Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 225
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
А когато снимките са 100 и отгоре пак ли до пощенската кутия ги доставят? или в пощенския колн?!

150 снимки съм си получавала вкъщи,т.е в пощенската кутия.

# 376
Щастливки! LaughingАз всичко в Пощата получавам.Не е честно! Crossing Arms

# 377

да - зависи и от района, в който живееш - при нас е по-далече пощенския клон и винаги има известие, но и аз така предпочитам, защото ако ги остави на входната врата (ако не носи ключ и няма кой да и отвори) може да не ги намеря. По-добре ми е аз да си ги вземам.
Когато я предупредих още първия път, тя ми каза че за международните оставят известия.

# 378
и аз предпочитам да си ги търся в пощенския клон, до пощенските кутии я се доберат я не, а и да се доберат, как ще вкарат в кутията пакет ссъс 100 снимки, те изобщо не могат да влязат в процепа...

# 379
Може ли някой да ми помогне---пуснах поръчка във фотобох за 5.10 лири,а ми бяха изтеглени от картата 25 евро.Плащането стана чрез пей пал

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 23:05 от ma_ri6a

# 380
  • Варна
Имаш ли интернет банкиране и какво пише там?

# 381
  • Пловдив
Не е възможно.виж дали не си пуснала нещо наистина за толкова ,ако не провери дали не е такса някаква

# 382
Ма_ри6а, 5.10, защото си платила само доставката ли? За останалото кредити ли си ползвала? Ако не си ползвала кредити, занчи си е дръпнал и пари за снимки. Друг вариант е да си направила няколко поръчки, но пък..с тези 2-3 стъпки едва ли  Rolling Eyes
25 по какво разбра, чрез СМС известяване ли? Да не би да си плащала наскоро и друго нещо и да се дръпнали сега общо паричките  newsm78 просто варианти, как така за 5 лири, а си взема 25 Е  Crazy  Картата в Е ли е?

# 383
Може ли някой да ми помогне---пуснах поръчка във фотобох за 5.10 лири,а ми бяха изтеглени от картата 25 евро.Плащането стана чрез пей пал

сигурна ли си, че в оранжево-червения правойгйлник пишеше 5,10? Няма как да ти вземат 25 евро, дори като отидеш в ПейПал и те върне във фотобокса се вижда какво трябва да платиш! Пиши какво е станало.

По този повод - днес пусках поръчки и в първия момент не отчита лирите в отстъпката, трябва първо да изключа кредитите от поръчката, после да ги включа и така да ми отчете и 50 безплатни и 5 лири и да платя 0,10 - това при верига от акаунти, но мисълта ми беше, че ако човек не гледа добре спокойно може да си плати.

# 384
КАРТАТА МИ Е В ЕВРО .ИМАХ 50 СНИМКИ БЕЗПЛАТНИ И ЗАТОВА ПЛАТИХ САМО 5.10.ПОСЛЕ СИ ОТКАЗАХ ПОРЪЧКАТА ,НО НИЩО.НЕ МИ СЕ ВЪРНАХА ПАРИ.В пей пал пише само -5.10----това е след отказване на поръчката.Чрез смс ме известяват.От 40 евро в сметката станаха 15 евро

# 385
Мариша, според мен при отказана поръчка не знам дали веднага ще ти върнат парите, пиша мислейки, не съм сигурно в това, но! при поръчка те ти блокират пари, не ги дърпат директно, дърпането става след няколко дни, ако си отказала поръчката, то парите ще се отблокират след известен период от време, ако не от сайта, то автоматично от банката, ако от сайта не ги потърсят, т.е. не изпълнят поръчката.

В кредитите сега стоят ли ти 50 безплатни снимки след като си отказала поръчката?

Ако искаш пиши им на мейла, горе в дясто на Хелп има опция да се свържеш с тях. Много са мили хората. Казвам го от опит последните дни..да споделя ,така и така съм се разписала.
Нали бях казала, че до края на юни имах кредит от 15 снимки и 7лири ми се събраха, но реално излишни снимки не ми се вадят и реших да спретна албумче от сред морето живот и здраве, да ама горя с 15 снимки, па аз нали съм си стисната, как да изпусна таз` далавера  Joy та им писах писмо, ако може да ми удължат кредита до края на другия месец, отговориха ми, че нп, но аз не видях това отразено в Кредит, пак писах, казаха, че са го направили, ама цъ..метнах 1 скрииншот на страницата от Кредити и им показах, ей на 3тия/4тия път се разбрахме и ми удължиха кредитите  Mr. Green

# 386
  • Пловдив
Ани ,не съм проверила правилата на сайта ,но има сайтове пре които ако си откажеш поръчка при която си ползвала код или кредити или промоции не ти се възстановяват същите отново.Пример my toys

# 387
не   имам във фотобох  още 50 снимки безплатни

# 388
Това добре, значи наистина са стопирали поръчката.
Звъни в банката (ти май си го направила доколкото прочетох) и питай кога ще ти отблокират сумата и защо така се е получило.
Дано нямаш претиснения повече и бързо да се резреши проблемът!

# 389
не   имам във фотобох  още 50 снимки безплатни

фотобокс ще ти върнат парите, въпроса е къде са останалите до 25 евро  newsm78 ти на коя банка си? Имаш ли достъп до информация в интернет? Сега ли си направи регистрацията в Пейпал?

Общи условия

Активация на акаунт