Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 231
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
не пла6тала съм няколко пъти чрез пей пал.банката е пиб,нямам достъп до  интернет,известяват ме чрез смс

# 391
  • Варна
И в смс-а пише 25 евро, заявени от фотобокс ли?
Ако е така, провери си поръчката в ордър хистори, или пък вероятно е грешка на сайта, пиши им.
Може да отидеш в банката да ти кажат къде са блокирани парите и евентуално да оспорваш.

# 392
в смс го пи6е за 25 евро.влизах във фотобох там не пише нищо освен 5.10 лири.....--5.10 лири .МЕРСИ ЗА ОТГОВОРИТЕ .ЩЕ СЕ ХОДИ В БАНКАТА

# 393
в смс го пи6е за 25 евро.влизах във фотобох там не пише нищо освен 5.10 лири.....--5.10 лири .МЕРСИ ЗА ОТГОВОРИТЕ .ЩЕ СЕ ХОДИ В БАНКАТА

когато отидеш в банката поискай абонамент за myfibank и ще имаш инфо за всяка транзакция незабавно, също така там се вижда каква сума ти е блокирана, с каква наличност разполагаш и т.н. ... дано да е грешка и да се оправят нещата  Praynig

# 394
мерси много за инфото

# 395
Момичета, добро утро  Hug

Имам едно въпросче - става ли да платя с БГ карта в Пейпал, банката е Прокредит, а да дам адреса на куриер в Англия?

Благодаря много предварително   bouquet

# 396
  • Хасково

когато отидеш в банката поискай абонамент за myfibank и ще имаш инфо за всяка транзакция незабавно, също така там се вижда каква сума ти е блокирана, с каква наличност разполагаш и т.н. ... дано да е грешка и да се оправят нещата  Praynig
Регистрирай се предварително в  myfibank и иди в банката да ти дадат номерчето само, так става най-бързо.

# 397
ma_ri6a, какво стана с парите?

# 398
  • Пловдив
Здравейте   bouquet

Писах до Фотобокс с молба за продължаване срока на кредитите , а те в отговор ми казаха ,че нямам кредити(използвала съм ги още през  март ).Отваряйки си профила ми изписва  че имам кредити ,като последния изтича на 02.08.2010 Писах отново, отговор никакъв newsm78

# 399
Анели, ти не  си ги използвала наистина или е някакъв бъг в статуса ти  newsm78
Ако наистина не си ги ползвала, пиши им поредно писмо, като направиш скрийншот на страница и им покажеш къде какво пише Wink При мен се оправи така положението, по-горе писах...и то не за нещо, ами просто молба да ми удължат с месец кредита....Новите писма им ги пиша като отговор от мейла направо.

# 400

Регистрирай се предварително в  myfibank и иди в банката да ти дадат номерчето само, так става най-бързо.
Мен направо в банката ме регистрираха,от вкъщи само си потвърдих регистрацията....

# 401
Момичета, добро утро  Hug

Имам едно въпросче - става ли да платя с БГ карта в Пейпал, банката е Прокредит, а да дам адреса на куриер в Англия?

Благодаря много предварително   bouquet

Разбира се. Аз ползвам Габко,сега даже имат намаление  Peace

# 402
Колко излиза доставката ,ако се ползва английски адрес? Rolling Eyes

# 403
Колко излиза доставката ,ако се ползва английски адрес? Rolling Eyes

Момичета колко е доставката за Англия ,че скоро се местим там ако е по малко ще е супер щото с тая доставка от 5.10 направо ме разбиха .

1.49

Щом е 1.49 лири доставката,значи според мен има далаверка в това да се пращат на английски адрес.Еднственият недостатък е,че ще се чака повече време.Ще се ползва фирма само за транспорт,което на кг е  1.5 лири +1.49лири = 2.99лири доставка до БГ.Ако сте от София някои фирми предлагат безплатна доставка до адрес или направо можете да си ги вземете от техния офис.Вече ако няма офис във вашия град ще пращат с Еконт (където вече спира далаверата  Mr. Green). Peace

Моят въпрос е - имат ли сайтове тия посредници?

# 404
ЗЛ, цЕла тема има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503981.0
+ сайтовете в първия пост...но нали все казвам, че на мен като несофиянка мисля, че ще ми стане същите пари...те май нашите хора ходят да си ги вземат от офиса на фирмата посредник  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт