Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 878
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ОТ НАШАТА НЕВЕРОЯТНА
И БОРБЕНА БРИГАДА.
СЛЕД ЗАКУСКАТА НА ПЛАЖА АЗ ВИ ПОДНАСЯМ ЛЮБИМОТО ЧАЙЧЕ НА СОНГЮЛ,
КОЯТО КАЗВА,ЧЕ ВСЯКО МЯСТО В ИСТАНБУЛ Й Е ЛЮБИМО,КЪДЕТО
МОЖЕ ДА ПИЕ ЧАЙ И ДА ГЛЕДА БОСФОРА.

И МАЛКОТУРСКА  БАКЛАВИЧКА ЗА ПОДСЛАЖДАНЕ

# 646

Дами,вече чакаме Дубай!Само седмица остана.Да видим кой ще ходи и кой как ще се връща... Joy Joy
А за днешната серия няма да говоря много-стига ми че се израдвах на мнооогото целувки и палавото поведение на Инджи. Ето така се прави,момиче!!! С тая прекрасна усмивка  и закачливо настроение  не само Мехмет няма да откъсва очи от теб,но и ще бъдеш "душата" на тайфата в Дубай.

vikktory - то...  newsm53 Пак си сварила да ги накъдриш, дарлинг!!!  newsm68 Ашколсун!!!!  newsm81  Получаваш пълен набор червени точки!!! smile3521

И сразу се сещам за още един супер сценарий, прелестно накъдрен...

Такива прелестни неща се получават като ги накъдря... Само ако знаят веднага за сценарист ши мъ вземат. Joy Joy Като знаеш,че винаги можеш да разчиташ на мен за идеи ! От интересна към щура. Чудничко ще стане...

Това -за начало:     Ето го и края:

Харесва ли ти новия сценарий,кажи?! newsm78  Wink

Само (както казва една наша събригадирка) не можах да разбера защо отговори ми задаваш.... smile3506 Ама, хади, простено да ти е!!!  Hug Тъй ми светна в тоз мрачен работен ден....   love001

# 647

перли4ки,да ви питам знаете ли кога свършва вашия филм???

# 648
Момичета, преди малко по БТВ пуснаха реклама да очакваме скоро нов филм с Къванч Татлату "Двама завинаги"! Не знам кой от двата филма са кръстили така - "Забранена любов" или "Менакше и Халил", защото не видях, а чух от кухнята и докато дойда, рекламата свърши. Който и да е все пак ще е с Къванч!  Grinning Grinning Grinning

# 649
Момичета, преди малко по БТВ пуснаха реклама да очакваме скоро нов филм с Къванч Татлату "Двама завинаги"! Не знам кой от двата филма са кръстили така - "Забранена любов" или "Менакше и Халил", защото не видях, а чух от кухнята и докато дойда, рекламата свърши. Който и да е все пак ще е с Къванч!  Grinning Grinning Grinning
аз затова питах,кога ще свършва перла

# 650
Трябва да е Менекше и Халил. Още преди два-три месеца БТВ в сутрешния блок обяви, че го озвучават и то същите  актьори, дето  дублират Перла.  За Ашк и мемну още не се е чуло да са го превели и да са започнали да го озвучават.  Или, ако   са започнали ще са във фаза  превод на  първи  сезон.  Чак когато има достатъчно преведен и  консултиран материал екипът се събира и започва записи  на дублажа,  тъй като дублажа става много по-бързо от превода.  Затова още няма инфо за Ашк...   А и си мисля,  че БТВ  ще го пукнат последен, нещо като тежка артилерия в началото за отваряне на пазара си с Перла, и накрая за завършване - с Ашк и .....

# 651
Трябва да е Менекше и Халил. Още преди два-три месеца БТВ в сутрешния блок обяви, че го озвучават и то същите  актьори, дето  дублират Перла.  За Ашк и мемну още не се е чуло да са го превели и да са започнали да го озвучават.  Или, ако   са започнали ще са във фаза  превод на  първи  сезон.  Чак когато има достатъчно преведен и  консултиран материал екипът се събира и започва записи  на дублажа,  тъй като дублажа става много по-бързо от превода.  Затова още няма инфо за Ашк...   А и си мисля,  че БТВ  ще го пукнат последен, нещо като тежка артилерия в началото за отваряне на пазара си с Перла, и накрая за завършване - с Ашк и .....
аз знам,4е бтв са купи ли само още 1 филм с къван4.

# 652
"Менекше-то" ще да е! В "Забр.любов" май тройка се заформяше  #Crazy newsm78, та не ми се връзва твърде заглавието с него...

lisanka1 , до края на сериала ("Перла") остават около 30 епизода, би трябвало до края на юни да приключи

алексче.... Ти в кухнята обяд ли ни спряташ???  smile3508 Hug

# 653
"Менекше-то" ще да е! В "Забр.любов" май тройка се заформяше  #Crazy newsm78, та не ми се връзва твърде заглавието с него...

lisanka1 , до края на сериала ("Перла") остават около 30 епизода, би трябвало до края на юни да приключи

зна4и няма да на мястото на перла
бтв синема също ще пуска турски серияли,ама кога

# 654
Аз не знама как се движи в момента по турските серии, но според мен някъде след месец и нещо трябва да свърши "Перла", но едва ли от БТВ ще пуснат рейтингов филм на нейно място в 15.30 ч. слеобед. По-скоро ми се струва, че ще ги редуват с "Листопад". А и на 24 май свършва "България търси талант". Знам ли какво ще измислят... newsm78 Наистина озвучаваха още зимата "Менекше и Халил", но кой да ти каже? Ако са видели, че към "Забранена любов" има голям интерес - може и да ни изненадат...

# 655
Аз не знама как се движи в момента по турските серии, но според мен някъде след месец и нещо трябва да свърши "Перла", но едва ли от БТВ ще пуснат рейтингов филм на нейно място в 15.30 ч. слеобед. По-скоро ми се струва, че ще ги редуват с "Листопад". А и на 24 май свършва "България търси талант". Знам ли какво ще измислят... newsm78 Наистина озвучаваха още зимата "Менекше и Халил", но кой да ти каже? Ако са видели, че към "Забранена любов" има голям интерес - може и да ни изненадат...
newsm78 newsm78 ooooh! ooooh!
а де.
забранена любов е с голям рейтинг и с мн номинации,така 4е ако е той ще е ве4ер.
може както ти казваш да е на мястото на таланта newsm78 newsm78

# 656
ето вижте това инфо,ама дали е достоверно

http://www.vbox7.com/play:9a54db72

# 657
МОМИЧЕТА  Crazy
ОГЛАДНЯХТЕ ЛИ?
ПОДНАСЯМ ЛЮБИМИТЕ СЪРМИЧКИ НА СОНГЮЛ ЗА ВКУСЕН ОБЯД Heart Eyes

# 658
shoppp, добре, че ме подсети, че днес е събота и съм зам. главен готвач! Но вече съм готова - спретнах ви обяд набързо, но с много любов и да ви е сладко!

# 659
ето вижте това инфо,ама дали е достоверно

http://www.vbox7.com/play:9a54db72

Достоверно е!  Филмите са 9.   Деветият филм е Дъждовно време, нямаше  го в клипа.
Някъде назад в постовете ми има списък на  филмите, които БТВ е закупила и даже написах кои от тях вече са минали по ТВ.   Всъщност  остават  само Менекше и Халил и Ашк и мемну непуснати по БТВ.   

Общи условия

Активация на акаунт