Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Добър ден и от мен Благодаря на Алекс за вкусния обяд  Благодаря на Лолче и за сърмичките

Сватба може да има но няма да е като тази

# 661
Момичета,като гледам колко е пусто в темата-чак на втора страница сме се озовали предполагам ,че с домашни задължения сте заети.Като мен.Но аз си имам двама помощници. Laughing  

Пращам ги да ви отменят.

А вие се скатайте за малко като тази къщовница! Joy
spam2 Минавам на друга тема.Дами,след месец ще празнуваме рожден ден тъй да се каже-една година от срещата ни с "Перла" и любимците-Сонгюл и Къванч,и останалите актьори които харесваме.Трябва да измислим как да отбележим събитието.Давайте идеи. Hug
И другия организационен въпрос,който е по-спешен:Заглавие на следващата тема.

Алекс,благодаря за песничката,мила.Денят ми започна с нея и добро настроение. love001
Аз пък ти предлагам това сладко-пенливо изкушение. Laughing

# 662
Още един помагач позите по избор

http://www.youtube.com/watch?v=4N0XSZ9q4d8

# 663

dterziiska, да си жива! Толкова си услужлива!!!  Hug За мен - във фитнеса - да поспортуваме! newsm39  А после - в банята -  bath - да си хортуваме!!!  smile3508 smile3521 newsm53

# 664
vikktory, този помагач с ютията го вземам веднага - много мразя да гладя! А сладкото изкушение приемам с удоволствие с помагача, който dterziiska ни праща - те са като един хубав слънчев лъч в този мрачен и ветровит ден! Благодаря и на двете, позите ги приемам всичките!

А колкото до заглавието за новата тема, като знам какво ни предстои, единственото, което ми идва на ума е рефренът от онази бълг. песничка "Развод ми дай..." Шегувам се! Laughing Mr. Green Laughing

# 665
vikktory, този помагач с ютията го вземам веднага - много мразя да гладя! А сладкото изкушение приемам с удоволствие с помагача, който dterziiska ни праща - те са като един хубав слънчев лъч в този мрачен и ветровит ден! Благодаря и на двете, позите ги приемам всичките!

А колкото до заглавието за новата тема, като знам какво ни предстои, единственото, което ми идва на ума е рефренът от онази бълг. песничка "Развод ми дай..." Шегувам се! Laughing Mr. Green Laughing

ooooh! Сакън!!!Какъв развод,бе джанъм?! #2gunfire Няма начин!!! Two Hearts
Недей така...по-добре мислете празнично меню отсега двете с dterziiska  
 и пробвайте рецепти за празника. smile3508
Може да ви бъде предпремиерата на рождения ден... Joy

# 666
ето вижте това инфо,ама дали е достоверно

http://www.vbox7.com/play:9a54db72

Достоверно е!  Филмите са 9.   Деветият филм е Дъждовно време, нямаше  го в клипа.
Някъде назад в постовете ми има списък на  филмите, които БТВ е закупила и даже написах кои от тях вече са минали по ТВ.   Всъщност  остават  само Менекше и Халил и Ашк и мемну непуснати по БТВ.   
аз ве4е гледах рекламата по бтв.по4ва Менекше и Халил,само не мога да разбера защо бтв пак кръщават сериала по др на4ин Crossing Arms

# 667
vikktory менюто лесно Ама развода предстои за жалост Ето го и усмухнатия развеждащ се

и тъжния разведен

И аз да извадя един чук Вари го печи го Мехмет го наречи и пирона не иска да влезе в главата му

pironi pironi pironi

# 668
dterziiska  ,този развод във филма ще го преживеем някак.По-неприятно е,че сладурите го играят и на живо това недоразумение.  ooooh! И накрая язък за нашите надежди-ни любов в живота,ни нов филм на Сонгюл и Къванч!  smile3515 smile3511 smile3512

,

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 15:45 от vikktory

# 669
vikktory Единия не разведен другия ще се жени ние им пращаме послания те като че ли други стигат

# 670
# 671
vikktory Единия не разведен другия ще се жени ние им пращаме послания те като че ли други стигат
     hahaha hahaha С две думи:"Луда работа!"

# 672
dterziiska  ,този развод във филма ще го преживеем някак.По-неприятно е,че сладурите го играят и на живо това недоразумение.  ooooh! И накрая язък за нашите надежди-ни любов в живота,ни нов филм на Сонгюл и Къванч!  smile3515 smile3511 smile3512

,

Ами аз затова го и написах така - развод витае навсякъде - в буквален смисъл - във филма,  в преносен -  в кариерата, а в живота даже два - един път помежду им и втори път между Сонгюл и бившия й съпруг. Откъдето и да го погледнеш - все разводи! Надеждата ми е сега, ако отидат в Сирия и двамата, да се заформи някой нов общ творчески проект, а току виж покрай него се възпламени и нещо на житейско ниво! Praynig

# 673
vikktory и  луди почитателки но на мен ми харесва

# 674
Пак нещо за Къванч че новините все са около него

http://www.sebla.dk/blog/?p=820

Общи условия

Активация на акаунт