Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 826
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
sinq laguna прекрасна музика и картина

# 706
Днес ме е ден на лиричните отклонения.Песничката е много красива , на фона на една красива любовна история, но аз я свървам с предстоящите емоции на нашите любими герои.

# 707
# 708

Дано другата седмица сладурите ни отидат до Дубай!Представете си , че видим нещо такова там!Готова съм да започвам със стискането на палци още сега , само и само да се насладим на същата картинка!"Блажени са верующите и тяхно е царството небесно" както се казва , че и моята работа , но пък кой може да ми попречи да се надявам и съчинявам! Party Party Party Party Party 

# 709
ИНДЖИ ПАК ЛЕКО"ПОДУШВА"МЕХМЕТ. smile3533

МНОГО СА СЛАДКИ

# 710
# 711
Една актриса която ми липсва

# 712
Здравейте, момичета! Нали се питахте за заглавие на новата тема . Мисля, че dterziiska   го подсказа без да иска в един от постовете си -   
.......... Понеже Перла за мен е много много красива история не смятам да я съпоставям с другите им филми ............

Хубаво ми звучи - "Перла - една много, много красива история".
....нещо като приказка без край!

# 713

spam2 Минавам на друга тема.Дами,след месец ще празнуваме рожден ден тъй да се каже-една година от срещата ни с "Перла" и любимците-Сонгюл и Къванч,и останалите актьори които харесваме.Трябва да измислим как да отбележим събитието.Давайте идеи. Hug

На годишнина като на годишнина , диво и красиво!Предлагам да приложим на практика отвличането което бяхме запланували преди време, после да им приложим всички съчинени приказки за "Кум Вълчан" , "Черваната шапчица" , "Джудето напето" , "Прегърбената Снегурочка" и завършим със "сините терлички" на Викторито.На мен този начин най - щур , приключенски и ползотворен ми се вижда.Всички доволни ще останат!

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 03:03 от sinq laguna

# 714

Някой се опитва да познай кой е по - по - най!

# 715
Винаги заедно

# 716

newsm74 newsm74 newsm74  Точно така!!Да добавим и това  newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

# 717
# 718

spam2 Минавам на друга тема.Дами,след месец ще празнуваме рожден ден тъй да се каже-една година от срещата ни с "Перла" и любимците-Сонгюл и Къванч,и останалите актьори които харесваме.Трябва да измислим как да отбележим събитието.Давайте идеи. Hug

На годишнина като на годишнина , диво и красиво!Предлагам да приложим на практика отвличането което бяхме запланували преди време, после да им приложим всички съчинени приказки за "Кум вълчан" , "Червената шапчица" , "Джуджето напето" , "Прегърбената Снегурочка" и завършим със "сините терлички" на Викторито.На мен този начин най - щур , приключенски и ползотворен ми се вижда.Всички доволни ще останат!

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!

лагуна синя, казвам ти - уби ма! Joy Joy Joy Познай коя от тях ми е любима?!  newsm53  Аз ще впрегна сили за "дивото"! На романтичните  vikktory&Co  оставям "красивото"!!! Хади, давам началото! Включвайте се и вие в продължението Joy Смятам добре ще се справим! smile3508 smile3521

В мрачната гора на пън изгнил
Кум Вълчан седи унил...
Към пътечка скрита все поглежда -
май чака някой и таи надежда...      

newsm68

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 08:49 от shoppp

# 719
Shoppp , супер идея   newsm10 , но за сега да се влюча не смея.Ще чакам да ме перне и мене сачмата , че инак ще разочаровам тайфата!До тогава ти ролите разпредили та всяка да твори и купона да кипи! newsm68

Общи условия

Активация на акаунт