Неусетно отлетяха тези почивни дни. Браво на тези, които са попътували. Нашата екскурзийка с барбекю до вилата на приятелка в Реброво мина страхотно, такава хубава природа:) Ще кача някоя снимка на Влади от там, че много сладко са позирали с едно приятелче и може да представлява интерес
Снимки с ядене и пиене и хора насядали по масите не сме правили, то е ясна тази част 
Сватбата вчера беше невероятна и много пищна. Всичко беше много интересно и някак оригинално, като изключим музиката, с която за върши тържеството..Булката беше изключително красива с невероятно хубава рокля Деметриус, сякаш беше принцеса от приказките
Като цяло беше много весело. Имаше и комични моменти Иначе Влади е по-добре, но хремата е упорита, започна и да подкашля, та му изписаха Проспан, тъй като е от стичането на секретите от нослето към гърлото. Наред с него и ние с таткото сме с хрема, аз и с гърлобол, но имаме още 4 дни да сме здрави за срещата, че не ни се пропуска и този път. Зелено човече, аз ще мога да дойда около 12и30 - 13.
Съжалявам за тези, които са били или още са болни, радвам се, че вече са по-добре и Илийката и Тошко.
За бабите - рядко го оставяме на свекърва ми, ето в случая, както вчера бяхме на сватба, иначе за по час, два, то тя е и мн заета жена..Мама бебчо, 22 не се тревожете, казвайте си мъката

Аз не зная кога ще ми дадат професионалните снимки от кумуването, затова пускам линк с любителските.

Хем си нося един 50ти фактор в чантата, ама пусто кой да се сети