Съпруги на военнослужещи. II

• 88 967
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Пампорово не работи, по информация от преди около 2 седмици Thinking

# 286
Сега ви открих и се "цопвам" тук да ви следя  Simple Smile

# 287
  • софия
ВПД Рибарица се затваря за ремонт. Хората, закупили вече от картите по 5 дни, се пренасочват към Олимп на Боровец, което за мен лично е по- добре. Laughing

# 288
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
ВПД Рибарица се затваря за ремонт. Хората, закупили вече от картите по 5 дни, се пренасочват към Олимп на Боровец, което за мен лично е по- добре. Laughing
Струва ми се ,че това е по вероятен вариант,защото базата беше реновирана на 50% абсурд е точно сега да я затворят(макар че в нашата държава нормалните неща са рядкост,ама все пак).Нали бяхме там август,беше пълно поне на 90% и самата база беше много добра,не виждам грам логика да бъде затворена(освен разбира се поредната далавера) Tired.
Дано не я закрият,беше страхотно за семейства с деца ,имаше толкова много забавления.Много ще съжалявам ако не успеем да повторим почивката там,понеже сега ходихме за пръв път и останах много очарована.

# 289
iniici, сигурна ли си, че е за ремонт? сега ще видя дали на агенцията пише нещо.

Падаща звезда, така е, пълно беше и юли месец като бяхме ние, макар и по-малко. Но още не им беше започнал "сезона" на картите. )

# 290
  • софия
Да речем, че е 99% сигурно, не съм чела, казаха ми... Peace

# 291
Момичета ,да попитам при вас командировачните бавят ли ги?Мъжът ми има да взема около 500лв.и са им казали,че не се знае дали въобще тази година ще ги изплатят.

# 292
mama na niki , точно днес приказвахме за това с мъжа ми и той каза, че техния финансист е подал документите, но му ги били върнали и не се знаело кога ще ги изплатят.  Иначе днес им изплатиха билетите от морето .  Peace

# 293
И при моя мъж миналата седмица изплатиха билетите за отпуска, което все пак е добре. )

За командировъчни...нямам представа, тук май никой не взима такива.

Някой скоро ходил на Боровец в Олимп? Какво е положението? Храна, басейн и т.н.?

# 294
  • До морето :)
Еха, каква хубава тема. И моя съпруг е военен. Във Военноморска база Бургас е Simple Smile

# 295
  • софия
Mirama,, ние бяхме по 6.09. Бяхме запазили 2 стаи- реновирана и нереновирана. Разбира се нереновираната не ставаше.
Храната винаги съм я харесвала на Олимп. Водата в басейна си беше хладничка, нямаше никой...Уредите във фитнеса- под всякаква критика.
Качихме се с кабинковия лифт до горе...имаше мъгла и се върнахме веднага.
Честно казано, според мен, Боровец е ОК само за каращите ски. Базата не предлага според мен условия за пълноценна почивка( детски кът, топъл басейн, фитнес), Мое мнение. Peace

# 296
  • софия
Някой да е чул нещо за новогодишни  оферти?

# 297
Ехе, в темата отдавна никой не е писал. )

иничи, не съм чувала, ама то вероятно само за Боровец и по морето ще има.

Рибарица ще я отварят април месец, ще минава към Д.Митрополия. )

# 298
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Еха, каква хубава тема. И моя съпруг е военен. Във Военноморска база Бургас е Simple Smile

И моя и моя. Laughing
За новогодишни оферти не съм се интересувала ,че кризата ни хвана много сериозно за гърлото.Уж не се отчайвам лесно но........ Rolling Eyes
Относно командировъчните и за тях не съм чула нищо.На моя мъж не му се е налагало да взима скоро ,но в началото на годината когато трябваше да му платят , доста ги забавиха. В крайна сметка ги изплатиха,но става дума за доста малка сума,около 40-50 лв.mama na niki  дано да ви ги дадът ,че сумата е доста голяма. Tired
Както вървят нещата и се реже от всичко, вчера се шегувах с мъжо ,че от догодина може да им искат пари за туй че ходят на работа. Mr. GreenМи тъй де престижно си е да служиш в БА.  Crazy

# 299
  • Някъде в Европа...
Относно новогод, оферти - във в. БА пишеше, че ще има 3-дневни за Флагман, Боровец,....Кога ще излезнат, не знам. Мин година мисля, че беше края на ноември....

Общи условия

Активация на акаунт