Съпруги на военнослужещи. II

• 88 985
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,не съм гледала новогодишните оферти.Не ми е до празници.Този месец оставам сама за 6м.Но дано всичко е за добро и мъжът ми се върне жив и здрав.

# 301
mama na niki  Hug

# 302
Момичета,не съм гледала новогодишните оферти.Не ми е до празници.Този месец оставам сама за 6м.Но дано всичко е за добро и мъжът ми се върне жив и здрав.

И аз съм така но +1 месец подготовка в Германия. Армията няма пари да ги върне после до тук, така че от там заминават направо за Афганистан #2gunfire

# 303
 Shocked Това кое подразделение, е?

# 304
:
 Hug

# 305
  • Някъде в Европа...
От няколко дни ги има вече офертите за НГ....

# 306
То оферти може и да има, но нас вероятно няма да ни огрее.
Мъжа ми сигурно на 1ви януари ще е дежурен, та ще си стоим в града.

# 307
ВПД"Рибарица " затваря до пролетта заради проблеми с помпента станция.След като са отнесли няколко глоби , са били принудени да затворят.

# 308
Здравейте дами,

Някой да е ходил на военния санаториум в Хисаря?
Търся отзиви за храна, стаи и т.н.

# 309
  • софия
Лично не сме ходили, но отзивите са много добри и става трудно да се уредиш! Peace

# 310
  • Пловдив
Зрънчо, ако се уредиш с карта - заминавай!
Базата е след основен ремонт и храната става, въпреки моя капризен вкус

# 311
Хоп и аз тука като съпруга на военнослужещ. bowuu
Здравейте дами,

Някой да е ходил на военния санаториум в Хисаря?
Търся отзиви за храна, стаи и т.н.

Миналата година ходихме.Базата е добра,има си удобства,процедури се назначават.Само си вземете бележка ,че Ти си съпруга на мъжа си  Joy.може и смешно да звучи ама за да минеш по ниските тарифи за нощувка ,трябва.Иначе е нормално.Има си масажи,тангентор,вани разни,фитнес,басейн (на мене обаче ми беше студена водата).Ако искаш мога и снимки да ти пратя. Peace Hug

# 312
От рецепцията на санаториума не бяха много любезни. Отговориха ми, че са болнична база и нямали свободни места до края на годината... Tonny_bg, вие през рецепцията ли резервирахте? Трябва ли да взема някой от нас бележка от ДжиПи...?

# 313
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
ЕЕЕЕЕЕЕ открих ви! Hug
От както имаше пренареждане на форума,рових къде  ли не и бях решила ,че темата е затрита.
Чак днес видях тоя раздел и реших да се бутна да проверя,та ви изнамерих.
mama na niki  пожелавам тези 6 м. да минат бързо и татито ви да си дойде жив и здрав при вас. Hug
За Хисаря сефте чувам ,че има санаториум.С мъжо и двамата сме с проблеми ,но като ви чета май е мисия невъзможна да се резервира.

# 314
Падаща звезда, HugМомичета,тази седмица ще обикалям за коледни подаръци.Чудя се на малкият какво да взема.То не са колички и джипове с дистанционно,писти,лего,герой разни,лунни пясъци ,лаптопи.Видях в Хиполенд "Аквадудъл"интересно е,а и той обича да си пише буквите от азбуката и да си рисува.Споделете Вие на какво сте се спряли.Че то за градината подарък,за вкъщи под елхата,за Никулден.Направо съм в чуденка.За протокола февруари става на пет.
п.с.Книжки с приказки имаме всякакви.Дано да не Ви досаждам .

Общи условия

Активация на акаунт