Съпруги на военнослужещи. II

• 89 007
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
mama na niki, ние имаме Аква Дудъл, но сме доста по- малки и за сега само пие водата от писалката, е понякога и рисува де....Аз ще й взимам мозайка

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/45_292

Има и като за вашата възраст...

Иначе исках да ви питам по колко време се карат школите за сержант и въобще как протичат, че май моя мъж ще го пращат....

# 316
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
mama na niki, ние имаме Аква Дудъл, но сме доста по- малки и за сега само пие водата от писалката, е понякога и рисува де..............

Ей такова мислех и аз да взема за бебето,ама ти ме отказа май.Тя е на 1.7г.и щом вие не го ползвате по предназначение ,какво остава за нас.Каквато е жаба има да лочи водата и туй ще е. Crazy
Иначе за подаръците и аз съм в голямо чудене.Таз година за пръв път изпитвам ужас от идването на Коледа. Tired
Имам да купувам подаръци за 10 близки деца,а предвид цените на всичко и мизерното ми майчинство ,направо не знам как ще се справим.Оглеждам сайтовете за играчки, поне да набележа нещо,но все не успявам да харесам.Половината деца са и в възраст, дето хептен е трудно да измислиш подарък който да се хареса.Абе ужас някакъв ме е обзел с тая Коледа, па да видим. ooooh!

# 317
  • Някъде в Европа...

Иначе исках да ви питам по колко време се карат школите за сержант и въобще как протичат, че май моя мъж ще го пращат....

вече е колеж, не школа...Продължителността до последно беше 1 г, в Търново. Лошото е, че от тази година не им се осигурява храна, докато са в колежа.....

# 318
  • Пловдив
mama na niki, племенника ми е на 3 и за РД му взеха хамстер от Хиполенд. Сега улесниха и нас - има най-различни модули, които се взимат допълнително. Mr. Green

simpatiuh4e, доколкото знам, сержантските курсове са по 4 месеца, ако е за колежа - година
AIR, от нашето поделение преди няколко месеца се завърнаха от модул в Шумен (4 месечен)

# 319
Момичета,благодаря Ви за отговорите.Има още време,ще се чудя още малко.А племенниците са големи 5,3 клас те са лесни.Искат дрехи,за възрастните още съм в чуденка.Някой,ако има други идеи да споделя.

# 320

Момичета,днес синът ми е именник.Да Ви почерпя.

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 10:29 от mama na niki

# 321
mama na niki, да ви е живо и здраво момчето! Весел празиник!

# 322
 И от мен   bouquet

# 323
Здравейте и от мен момичета. )
Темата доста е позамряла. )

zran40, за Хисаря, моят мъж миналата година ходи, сега тази година пак са го питали дали иска и той се е записал.
Но той си има проблеми с бъбреците и те го пращат направо от поделението.
Не знам дали ти така искаш да отидете, или просто на почивка.

За подаръци, нищо не съм мислила още, имаме да купуваме на нашето дете и на още 4приятелски. )

А за лимитните книжки как стоят нещата при вас? ще изплащат ли част от тях?

# 324
Mirama, на моя мъж още миналата седмица му изплатиха 50% от остатъка в книжката. Сега остава и командировъчните и всичко ще е 6.

# 325
При нас в Пловдив,нито командировачни,нито лимитни книжки.А парите са си доста, около 1000лв.общо.
simpatiuh4e,за кой град става въпрос ,че са изплатени лимитните книжки.На ръка или по банков път.При мъжът ми са казали,че на ръка ще се дават.Което доста ме учуди.

# 326
 От Ловеч, на ръка са ги давали. Защо те учудва, и командировъчните са на ръка, миналата година на ръка ги даваха.

# 327
Значи все пак ще ги изплащат, което е добре, но....в Д.Митрополия има мнооого хора и....е възможно да се забавят нещата.
На моят мъж лимитната книжка е цялата, тоест половината не е лоша сума. )  Командировъчни няма.
Да се надяваме тогава, че до средата на месеца ще ги изплатят и тук. )

# 328
Лимитните книжки за коя година са, тази или миналата?

# 329
При мъжът ми всичко е по банков път.А лимитните книжки,за тази година.

Общи условия

Активация на акаунт