Съпруги на военнослужещи. II

• 88 969
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
А, темата се пораздвижила. ))))

Падаща звезда, напълно съм съгласна с написаното от теб.

Нямам нищо против полиция, полицаи и т.н., но поне да си вършат работата.
Ето, днес по Нова ТВ, в предаването им за разследвания от 19.30ч гледах за поредният недосегаем престъпник, който се покрива от полиция (жалбите на 15души изобщо не са заведени, или ако изобщо им позволят да пуснат жалба то тя е потулена някъде), прокуратура и т.н.
Е....вършат ли си работата полицаите, или я вършат, за да защитават подобни престъпници????

А относно поредните съкращения в армията....ами напрежение си е всяка година и става все по-зле. И да оставим съкращенията настрана, но заплатите паднаха с по 100лв и нагоре. Орязаха де, що каквото можаха да се сетят, а работата естествено се увеличи. Ето за това най-много ме е яд. Предишното правителство поне направи малко за армията, а сега съдят естествено бившият министър. Дойде "бате" Бойко и си станахме баш полицейска държава...

# 271
В Българската армия - 26 000 души през 2014 г

Ето и цялата статия
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3266391

# 272
  • софия
Лошо... Rolling Eyes

# 273
 Е, това министъра си го каза ще май месец....Кофти....

# 274
Е той го каза, ама сега звучи вече по-официално...
5600военни ще си отидат, останалите ще са от администрацията и т.н...
Между другото искат да закриват и цялото ШЗО в Плевен, сега е Пета шипченска механизирана бригада. А тук има към 2000човека, не знам с точност.

# 275
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Абсурна държава с абсурдна армия.  Tired
Друго не мога да кажа.

# 276
  • София
АЕ , Аню не е ли вече за пенсия, 40 набор , са си отдавна по градинките Laughing

# 277
 Мирама, ние още зимата чухме, че В Плевен ще се закрива поделението. Чухме, че ще остане само един батальон за мисии и после да закрият и него. Моя мъж затова не отиде в Плевен....

# 278
Мирама, ние още зимата чухме, че В Плевен ще се закрива поделението. Чухме, че ще остане само един батальон за мисии и после да закрият и него. Моя мъж затова не отиде в Плевен....

А, то се приказва от доста време, но сега уж вече сериозно.
Ще видим какво ще направят, макар че ако го закрият ще е много кофти. Много хора ще останат без работа...
Едно е да съкращават от поделение по 200-300човека, друго е да закрият цяло поделение.

# 279
Отново аз....
с голямо прискърбие да съобщя на всички, че затварят ВПД Рибарица на 1ви октомври. (((((
Умрях си на мъка като ми каза днес мъжа ми.....(((( свършиха ни хубавите почивки, толкова много я харесвах базата.

# 280
      Еeeeeeeeeeeeeeeee, ама това е такава хубава база. Поне за частни посещения нама ли да е отворена......Иде ме да псувам............

# 281
      Еeeeeeeeeeeeeeeee, ама това е такава хубава база. Поне за частни посещения нама ли да е отворена......Иде ме да псувам............

О, аз сигурно 30мин ги псувах всички идиоти, които са го измислили това...
Остават само базите в Боровец и Пампорово...
А Рибарица беше просто страхотна....толкова много ме е яд, че няма накъде повече.
Връчили са тази седмица предизвестията за съкращение на персонала. ((((
Ще се пробваме да отидем за последно другата седмица, ако изобщо може дас тане...

# 282
  • София
ВПД "Рибарица" за винаги ли го затварят или само за сезона?

# 283

Не говорим за сезона, а за закриване на базата.

# 284
  • Някъде в Европа...

Не говорим за сезона, а за закриване на базата.

Ее, нищо де, нали сме много богати, ще ходим на хотела, който се очаква да се появи на нейно място  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт